Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Znikający celownik

DyyzieeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siema, dostałem komputer, co prawda stary ale parametry nawet na dzien dzisiejszy ma spoko (deklasuje mojego lapka). Mam problem z cs a właściwie tylko z tym serwerem (na aim/awp czy surf wszyatko chodzi normalnie). Pierwsza runda na serwerze zawsze spoko wszystko działa, po zmianie rundy znika mi celownik, radar, hud, nie moge ładować ani zmieniać broni (1,2,3 tylko przez Q dziala). Reinstalowalem cs, usuwałem cfg i pliki serwera, żeby ściągało nowe. Myślałem, że to cos u mnie nie halo, ale na KAŻDYM serwerze działa normalnie prócz tego serwera. Moge coś z tym zrobić? 

• Premium
Premium

Z tego co pamiętam usunięcie configu pomagało. Zrób spójność plików. Tutaj też ktoś miał taki problem i tak go naprawił cytuję "Po wielu poszukiwaniach znalazłem przyczynę, winą był internet... Grywam na udostępnionym przez telefon dlatego ze mam lepsze pingi, gdy zmieniłem na normalny to wszystko działa jak powinno".  @ DyyzieeK

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Też to czytałem, ale komputer nie mial wifi i musialem przez usb z telefonu dawać internet. Po zakupie karty sieciowej problem znikł, ale że problem występował tylko na tym serwerze to mnie zmyliło 😅. Do zamkniecia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]