Użytkownik bartekju8 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 (edytowane) Nick z CS: bartekju8 Admin banujący: Snooki Serwer: ZOMBIE+EXP 51.83.166.59:27015 Data zdarzenia: Wykonano 18 sty 2024 - 16:31:20 Steamid: STEAM_0 : 0 : 53160399 Opis sytuacji: Więc tak , wszedłem sobie elegancko po banie który miałem , nic nie robiąc ciesząc się grą najzwyczajniej w świecie sobie gram nikomu nie przeszkadzam gram po prostu normalnie bo nie chciałem bana i tu nagle bam ban i to na tydzień(właśnie d ostrzegłem że zmienił to na 3 dni , ale spokojnie mam screena z tygodnia) od tego oto nieprzyjemnego osobnika którego ewidentnie coś boli i tak poruszam się sprytnie jakie zombie jak wbijam do kampy i tego regulamin nie zabrania, dlatego jest to skarga jak i również prośba o ub bo nie mam sobie po prostu nic do zarzucenia akurat tym razem więc proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi i ub , pozdrawiam Administracje Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://bany-zombie.pl/ban_list.php?bid=6625 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://873139.node35.pukawka.pl/hltv-2401181613-zm_bist_v2-1705590780-1705592940.zip Mapa na której to było : zm_bist_v2 Do tego dodaje również zdj z którego będzie widać że początkowo był ban ale na tydzień, więc admin chyba powinien się nad sobą zastanowić : https://imgur.com/0g92Cj8 Edytowane 18 Stycznia 2024 przez bartekju8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 (edytowane) @ Snooki1123 ? EDIT: żeby było jasne - 24h na wypowiedź w sprawie bana do 17:20 jutro. Edytowane 18 Stycznia 2024 przez JanuszHD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Snooki1123 Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Dostałeś Bana za to co robisz, umyślnie ludziom przeszkadzałeś, szparowałeś, nikt ci nic nie zrobił. Pełno osób na ciebie się skarżyło, upominałem cię kilkanaście razy a ty wyskakiwałeś do mnie z tekstem ze to twoja taktyka. Skakanie komuś za nic to nie jest coś fajnego. Była na ciebie skarga a ty nic z tym nie zrobiłeś. Fakt przesadziłem z tym banem, mogłem dać na 3 dni. Nie wiem co mam dodać, zrobiłem to co powinienem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 18 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Decyzję w sprawie bana zostawiam dla @ MCk199 . Wypowiedz się i podtrzymamy/odbanujemy jak będzie trzeba. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bartekju8 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Polecam obejrzeć demko które jest bo tam nie ma żadnego szparowania :) plus skakanie nie jest zabrobione , nie jest to żaden bug ani umyślne przeszkadzanie , ja to uważam za sprytne wbijanie do kampy i np podczas mojego 15 letniego czasu grania w tego csa mam pierwszy raz taka sytuacje gdzie ktoś daje bana za skakanie , mnie też to irytuje że macie po nie wiadomo jakie poziomy i tak naprawde bez skakania nie da sie do kampy wbic Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Snooki1123 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Powód Bana to : UMYŚLNE PRZESZKADZANIE Nie rozumiesz co ja piszę do ciebie. Ludzie ci nic nie zrobili a ty im utrudniasz tą grę. Później będziesz miał nerwy na to, że tobie każdy skacze, rzuca pakę w 1 osobę czyli w ciebie. Ja nie mam nic do tego że ty skaczesz bo chcesz do miny dojść, ale później to możesz przestać. To jest dla mnie przeszkadzanie, że będąc przy minie nadal skaczesz. Szparowanie to jest inna już Historia bo robisz to i dobrze o tym wiesz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bartekju8 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Ale co to wgl są za argumenty z dupy ? rzucanie paki też podciągasz pod umyślne przeszkadzanie ? japierdole to jest normalnie hit tego wszystkiego , nie potrafisz grać to nie graj a tymbardziej nie powinieneś być adminem jeśli nie potrafisz utrzymać nerwów na wodzy , ale ty mi nie będziesz mówił kiedy ja mam skakać a kiedy nie , powtarzam od tego jest regulamin , skoro w tym regulaminie nie ma nic takiego na ten temat to mnie pocałuj w trąbkę , bo tak jak wspominałem już że ten punkt 1.12 można wykorzystywać na stronę admina , i nie nie mam żadnych pretensji do tego czy mi ktoś skacze czy mi ktoś rzuci pake po prostu takie jest życie , nie każdy musi mnie lubić (nawet mi to zbytnio potrzebne nie jest bo wchodzę żeby zabić czas odreagować a nie się spinać tak jak wy bo sobie rady nie dajecie , chcecie dyskutować to sobie zmieńcie regulamin , w innym wypadku powinno być najzwyczajniej w świecie ub a skarga na ciebie powinna zostać przyjęta , no sory ja też się nie będę wkurwiał jak chce sobie normalnie pograć a nie mogę bo jakiś majtek sobie dodaje skakanie z dupy i robi preteksty pod to żeby mu się łatwiej grało Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Snooki1123 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Po pierwsze. Ja do ciebie z czystą kulturą się odnoszę, więc od ciebie też tego wymagam. Po drugie. Pisanie takiego czegoś jak (Tym bardziej nie powinienem być adminem bo nie potrafię utrzymać nerwów na wodzy) to nie do mnie z takim czymś. Powtórzę ci jeszcze raz, Ludzie prosili cię nie skacz, mówili mi, że to robisz im cały czas, prosiłem cię żebyś tego nie robił to dostawałem od ciebie odpowiedź (TO MOJA TAKTYKA) Nie jestem osobą, która nie potrafi utrzymać nerwów na wodzy, nie dałem ci o tak z dupy bana. Zasłużyłeś na niego. Jak ty masz problem z tym podpunktem to Napisz do @ MCk199 i z nim o tym rozmawiaj. Ja ci powiedziałem jak to wygląda z mojej strony. Dla mnie temat skończony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bartekju8 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Równie dobrze mogłoby się zebrać 5 osób z serwera i też by ci się skarżyli na mnie za np nie wiem wejście na serwer i co też bym dostał bana za umyślne przeszkadzanie ? Moim zdaniem ban ten jest nie słuszny i dopóki w regulaminie nie ma wzmianki na temat skakania to nie można tego uznać za umyślne przeszkadzanie , zresztą jak można uznać to za umyślne przeszkadzanie skoro wbijam ciągle do kampy jako zm i się nie poddaje, to chyba o to chodzi tak ? czy mam kampić jak połowa zm i nie wykonywać celów mapy ? Z mojej strony tak to wygląda Odnośnik do komentarza
Użytkownik MCk199 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Robicie niepotrzebny spam. Co do punktu 1.12 to oznacza on umyślne przeszkadzanie. Jeśli swoją grą nie reprezentujesz nic poza tym, że uprzykrzasz ludziom grę, no to ban słuszny. Dzisiaj jest inne community na serwerach zombie niż kiedyś, więc możesz być zaskoczony, ale sam widziałeś, jak ludzie pisali do Ciebie na chat, żebyś nie skakał itp. Kiedyś normalne było to, że każdy każdemu skakał w kampie, dziś nie. Co do twojej osoby, to z tego co słyszałem od graczy i adminów to poza łamaniem regulaminu nie reprezentujesz się w sposób pozytywny na serwerze. Ban został skrócony przeze mnie, ponieważ uważam, że 7 dni to za długi czas bana, więc został on skrócony do 3 dni. Adminowi zwróciłem uwagę co do czasu bana, ale również przypominam, że już wcześniej zostałeś zbanowany na 1 dzień za wielokrotne łamanie regulaminu (skarga na forum). Jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to napisz mi na pw, co do odwołania to ban został skrócony do 3 dni. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bartekju8 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) Czyli chcesz mi powiedzieć że jeśli będe skakał to non stop będe banowany? To chyba nie jest zdrowy rozsądek? Prócz tego skakania i tego że czasami ale to naprawdę bardzo rzadko sobie przeszparuje to głównie rozchodzi się o skakanie i tego nie potrafię zrozumieć , bo w żaden sposób nie łamie regulaminu tym skakaniem , a to że graczę się skarżą to jest tylko wyłącznie ich wina że są słabi i sobie z tym nie radzą , ja nie narzekam że ten ma to a ten ma tamto tylko po prostu sobie gram i radzę sobie jak mogę , nie cheatuje , nie buguje , obrażam w ostateczności jak ktoś jest amebą , podsumowując ban za samo skakanie na 3 dni to ewidetna przesada nie mówiąc już o tym że wgl go nie powinno być , czyli jakbym kupił sobie ap i co runde robił z siebie nemezisa to też by się ludzie skarżyli i co też bym dostał bana za umyślne przeszkadzanie? Myśle że powinno być jakieś odróżnienie od tego co jest umyślnym przeszkadzaniem a od tego co jest normalną grą , w tym przypadku jest to przesadzone , nie moja wina że sobie nawet najlepsi gracze z tym nie radzą , plus gadki że bomba na jednego to umyślne przeszkadzanie? Moje ap moja bomba więc robię z nią co chce jak i również nie bedzie mi mowil admin kiedy mam sie poruszac po mapie a kiedy mam stanąc bo mu tak wygodniej , nie buguje nie czituje , normalnie sprawnie po mapie sie poruszam , czekam na jakąś propozycje odnośnie tego bo trochę beka z tego że admin moze sobie wszystko podciagnac pod punkt 1.12 Edytowane 19 Stycznia 2024 przez bartekju8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 19 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi