Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadająca --> @ Dusia Pytania zadane: 1. Jakie masz zdanie na temat obecnej administracji? 2. Co było przyczyną decyzji @ Trivor 'a dotyczącej zmian w administracji z Twojej perspektywy? Uważasz, że dobrze postąpił? 3. Co sądzisz o powrocie @ Anox 'a na sieć? 4. Co sądzisz o aktualnej pracy redakcji? 5. Myślisz, że dobrą decyzję podjęłaś, o awansie dla @ Hana_Montana na redaktora naczelnego? 6. Na jakim użytkowniku się najbardziej zawiodłaś? 7. Co sądzisz o aktualniej pracy @ Krip 'a na forum? 8. Co sądzisz o aktualnej aktywności @ Trivor 'a na forum? 9. Czy będziesz próbowała wrócić do administracji forum? 10. Co sądzisz o użytkowniku @ Drako ? 11. Z jakim użytkownikiem z forum masz najbardziej dobre relację? 12. Z jakim użytkownikiem z forum nie masz po drodze? 13. Jakbyś mogła dać awans jednemu użytkownikowi, to jakiem, dla czego i na jaką rangę? 14. Co Ci się najbardziej podoba, a co najmniej na sieci? 15. Szczera opinia o @ Paweł Szmit , @ Hana_Montana , @ HAWAJSKA⁷ Jakie masz zdanie na temat obecnej administracji? Nie mam żadnego konkretnego zdania, bo nie mam żadnych podstaw do ocenienia ich pracy na obecnych rangach, ponieważ nic ciekawego nie dzieje/nie zmienia się na forum z ich przyczyny, nie licząc ostatnio zmiany stylu świątecznego/sylwestrowego o co zadbał Anox (takie jest oczywiście moje zdanie jako zwykłego użytkownika, który zagląda na forum i widzi co widzi) Co było przyczyną decyzji @ Trivor 'a dotyczącej zmian w administracji z Twojej perspektywy? Uważasz, że dobrze postąpił? Presja otoczenia(lub również przyglupich „kumpli”) kierowanie się tym co inni mówią, a brak swojego rozumu, czy postąpił dobrze? To zależy z której perspektywy na to patrzeć, bo jeżeli chodzi o „dobro/rozwój forum” to uważam ze nie, miał chwilowy rozgłos, uwagę i to byłoby na tyle. Co sądzisz o powrocie @ Anox 'a na sieć? Większość osób wraca, patrząc na to co pare dni wcześniej przed awansem pisał na StrefoBoxie to trochę się zdziwiłam, ponieważ jego zdanie na temat posiadania rang funkcyjnych na forum było w ogóle odmienne z tym na co się potem porwał z własnej woli, wiec po prostu nie fajne zachowanie z jego strony,🚩🏳️ gdy mówi się jedno a robi się drugie, a tak poza tym nic więcej nie myślę, jest to do czasu jak z ostatnimi razami i tak (co do rezygnacji) Co sądzisz o aktualnej pracy redakcji? Cieszę się że są w końcu aktywni redaktorzy, którzy się starają i pilnują swoich obowiązków, fajnie że redakcja się rozwija i powstają nowe ciekawe serie dzięki jakiejś kreatywnej głowie w tym gronie redakcyjnym, a takich ludzików nam właśnie trzeba w redakcji, uważam że redakcja obecnie dobrze funkcjonuje, tylko szkoda, że nie ma aż tak wielu aktywnych użytkowników w dziale redakcyjnym. Myślisz, że dobrą decyzję podjęłaś, o awansie dla @ Hana_Montana na redaktora naczelnego? Długo widziałam jak @ Hana_Montana pracuje na randze zwykłego redaktora, co mi się podobało i uznałam, że ze wszystkich redaktorów jest on najbardziej rzetelny i stabilny pod takim względem, że za chwile nie poleci i nie zrezygnuje😅 Hana długo już był na randze zwykłego redaktora i najbardziej jemu zaufałam, że nie zmarnuje tej szansy i dobrze poprowadzi redakcje, do której wcześniej nie był bierny, a ciągle się interesował, dopytywał i wysuwał nowe propozycje. Na jakim użytkowniku się najbardziej zawiodłaś? Na żadnym, w jaki sposób mogłam się zawieść na osobach z internetu którzy są dla mnie obojętni i są to tylko jakieś random osoby z neta, tak jak bym miała się przejąć, że ktoś niesłusznie zbanował niby "czitera" lub odwalał jakąś maniane na StrefoBoxie, co to zmienia skoro wszyscy ludzie tutaj nie zawiele albo nawet nic dla siebie nie znaczą i jest to tylko internet, a ważniejsze życie które coś znaczy jest w RL, tutaj jest tylko jakieś ciągłe pajacowanie, udawanie i rozrywki 4f, co innego jak ma się wieloletnich przyjaciół internetowych (podkreślam wieloletnich, bo co innego jak ma się jakiś znajomych, z którymi się gra co jakiś czas od 3-4 miesięcy, a potem przychodzi i tak "nowa partia" xD) + inaczej by sprawa wyglądała gdyby pytanie brzmiało np. „Kogo podejście do pracy na forum najbardziej Cię denerwowało/denerwuje” Co sądzisz o aktualniej pracy @ Krip 'a na forum? Patrząc po StrefoBoxie i tym co napisał w Q&A to ma dobry kontakt z użytkownikami (w takiej sytuacji ważne jest żeby rozdzielać rangę, od tych przyjaźni ;o) robi to co ma wyznaczone żeby robić i tyle mogę powiedzieć na razie, słyszałam jakieś markoty na temat jego pracy, co też lekko pewnie wpłynęło na moją opinie, ale nie będę tutaj tego roztrząsać, mogę jeszcze dodać że liczyłam na to żeby akurat on dostał awans na j@ (: . Co sądzisz o aktualnej aktywności @ Trivor 'a na forum? Myślę że tragiczna nie jest, czasami coś na serwerach z sieci pogra, X razy w tygodniu odpisuje na pw’ki, ogolnie często jak nie ciągle na kompie siedzi, więc chyba jest git zresztą Trivor ma od roboty swoich „Murzynków” a jak on tam nimi zarządza to już nie wiem. Czy będziesz próbowała wrócić do administracji forum? Na razie jestem nastawiona na nie, szkoda mi mojego czasu na „pracowanie” dla czyjejś korzyści, w końcu jest to forum trivora i on czerpie z tego różne korzyści, teraz nie muszę się też ograniczać co do jednego forum + mogę tutaj zaglądać bez rang i zamiast ogarniania jego spraw, jego forum, mogę ten czas poświecić na np. granie lub jakieś inne zajawki z życia realnego, po za tym skoro @Trivor sam mnie zdegradował to nie będę latała za jego „dupką” o jakieś powroty, inaczej by sprawa wyglądała gdybym miała np. swój serwer, wtedy to by było spoczko, ale w takim wypadku to „ ile można siedzieć i siedzieć w tych internatach”😅😅 niektórzy, z czasem dojrzewają do tego, ale to tylko niektórzy. Co sądzisz o użytkowniku @ Drako ? Nie przepadam za nim, na rangę moderacji i później j@ dostał się tylko i wyłącznie dzięki @ LAN CIECHOCINEK 2K2 i nikomu innemu, jego kandydatura była oceniania w ogóle nadzwyczajny sposób, a nie tradycyjny tak jak zawsze to przeprowadzaliśmy, gdybym była bardziej aktywna w tamtym czasie na pewno by do tego nie doszło. Z jakim użytkownikiem z forum masz najbardziej dobre relację? Z @ HAWAJSKA⁷ , ale z reszta starej administracji tez czasem coś bazgram🥴i z niektórymi stałymi użytkownikami. Z jakim użytkownikiem z forum nie masz po drodze? Z każdym, bo z żadnym jeszcze nasze drogi się nie złączyły 😆. Jakbyś mogła dać awans jednemu użytkownikowi, to jakiem, dla czego i na jaką rangę? W czasie co Pan Drako dostał awans na j@ to za niego powinien dostać Hana o co się wykłócałam z Panem który nie poważa przecież „kolesiostwa” (patrząc właśnie po awansach) Xdd I dalej się tego trzymam, No chyba ze jeszcze @ Torf na tego J@, by mógł powypindalac ludzików z forum co mu dokuczali, miałby chłop chociaż radochy xdd No I @ RYSIO 997 na moderatora czatu oczywiście żeby w końcu porządek był. Co Ci się najbardziej podoba, a co najmniej na sieci? Odkąd nie siedzę na forum to nic szczególnego mi się nie podoba i nic mnie nie przyciąga do siedzenia na forum, wiec nie wiem co mogłabym powiedzieć🙁 z plusów to może czasami bekowi ludzie i ich wypowiedzi na strefoboxie, że w miarę rozbudowane jest forum, jest dużo działów gdzie można się wypowiedzieć chodź nie za wiele osób to robi, wygląd forum wraz z rozstawieniem wszystkiego. Z minusów, nudno jest na forum, nic ciekawego się nie dzieje(forum kiedyś bardziej tętniło życiem), mało osób jest aktywnych w działach, nie da się na bardziej skomplikowane/ciekawe tematy rozmawiać tutaj z ludźmi🥴 (co niektórymi), a szkoda, ogólnie jest monotonnie. Szczera opinia o @ Paweł Szmit , @ Hana_Montana , @ HAWAJSKA⁷ @ Paweł Szmit jest miły, śmiały i bardzo komunikatywny, rozbujać towarzystwo do rozmów potrafi,😝 zawsze cos doradzi i pomoże, czasami dowali jakiegoś „cringe” ale przynajmniej jest zabawnie, kontrowersji się nie boi, no i jest to stały użytkownik forum już któryś rok z nami mimo ze czasami znikał i się pojawiał niczym ninja 😅 @ Hana_Montana Jest pracowity, pomocny, wytrwały, dobrze spisuje się na randze moderatora jak i redaktora naczelnego, jest osobą kreatywną jak i forumowym noLife’m 😅 można mu powierzyć różne obowiązki, z których na pewno zawsze się wywiąże i będzie się starał : )) wydaje się być o dziwo pełnionych funkcji cichą i spokojną osobą, jest mało konfliktowy. @ HAWAJSKA⁷ Spoko ludzik, na jego nieszczęście nie ze skośnymi oczami, najdłużej go znam ze wszystkich tutaj (Może nie najdłużej, ale ze wszystkich tych osób z nim mam najlepszy stały kontakt) można z nim pogadać i podyskutować na każdy temat, nie jest nudny jak większość, ma czasami różne humorki, czasami porąbane żart i pomysły, szkoda że ma słabego kompa, zawsze doradzi, dobrze mi się z nim współpracowało na randze, no i więcej mu słodzić nie będę, bo pierdzielony ssy porobi i będzie sie jarał, jeszcze by się roztopił na deszczu od tej słodkości. 4 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Super seria miło się czyta 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Fajnie się czytało xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Niezłe opowiadanie, bajeczka na dobranoc 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 az sie chce czytac, super wyszlo 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 super seria! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 super wyszło 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 1 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 kontrowersje to co lubie 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Widzę, że odpowiedzi trochę na siłę i koloryzowane. Trochę EGO wywaliło ale tak to już jest, ale cóż, to tylko moje zdanie. Czytając twoje odpowiedzi mam wrażenie, że masz do kogoś jakiś żal albo coś Cię po prostu boli i nie potrafisz się z tym pogodzić. @ Dusia Raczej Ciebie boli do teraz bo na każdy negatywny komentarz musisz odpowiedzieć a jak coś Ci się nie podoba idziesz na pw się żalić więc jednak coś Cię rusza pozdro @ Dusia Nie kłam chociaż tym razem. Oznaczałem Cię w pytaniu dnia dla beki po czym na pw dostałem wiadomość od administracji żebym tego nie robił bo płakałaś na pw Więc chyba Tobie coś się przepaliło że nie potrafisz się przyznać albo się teraz wstydzisz. Więc to nie schlebianie tylko czysta prawda. Udajesz że masz dystans itp a jak przyjdzie co do czego żalisz się innym za plecami taka to wygląda. Nie muszę Ci odpowiadać na pytanie bo w sumie inni Cię podsumowali a jak już chcesz żebym Ci odpowiedział to zadaj je tak jak należy. @ Dusia Oczywiście, że kłamiesz. Zanim dostałem moderatora otrzymałem wiadomość, żebym Cię nie oznaczał w pytaniu dnia pod pretekstem prowokacji z mojej strony, gdzie przecież masz luz i Cię to nie rusza, a widzę, że jest inaczej chyba słabiutka pamięć co? Napisałem wyżej, że masz ból dupska i płaczesz, po czym używasz tych samych argumentów w moją stronę, a przecież jesteś tak błyskotliwa i bystra, lecz znów tego nie widać przypadek? Co chwila powtarzasz „przepaliło styki, używaniu mózgu, itp.” więc chyba sama masz problem z głową jak co chwila innym, to wytykasz i nie potrafisz użyć innych sensownych argumentów tylko z miejsca agresywnie jak jamnik się zachowujesz. Ostatnim zdaniem sama się zaorałaś, jak coś Ci nie pasuje lub nie jest po twojej myśli idziesz się żalić do trivora na pw, a tak dużo piszesz o kolesiostwie XD dobrze, że chociaż sama się przyznałaś do tego. Na koniec nie pisz głupot i nie kłam, a będzie Ci się lepiej spało kończę dyskusję z Tobą, bo jak widzę ciężko u Ciebie z logicznym myśleniem i użyciem jakichkolwiek sensownych argumentów. Życzę więcej luzu bajo :). @ LAN CIECHOCINEK 2K2 1 1 2 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Na ogół fajnie się czytało, ciekawe tematy, ciekawa rozmowa +. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Dobrze się czyta taki wysryw bólu dupska mimo, że już trochę czasu minęło odkąd odszedłem. Widzę, że się nic nie zmieniło i inne zdanie niż twoje jest złe lub "kolesiostwo". Grunt, że redakcja na forum które jest skupione wokół serwerów o csie jest rozwinięta. Dalej mnie śmieszy takie podejście. 2 4 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Czytajac troszkę się uśmiałem musiałem aż skoczyć po jakiś papier żeby oczy wytrzeć z łez śmiechu 🤣 Dobra komedia w odpowiedziach polecam jak nie lubię komedii tak Ta Polecam Każdemu 2 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Stycznia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Super wyszło 🥰 2 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 2 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 W dniu 1.01.2024 o 18:12, Hana_Montana napisał: słyszałam jakieś markoty na temat jego pracy A to jakaś nowość dla mnie Wiadomo nikt ideałem nie jest cóż tutaj dużo mówić. Czasami przyszło mi podejmować takie decyzję (np. w skargach na forum), że liczyłem się również z tym, że nie każdemu ta decyzja mogła się ostatecznie spodobać, ale cóż z tym to się właśnie ostatecznie je. Nie da rady wszystkim dogodzić i na to wpływu niestety już się nie da mieć A co do reszty odpowiedzi ogółem spoko - spoko wypowiedzi o @ HAWAJSKA⁷ Pozdrawiam 4 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 2 Stycznia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Tak bo lanek jako ówczesny moderator miał jakiś wpływ, że dostałem się do moderacji Skoro tak ci to nie pasowało to trzeba było coś z tym zrobić, a nie tylko pierdolić co chwile o kolesiostwie i rozsyłaniu ss'ów na dc Lanek to prawdziwy właściciel sieci 2 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 2 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 (edytowane) Dusia co siedziała na dupie nic nie robiąc i wiecznie na nią skargę pisali i swoje wypociny teraz wykłada, kocham to. Mogłaś na końcu każdej odpowiedzi napisać kolesiostwo bo trochę za mało tego napisałaś jak na ciebie. Nic dodać nic ująć dusia sie d… Drako odwalał więcej roboty niż wszyscy moderatorzy razem wzięci, a ty z tym kimś innym się wychylasz i mówisz że lepiej by było xddd I dobry redaktor który zadaje ci pytanie co o nim sądzisz Pan X: Co sądzisz o panu X? Pan/i Y: Spoko ziomek, uwielbiam go, po prostu człowiek sukcesu a jaki milusi o boże musisz go poznać!!!! To rozmowa pv czy pytania typowo redakcyjne? tRaGeDiA #kreatywnosc #kolesiostwo #redakcjapniesiekugorze /edit1 To przeprowadź lekcje kreatywności z redakcja skoro ich jedyne pytania to co sądzisz o hanie i trivorze. Weźcie następnego Trivora i spytajcie sie o Dusie, Lanka i Drako. /edit2 Oho wstała wielka pani, najpotężniejsza postać wielkiej sieci strefaskilla klękajcie narody. W dniu 3.01.2024 o 18:33, Dusia napisał: Ouu , szkoda że X lat pracy przyćmiewa pare msc nic nie robienia, tragediaaaa 🥴 +Każda z tych serii jest prowadzona w taki sposób, a ty akurat teraz się przyebałeś, hmm : D Ouuuu szkoda, że te parę miesięcy siedzenia z zamkniętą ciapą było jednym z ważniejszych sytuacji strefy i akurat wtedy cię nie było. Skargi, na które miałaś wyjebane też do tego dochodzą ale no tak PRZECIEŻ PRZEZ TYLE LAT TYLE ZROBIŁAM to cię tak bardzo usprawiedliwia, że wcale liczy sie to co było czy jak na tamten moment reagowałaś i wykonywałaś swoją ”pracę”? No właśnie. A co do tego że teraz sie przyjebalem, wiesz czemu? Bo twoja osoba się pojawiła więc się domyśliłem jakie gówno i falę farmazonów napiszesz, nie zawiodłaś mnie. W dniu 3.01.2024 o 18:33, Dusia napisał: Dobraaa, Dupka za szczypała, popłakali, pośmiali, daliście się porobić jak łatwe dzifffk^ o to chodzi, o aktywność i kontrowersje ; P Ale jesteś dobra należy ci się szacunek i 20 zł psc. A dupka czemu ma piec? Nie chciałbym być tak walony w dupę nieważne gdzie bym się pojawił bo twoja osoba jest tak krzywo stworzona, że to jest nie do pomyślenia. Potem się dziwisz, że nagle ktoś się wyłania po nieaktywności, a czemu? Bo ciebie się nie da lubić przez twoje pierdolenie farmazonów, wiec w sumie tak piecze mnie dupa chciałbym dostawać falę nienawiści w moją stronę. Popracuj dziewczyno nad sobą czy coś bo nie jestem jedyną osobą, która widzi, że z tobą jest coś nie tak. Szkoda, że zostałaś wyjebana tak późno może ta sieć lepiej by wyglądała. /edit 3 Jak dajesz warny Panie moderatorze @ Hana_Montana to dobrze by było żebyś konsekwentnie również oceniał innych:) Napisałeś "skończcie się już dogryzać", no właśnie SKOŃCZCIE a nie skończ więc proszę o dokładniejsze wytłumaczenie warna:) Edytowane 4 Stycznia 2024 przez V3nom^^ 1 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 11 godzin temu, Krip napisał: spoko wypowiedzi o @ HAWAJSKA⁷ Co to ma znaczyć Panie kolego? @ Dusia pozdro pozdro serdeczne pozdro, dzięki za miłe słowa, chciałem tylko napisać, że sos czosnkowy od Develey to jakis żart! Zero smaku i aromatu. Madero z biedry topka. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 W dniu 2.01.2024 o 21:13, V3nom^^ napisał: Dusia co siedziała na dupie nic nie robiąc i wiecznie na nią skargę pisali i swoje wypociny teraz wykłada, kocham to. Mogłaś na końcu każdej odpowiedzi napisać kolesiostwo bo trochę za mało tego napisałaś jak na ciebie. Ouu , szkoda że X lat pracy przyćmiewa pare msc nic nie robienia, tragediaaaa 🥴 widziałam jak wiele spraw w jaki sposób było załatwiane od środka, to nie bez powodu niektóre sytuacje nazywałam "kolesiostwem" no ale tak, Ty wiesz lepiej od 3-4 (?) osoby, nawet nie masz jak sobie na ten temat wyrobić zdania/poglądu, bo Cię przy tym nie było i sytuacji nie znasz, a coś tam pierdzisz, bo Ci coś dali gotowego do łyknięcia tak jak chcieli ( : +Każda z tych serii jest prowadzona w taki sposób, a ty akurat teraz się przyebałeś, hmm : D W dniu 1.01.2024 o 22:11, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: Widzę, że się nic nie zmieniło i inne zdanie niż twoje jest złe lub "kolesiostwo". A do czego ty się niby odnosisz, bo chyba nie do tematu 🥴 zostałam zapytana o rzeczy powiązane z Tobą to się wypowiedziałam, a Ty już się musisz pokazać i miauczeć coś W dniu 1.01.2024 o 19:16, NetaO napisał: Widzę, że odpowiedzi trochę na siłę i koloryzowane. Trochę EGO wywaliło ale tak to już jest, ale cóż, to tylko moje zdanie. Czytając twoje odpowiedzi mam wrażenie, że masz do kogoś jakiś żal albo coś Cię po prostu boli i nie potrafisz się z tym pogodzić. Ciekawi mnie co tam jest dla Ciebie niby koloryzowane? 🧐 I skoro myślisz, że mogę mieć do kogoś niby żal to chyba jednak nie przeczytałeś całego tematu. Ale o czym ty piszesz? XD nie odniosłeś się w ogóle do tego co napisałam w twoim kierunku tylko gadasz luj wie o czym, po za tym od dziś jesteś na forum? Ja zawsze lubiałam dyskutować, odpowiadać i również jak i Ty wyrażać swoje zdanie co właśnie zrobiłam : )) Ty napisałeś ze uważasz ze mam wyebane ego, napisałam coś na ten temat? (Podpowiedz: Nie) wiec o czym ty piszesz w ogóle i o jakim bólu? + w głowie coś nie styka? O jakim wypisywaniu na pw ty mówisz? xD nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie „koloryzuj” i se nie dodawaj tak jak ty to właśnie wspomniałeś bo do nikogo się pisałam, nie zalilam się a tym bardziej nie do Ciebie, nie na Twoj temat bo tak to zabrzmiało XD wiec se nie schlebiaj / @ NetaO Kolego, ja nie kłamie, a osądzać o takie bzdety to sobie możesz tam gdzie Ci na to pozwalają, jak pierdolisz właśnie bez pomyślunku to potem wychodzą takie nieporozumienia, jak się czegoś nie jest pewnym to się nie gada, a nie sobie dodajesz/wymyślasz coś i właśnie „KOLORYZUJESZ” 😉 jeżeli tak Cię zabolało to ze została Tobie zwrócona uwaga to nie musisz płakać na prawo i lewo i się tym szczycić, a skoro tak bardzo Cię to boli to niech będzie ze ci to łaskawie wyjaśnię, bo ciężko użyć samemu mózgu najwidoczniej i sie domyślić ze jest X różnych opcji czemu została zwrócona Ci uwaga, w tamtym wypadku zgłosiłam po prostu Twoj post, bo sie coś za bardzo zacząłeś panoszyć i trzeba było zwrócić uwagę gdzie jest Tw miejsce, ty chciałeś lekko uszczypnąć mnie, a ja sie odwzajemniłam tym samym ;)) a jeszcze wyjaśnię Ci kolejną rzecz żeby Ci się styki nie przepaliły, gdyby mnie to zabolało to chyba jasne ze bym to zgłosiła Trivorowi i wymagała żeby jakos zareagował ;)) W dniu 2.01.2024 o 19:51, Drako napisał: Skoro tak ci to nie pasowało to trzeba było coś z tym zrobić, a nie tylko pierdolić co chwile o kolesiostwie i rozsyłaniu ss'ów na dc Nie wypadało cofać decyzji, a po za tym chciałam żeby Trivor się przejechał na tym że pozwala na takie akcje jakie się zadziały w przypadku Tw awansu i przyjętego podania (:: (Czasami zdarzały się takie akcje od "kolegów" którzy równo lizali by uzyskać pewne korzyści i zawsze tak samo się kończyło może kiedyś się nauczy) // Dobraaa, Dupka za szczypała, popłakali, pośmiali, daliście się porobić jak łatwe dzifffk^ o to chodzi, o aktywność i kontrowersje ; P 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 20 godzin temu, Dusia napisał: A do czego ty się niby odnosisz, bo chyba nie do tematu 🥴 zostałam zapytana o rzeczy powiązane z Tobą to się wypowiedziałam, a Ty już się musisz pokazać i miauczeć coś Obsmarowywujesz mnie publicznie, że na siłę drako przepchałem do moda i j@ i do tego się odnoszę. Nie będę biernie patrzył na to, że znowu tworzysz swój wyimaginowany świat. Dobrze wiesz, że każdy miał swój głos w wyborze modów, a J@ Trivor sam awansował przez twoje pierdolenie, że kolesiostwo jest więc moje zdanie nie miało tam żadnego wpływu. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 5 Stycznia 2024 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 (edytowane) Całość 2/10, ciężko się czytało. Cytat Co sądzisz o użytkowniku @ Drako? Nie przepadam za nim, na rangę moderacji i później j@ dostał się tylko i wyłącznie dzięki @ LAN CIECHOCINEK 2K2i nikomu innemu, jego kandydatura była oceniania w ogóle nadzwyczajny sposób, a nie tradycyjny tak jak zawsze to przeprowadzaliśmy, gdybym była bardziej aktywna w tamtym czasie na pewno by do tego nie doszło. Doprawdy? Jakoś inaczej zapamiętałem osobę Drako. Elita sieci: Sierpień 2k23, wygrana w kategorii Moderator Lipiec 2k23, wygrana w kategorii Moderator Czerwiec 2k23, wygrana w kategorii Moderator Maj 2k23, wygrana w kategorii Moderator Kwiecień 2k23, wygrana w kategorii Moderator Na forum zapierdalał za trzech, działał w swoim prime na randze opiekuna serwera, moda i opiekuna UBT, był lubiany i szanowany. Może dlatego dostał awans. Ale wiadomo, jebany Lanek, zawsze wepchnie kogoś ambitnego na stołek. Spoiler Cytat Dobraaa, Dupka za szczypała, popłakali, pośmiali, daliście się porobić jak łatwe dzifffk^ o to chodzi, o aktywność i kontrowersje ; P Hehe Edytowane 5 Stycznia 2024 przez -slajdEN 5 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi