Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - DeVoX powrót :D

DeVoX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

1. Imię: Patryk
2. Wiek: 23
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: W tyg zależy, mogę max 4 godzinki a weekendy po 8h
4. Co chciałbyś zmienić: Ogólnie nie ma nic narazie do zmiany, ale jak coś będzie to wtedy się pomyśli nad zmianą :D
5. W czym chciałbyś pomóc:
Chciałbym obciążyć wyższą administracje jaki moderować forum, czyli te podstawowe rzeczy jakie spełnia rola Moderatora.
6. Dlaczego akurat ty: Przede wszystkim chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na forum, jestem osobą doświadczoną, nigdy nie było ze mną żadnych problemów, zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków i do swojej pracy przykładam się starannie. Na co dzień jestem osobą cichą, spokojną, miłą. Do każdej sprawy staram się podchodzić bezstronnie. Od początku mojego przyjścia na sieć, bardzo mi się tu spodobało i się powoli zadomowiłem tu, bardzo chcę pomóc w rozwoju sieci, bo panuje tu bardzo miła atmosfera . Samo stanowisko moderatora nie jest mi obce. Byłem kiedyś już parę razy moderatorem na różnych sieciach.
7. Staż na forum: 4 Lata 
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, nawet j@ 

Edytowane przez DeVoX
  • Tak sobie 1
  • xD 2
  • Premium
Premium

+wiek

+10 dni

+staz

+doswiadczenie

ale mi mo to moj glos to NA NIE nie dawno 'powrociles' na forum i odrazu kandydujesz na moda? tak chyba nie powinno byc dopiero co dostales opiekuna na dc i juz chcesz kolejna range, moim zdaniem lepiej zebys poczekal jeszcze jakis czas i dopiero zlozyl podanie

• Lubię to! 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

+ Wiek 

+ aktywność 

+ Doświadczenie 

+ staż i rozpoznawalność 

Posiadasz duże doświadczenie co na pewno jest dużym plusem, jesteś miły i wypełniasz swoje obowiązki na obecnych rangach. Pomimo że nie dawno wróciłeś na forum i dość szybko pchasz się na moda, jestem na TAK

• Dzięki 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Premium
Premium

Jeżeli chodzi o serwer discord, to faktycznie trochę go ożywiłeś jako opiekun za co masz plusa. Niestety co do rangi redaktora FP wydaje mi się, że trochę zaniedbujesz swoje obowiązki i nie do końca się z nich wywiązujesz. Powróciłeś po przerwie i na początku miałeś naprawdę bardzo dobra aktywność, lecz wydaje mi się, że z dnia na dzień jest ona coraz gorsza, a w ostatnich dniach jest po prostu słaba. Dlatego nie do końca wiem, jaką dać opinię na temat twojego podania.

+ wiek

+ doświadczenie 

+ staż

+/- aktywność na rangach 

- podanie 

- aktywność

Jestem na nie. ;) 

• Lubię to! 1
  • xD 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Jestem na nie i mam kilka powodów. Wróciłeś niedawno na forum, co może skutkować tym, że nowi użytkownicy nie są jeszcze z Tobą zapoznani. Ponadto, obecnie zajmujesz dwie rangi, co wymaga pełnego zaangażowania. Posiadasz doświadczenie, co jest zdecydowanym atutem, jednak powinieneś skupić się na obecnych zadaniach związanych z posiadanymi rangami. Twoje doświadczenie jest wartościowe, ale oczekuje się większego zaangażowania od kandydatów na moderatorów. Podanie, które przedstawiłeś, wyglądało bardziej jak pierwszy szkic – każdy punkt powinien być rozwinięty, z większymi detalami i przemyślanymi argumentami, a ty napisałeś w każdym podpunkcie jedno krótkie zdanie. Dodatkowo, zauważam, że Twoja aktywność na forum maleje, co może być problemem przy pełnieniu funkcji moderatora. Niestety, z tych powodów, muszę być na nie.

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Moderator
Moderator

+ Wiek 

+ Doświadczenie 

+/- Podanie (takie trochę ogólnikowe ale takie zawsze pisał więc nic nowego) 

+/- Aktywność (nie ma takiej tragedii jak niektórzy sądzą, posiadanie takiej funkcji nie zobowiązuje cię do ślepienia 24/7 na forum tylko parę razy dziennie po trochę posiedzieć + nie ma co od razu osądzać że aktywność mu zmaleje całkiem tylko chłop nie ma jak większość tutaj czasu od chuja tylko zapierdala dzień w dzień w robocie i tak znajduje czas na przyzwoitą według mnie aktywność) 

+ Staż na sieci (jest duży, z przerwą ale jest) 

+ Twoje zaangażowanie na randze OP Discorda, gdyż wykonałeś dobrą robotę 

- Twoje zaangażowanie na randze Redaktor FP (ale realnie patrząc na tą rangę nie bardzo kto się zajmuje takim czymś, większość czasu ranga stoi bez żadnego który by się nią zainteresował i nikomu to nie przeszkadza) 

- Podanie napisane dosyć szybko po powrocie (chociaż ma tu chuja na znaczeniu dla większości i jak jest dobry to i tak go przyjmiecie czy wcześniej czy później i to jest takie bardziej dla czepialskich) 

Podsumowując wyżej moje rozpisane argumenty za i przeciw jestem za tym żeby jednak go przyjąć, bo po co chłop ma czekać do następnej rekru żeby innym dupki nie ściskały, co tak szybko wrócił i idzie na bardziej że tak powiem konkretną rangę, a nadaje się chłopak jak jeden z niewielu stąd. 

Wyżej opisane argumenty to moja subiektywna opinia i nie każdy musi się z nią zgodzić i od razu robić burdel bo on powiedział coś tam etc. Dzięki z góry za skumanie tego. 

• Dzięki 1

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• Premium
Premium

Witam.
Wiek jest jak najbardziej na +, 10 dni +,  + ogar (Znam go nie tylko z tej sieci). Jednym słowem chłopak po prostu się nadaje na te role. Jak wspomniał wyżej @ niktważny

Nie myślę że z podaniem powinien Devox czekać do następnej rekrutacji.

18 godzin temu, niktważny napisał:

Podsumowując wyżej moje rozpisane argumenty za i przeciw jestem za tym żeby jednak go przyjąć, bo po co chłop ma czekać do następnej rekru żeby innym dupki nie ściskały, co tak szybko wrócił i idzie na bardziej że tak powiem konkretną rangę, a nadaje się chłopak jak jeden z niewielu stąd. 

Jedyne do czego można się przypierdolić to Podanie. 
Pozdrawiam :)

• Dzięki 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

Niedawno całkiem wróciłeś, doświadczenie masz, jednak podanie mnie zbytnio nie przekonuje.
+/- Staż - dużo nowych się pojawiło niedawno, w tym ja, nie poznaliśmy cie jeszcze do końca.
+ Wiek
+ Doświadczenie
+ Wymagania 

- Podanie
- Szybki lot na rangi

Na ten moment jestem na nie, daj sie poznać nowszym użytkownikom, wykaż się trochę na aktualnych rangach (albo nie wychylaj się robiąc dobrą robote :like:)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]