Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ploteczki #9 Dusia

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Super seria miło się czyta ;)

• Lubię to! 2
  • VIP
VIP

Fajnie się czytało xd

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Niezłe opowiadanie, bajeczka na dobranoc:peepoBedge:

• Lubię to! 2

• Premium
Premium

az sie chce czytac, super wyszlo <3

• Lubię to! 2

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

super seria!

• Lubię to! 2

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Użytkownik∙

super wyszło

• Lubię to! 2

okSio.gif.bc9a4340b11c3255d74b23de7e0dfea6.gif

• Premium
Premium

Widzę, że odpowiedzi trochę na siłę i koloryzowane. Trochę EGO wywaliło ale tak to już jest, ale cóż, to tylko moje zdanie. Czytając twoje odpowiedzi mam wrażenie, że masz do kogoś jakiś żal albo coś Cię po prostu boli i nie potrafisz się z tym pogodzić. 

@ Dusia  Raczej Ciebie boli do teraz bo na każdy negatywny komentarz musisz odpowiedzieć a jak coś Ci się nie podoba idziesz na pw się żalić więc jednak coś Cię rusza ;) pozdro

@ Dusia  Nie kłam chociaż tym razem. Oznaczałem Cię w pytaniu dnia dla beki po czym na pw dostałem wiadomość od administracji żebym tego nie robił bo płakałaś na pw ;) Więc chyba Tobie coś się przepaliło że nie potrafisz się przyznać albo się teraz wstydzisz. Więc to nie schlebianie tylko czysta prawda. Udajesz że masz dystans itp a jak przyjdzie co do czego żalisz się innym za plecami taka to wygląda. Nie muszę Ci odpowiadać na pytanie bo w sumie inni Cię podsumowali a jak już chcesz żebym Ci odpowiedział to zadaj je tak jak należy.  

@ Dusia  Oczywiście, że kłamiesz. Zanim dostałem moderatora otrzymałem wiadomość, żebym Cię nie oznaczał w pytaniu dnia pod pretekstem prowokacji z mojej strony, gdzie przecież masz luz i Cię to nie rusza, a widzę, że jest inaczej chyba słabiutka pamięć co? Napisałem wyżej, że masz ból dupska i płaczesz, po czym używasz tych samych argumentów w moją stronę, a przecież jesteś tak błyskotliwa i bystra, lecz znów tego nie widać przypadek? Co chwila powtarzasz „przepaliło styki, używaniu mózgu, itp.” więc chyba sama masz problem z głową jak co chwila innym, to wytykasz i nie potrafisz użyć innych sensownych argumentów tylko z miejsca agresywnie jak jamnik się zachowujesz. Ostatnim zdaniem sama się zaorałaś, jak coś Ci nie pasuje lub nie jest po twojej myśli idziesz się żalić do trivora na pw, a tak dużo piszesz o kolesiostwie XD dobrze, że chociaż sama się przyznałaś do tego. Na koniec nie pisz głupot i nie kłam, a będzie Ci się lepiej spało ;) kończę dyskusję z Tobą, bo jak widzę ciężko u Ciebie z logicznym myśleniem i użyciem jakichkolwiek sensownych argumentów. Życzę więcej luzu bajo :).

@ LAN CIECHOCINEK 2K2 <3 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 2
  • WTF 1
  • xD 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Junior Admin
Junior Admin

Na ogół fajnie się czytało, ciekawe tematy, ciekawa rozmowa +.

• Lubię to! 1

Dobrze się czyta taki wysryw bólu dupska mimo, że już trochę czasu minęło odkąd odszedłem. Widzę, że się nic nie zmieniło i inne zdanie niż twoje jest złe lub "kolesiostwo".

Grunt, że redakcja na forum które jest skupione wokół serwerów o csie jest rozwinięta.  Dalej mnie śmieszy takie podejście. :KEKL:

• Lubię to! 2
  • Super 4
  • Trzymaj się 1
  • Wow! 1
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • VIP
VIP

Czytajac troszkę się uśmiałem musiałem aż skoczyć po jakiś papier żeby oczy wytrzeć z łez śmiechu 🤣 Dobra komedia w odpowiedziach polecam jak nie lubię komedii tak Ta Polecam Każdemu :kekw:

• Lubię to! 2
  • WTF 1

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Stały Bywalec

Super wyszło 🥰

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Premium
Premium

:xdd:  

winnam0nesy.png.9c5361a98ea6fde2a6585ed5b274ca3c.png

:KakashiHi::peepoSendNudes:

• Zasłużony
W dniu 1.01.2024 o 18:12, Hana_Montana napisał:

słyszałam jakieś markoty na temat jego pracy

A to jakaś nowość dla mnie :Bruh:

Wiadomo nikt ideałem nie jest cóż tutaj dużo mówić. Czasami przyszło mi podejmować takie decyzję (np. w skargach na forum), że liczyłem się również z tym, że nie każdemu ta decyzja mogła się ostatecznie spodobać, ale cóż z tym to się właśnie ostatecznie je. Nie da rady wszystkim dogodzić i na to wpływu niestety już się nie da mieć :P 

A co do reszty odpowiedzi ogółem spoko - spoko wypowiedzi o @ HAWAJSKA⁷  :tf::geremekok:

Pozdrawiam 

• Lubię to! 4
  • Wrr 1

spacer.pngspacer.png

• Sponsor
SPONSOR

Tak bo lanek jako ówczesny moderator miał jakiś wpływ, że dostałem się do moderacji :xdd: 

Skoro tak ci to nie pasowało to trzeba było coś z tym zrobić, a nie tylko pierdolić co chwile o kolesiostwie i rozsyłaniu ss'ów na dc

Lanek to prawdziwy właściciel sieci :gigachad:

• Lubię to! 2
  • Super 6
  • Wow! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

Dusia co siedziała na dupie nic nie robiąc i wiecznie na nią skargę pisali i swoje wypociny teraz wykłada, kocham to.

Mogłaś na końcu każdej odpowiedzi napisać kolesiostwo bo trochę za mało tego napisałaś jak na ciebie.

Nic dodać nic ująć dusia sie d…:sniffa:

Drako odwalał więcej roboty niż wszyscy moderatorzy razem wzięci, a ty z tym kimś innym się wychylasz i mówisz że lepiej by było xddd

I dobry redaktor który zadaje ci pytanie co o nim sądzisz:kekw:

Pan X: Co sądzisz o panu X?

Pan/i Y: Spoko ziomek, uwielbiam go, po prostu człowiek sukcesu a jaki milusi o boże musisz go poznać!!!!

To rozmowa pv czy pytania typowo redakcyjne?

tRaGeDiA

#kreatywnosc #kolesiostwo #redakcjapniesiekugorze

/edit1

To przeprowadź lekcje kreatywności z redakcja skoro ich jedyne pytania to co sądzisz o hanie i trivorze. Weźcie następnego Trivora i spytajcie sie o Dusie, Lanka i Drako.

/edit2 

Oho wstała wielka pani, najpotężniejsza postać wielkiej sieci strefaskilla klękajcie narody.

W dniu 3.01.2024 o 18:33, Dusia napisał:

Ouu , szkoda że X lat pracy przyćmiewa pare msc nic nie robienia, tragediaaaa 🥴

+Każda z tych serii jest prowadzona w taki sposób, a ty akurat teraz się przyebałeś, hmm  : D 

Ouuuu szkoda, że te parę miesięcy siedzenia z zamkniętą ciapą było jednym z ważniejszych sytuacji strefy i akurat wtedy cię nie było. Skargi, na które miałaś wyjebane też do tego dochodzą ale no tak PRZECIEŻ PRZEZ TYLE LAT TYLE ZROBIŁAM to cię tak bardzo usprawiedliwia, że wcale liczy sie to co było czy jak na tamten moment reagowałaś i wykonywałaś swoją ”pracę”? No właśnie.

A co do tego że teraz sie przyjebalem, wiesz czemu? Bo twoja osoba się pojawiła więc się domyśliłem jakie gówno i falę farmazonów napiszesz, nie zawiodłaś mnie.

W dniu 3.01.2024 o 18:33, Dusia napisał:

Dobraaa, Dupka za szczypała, popłakali, pośmiali,  daliście się porobić jak łatwe dzifffk^  o  to chodzi, o aktywność i kontrowersje ; P  

Ale jesteś dobra należy ci się szacunek i 20 zł psc. A dupka czemu ma piec? Nie chciałbym być tak walony w dupę nieważne gdzie bym się pojawił bo twoja osoba jest tak krzywo stworzona, że to jest nie do pomyślenia. Potem się dziwisz, że nagle ktoś się wyłania po nieaktywności, a czemu? Bo ciebie się nie da lubić przez twoje pierdolenie farmazonów, wiec w sumie tak piecze mnie dupa chciałbym dostawać falę nienawiści w moją stronę. 

Popracuj dziewczyno nad sobą czy coś bo nie jestem jedyną osobą, która widzi, że z tobą jest coś nie tak. Szkoda, że zostałaś wyjebana tak późno może ta sieć lepiej by wyglądała. 

/edit 3

Jak dajesz warny Panie moderatorze @ Hana_Montana  to dobrze by było żebyś konsekwentnie również oceniał innych:) Napisałeś "skończcie się już dogryzać", no właśnie SKOŃCZCIE a nie skończ więc proszę o dokładniejsze wytłumaczenie warna:)

Edytowane przez V3nom^^
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 1
  • xD 6
  • Zasłużony
11 godzin temu, Krip napisał:

spoko wypowiedzi o @ HAWAJSKA⁷  :tf::geremekok:

Co to ma znaczyć Panie kolego?

@ Dusia  pozdro pozdro serdeczne pozdro, dzięki za miłe słowa, chciałem tylko napisać, że sos czosnkowy od Develey to jakis żart! Zero smaku i aromatu. Madero z biedry topka. :zwyciestwo:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • Junior Admin
Junior Admin
W dniu 2.01.2024 o 21:13, V3nom^^ napisał:

Dusia co siedziała na dupie nic nie robiąc i wiecznie na nią skargę pisali i swoje wypociny teraz wykłada, kocham to.

Mogłaś na końcu każdej odpowiedzi napisać kolesiostwo bo trochę za mało tego napisałaś jak na ciebie.

Ouu , szkoda że X lat pracy przyćmiewa pare msc nic nie robienia, tragediaaaa 🥴  widziałam jak wiele spraw w jaki sposób było załatwiane od środka, to nie bez powodu niektóre sytuacje nazywałam "kolesiostwem" no ale tak, Ty wiesz lepiej od 3-4 (?) osoby, nawet nie masz jak sobie na ten temat wyrobić zdania/poglądu, bo Cię przy tym nie było i sytuacji nie znasz, a coś tam pierdzisz, bo Ci coś dali gotowego do łyknięcia tak jak chcieli (  

+Każda z tych serii jest prowadzona w taki sposób, a ty akurat teraz się przyebałeś, hmm  : D 

W dniu 1.01.2024 o 22:11, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

Widzę, że się nic nie zmieniło i inne zdanie niż twoje jest złe lub "kolesiostwo".

A do czego ty się niby odnosisz, bo chyba nie do tematu 🥴 zostałam zapytana o rzeczy powiązane z Tobą to się wypowiedziałam, a Ty już się musisz pokazać  i miauczeć coś 

W dniu 1.01.2024 o 19:16, NetaO napisał:

Widzę, że odpowiedzi trochę na siłę i koloryzowane. Trochę EGO wywaliło ale tak to już jest, ale cóż, to tylko moje zdanie. Czytając twoje odpowiedzi mam wrażenie, że masz do kogoś jakiś żal albo coś Cię po prostu boli i nie potrafisz się z tym pogodzić. 

Ciekawi mnie co tam jest dla Ciebie niby koloryzowane? 🧐 I skoro myślisz, że mogę mieć do kogoś niby żal  to chyba jednak nie przeczytałeś całego tematu.

Ale o czym ty piszesz? XD nie odniosłeś się w ogóle do tego co napisałam w twoim kierunku tylko gadasz luj wie o czym, po za tym od dziś jesteś na forum? Ja zawsze lubiałam dyskutować, odpowiadać i również jak i Ty wyrażać swoje zdanie co właśnie zrobiłam : )) Ty napisałeś ze uważasz ze mam wyebane ego, napisałam coś na ten temat? (Podpowiedz: Nie) wiec o czym ty piszesz w ogóle i o jakim bólu?  + w głowie coś nie styka? O jakim wypisywaniu na pw ty mówisz? xD  nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie „koloryzuj” i se nie dodawaj tak jak ty to właśnie wspomniałeś bo do nikogo się pisałam, nie zalilam się a tym bardziej nie do Ciebie, nie na Twoj temat bo tak to zabrzmiało XD wiec se nie schlebiaj 

/ @ NetaO   Kolego, ja nie kłamie, a osądzać  o takie bzdety to sobie możesz tam gdzie Ci na to pozwalają, jak pierdolisz właśnie bez pomyślunku to potem wychodzą takie nieporozumienia, jak się czegoś nie jest pewnym to się nie gada, a nie sobie dodajesz/wymyślasz coś i właśnie „KOLORYZUJESZ” 😉 jeżeli tak Cię zabolało to ze została Tobie zwrócona uwaga to nie musisz płakać na prawo i lewo i się tym szczycić, a skoro tak bardzo Cię to boli to niech będzie ze ci to łaskawie wyjaśnię, bo ciężko użyć samemu  mózgu najwidoczniej i sie domyślić ze jest X różnych opcji czemu została zwrócona Ci uwaga, w tamtym wypadku zgłosiłam po prostu Twoj post, bo sie coś za bardzo zacząłeś panoszyć i trzeba było zwrócić uwagę gdzie jest Tw miejsce, ty chciałeś lekko uszczypnąć mnie, a ja sie odwzajemniłam tym samym ;)) a jeszcze wyjaśnię Ci kolejną rzecz żeby Ci się styki nie przepaliły, gdyby mnie to zabolało to chyba jasne ze bym to zgłosiła Trivorowi i wymagała żeby jakos zareagował ;))

W dniu 2.01.2024 o 19:51, Drako napisał:

Skoro tak ci to nie pasowało to trzeba było coś z tym zrobić, a nie tylko pierdolić co chwile o kolesiostwie i rozsyłaniu ss'ów na dc

Nie wypadało cofać decyzji, a po za tym chciałam żeby Trivor się przejechał na tym że pozwala na takie akcje jakie się zadziały w przypadku Tw awansu i przyjętego podania (::  (Czasami zdarzały się takie akcje od "kolegów" którzy równo lizali by uzyskać pewne korzyści i zawsze tak samo się kończyło:ok: może kiedyś się nauczy)

//

Dobraaa, Dupka za szczypała, popłakali, pośmiali,  daliście się porobić jak łatwe dzifffk^  o  to chodzi, o aktywność i kontrowersje ; P  

• Lubię to! 2
  • Wow! 1
  • WTF 1

heh1111.png

20 godzin temu, Dusia napisał:

A do czego ty się niby odnosisz, bo chyba nie do tematu 🥴 zostałam zapytana o rzeczy powiązane z Tobą to się wypowiedziałam, a Ty już się musisz pokazać  i miauczeć coś 

Obsmarowywujesz mnie publicznie, że na siłę drako przepchałem do moda i j@ i do tego się odnoszę. Nie będę biernie patrzył na to, że znowu tworzysz swój wyimaginowany świat. Dobrze wiesz, że każdy miał swój głos w wyborze modów, a J@ Trivor sam awansował przez twoje pierdolenie, że kolesiostwo jest więc moje zdanie nie miało tam żadnego wpływu.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Sprawiedliwy

Całość 2/10, ciężko się czytało.

Cytat

Co sądzisz o użytkowniku @ Drako?

Nie przepadam za nim, na rangę moderacji i później j@ dostał się tylko i wyłącznie dzięki @ LAN CIECHOCINEK 2K2i nikomu innemu, jego kandydatura była oceniania w ogóle nadzwyczajny sposób, a nie tradycyjny tak jak zawsze to przeprowadzaliśmy, gdybym była bardziej aktywna w tamtym czasie na pewno by do tego nie doszło. 

Doprawdy? Jakoś inaczej zapamiętałem osobę Drako.

Elita sieci: 
Sierpień 2k23, wygrana w kategorii Moderator
Lipiec 2k23, wygrana w kategorii Moderator
Czerwiec 2k23, wygrana w kategorii Moderator
Maj 2k23, wygrana w kategorii Moderator
Kwiecień 2k23, wygrana w kategorii Moderator

Na forum zapierdalał za trzech, działał w swoim prime na randze opiekuna serwera, moda i opiekuna UBT, był lubiany i szanowany. Może dlatego dostał awans. Ale wiadomo, jebany Lanek, zawsze wepchnie kogoś ambitnego na stołek. 

Spoiler
Cytat

Hehe
image.png.308fa94097b65957400c60d7fbf1a72a.png

Edytowane przez -slajdEN
  • Super 5
  • Ha ha 1
  • WTF 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

temat zamkniety.png

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]