Użytkownik DyyzieeK Opublikowano 15 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Siema, dostałem komputer, co prawda stary ale parametry nawet na dzien dzisiejszy ma spoko (deklasuje mojego lapka). Mam problem z cs a właściwie tylko z tym serwerem (na aim/awp czy surf wszyatko chodzi normalnie). Pierwsza runda na serwerze zawsze spoko wszystko działa, po zmianie rundy znika mi celownik, radar, hud, nie moge ładować ani zmieniać broni (1,2,3 tylko przez Q dziala). Reinstalowalem cs, usuwałem cfg i pliki serwera, żeby ściągało nowe. Myślałem, że to cos u mnie nie halo, ale na KAŻDYM serwerze działa normalnie prócz tego serwera. Moge coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Z tego co pamiętam usunięcie configu pomagało. Zrób spójność plików. Tutaj też ktoś miał taki problem i tak go naprawił cytuję "Po wielu poszukiwaniach znalazłem przyczynę, winą był internet... Grywam na udostępnionym przez telefon dlatego ze mam lepsze pingi, gdy zmieniłem na normalny to wszystko działa jak powinno". @ DyyzieeK Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DyyzieeK Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Też to czytałem, ale komputer nie mial wifi i musialem przez usb z telefonu dawać internet. Po zakupie karty sieciowej problem znikł, ale że problem występował tylko na tym serwerze to mnie zmyliło 😅. Do zamkniecia. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi