Użytkownik hadezbtw Opublikowano 20 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 @ Raku [P] - Jeśli mógłbyś zostać dowolnym koszykarzem z NBA, to którym byś został? [O] - Steph Curry [P] - Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? [O] - Odpoczywać,Słuchać muzyki, Grać w kosza i na kompie. [P] - Jakiej decyzji w życiu żałujesz najbardziej? [O] - Żadnej. Nie ma co patrzeć w przeszłość tylko trzeba iść przed siebie. [P] - Ulubiona szamka? [O] - Kebab, Spagetthi. [P] - Dostajesz przelew na 10k zł, na co wydajesz? [O] - Najlepiej to oszczędziłbym to, ale jeśli miałbym wydać to kupiłbym nowe buciki do kosza, jakiś kraj zwiedzić no i do laski pojechać. @ retoryk [P] - Typer, który według ciebie był najlepszy od początku sieci? [O] - Bez dwóch zdań @ ^Apple^ . Gościu masę świetnej roboty odwalał. [P] - Ulubiona piosenka? [O] - Travis Scott - MY EYES. [P] - Ulubiony polski wykonawca muzyczny? [O] - Zeamsone albo Fukaj. [P] -Czy zamierzasz jeszcze wrócić na stanowisko redaktora? [O] - Tak, mam zamiar wrócić. Niestety musiałem opuścić przez problemy prywatne i brak czasu, lecz wrócę by wspomóc chłopaków z redakcji<3. [P] -Co skłoniło cię do objęcia funkcji typera? [O] - Jeszcze za czasów jak byłem redaktorem @ remiszef proponował mi objąć tą rolę przez brak @ Ichigo i jego zaniedbanie. [P] -Ulubiony koszykarz? [O] - Steph Curry, Kobe Bryant albo Darius Garland. @ DeVoX [P] Morze czy Góry? [O] - Morze. [P] Lubisz potańczyć czasami? [O] - Tak. [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] - Amerykański Rap. [P] Lubisz patrzyć w gwiazdy? [O] - Tak. [P] Lubisz wydawać hajs na głupoty? [O] - Tak, ale zazwyczaj później tego żałuję. [P] Kiedy pierwszy raz spróbowałeś piwa procentowego? [O] - Za dzieciaka od mamy. [P] Jakie masz marzenia? [O] - Mieć spokój, grać w przyszłości w kosza profesjonalnie. [P] Ulubiona twoja nutka? [O] - Travis Scott - MY EYES [P] Lubisz śpiewać? [O] - Lubię, kiedyś śpiewałem przez 6 lat w chórze męskim. [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] - Szczerość. [P] Czy masz wymarzone auto, jeżeli tak to jakie? [O] - Któreś z tych czterech aut: Toyota AE86, Mazda RX-7, Subaru BRZ, Nissan 350Z [P] Twój ulubiony sport? [O] - Koszykówka. [P] Twój ulubiony serial/film? [O] - Nie mam takiego. [P] Lubisz pierożki? Jeżeli tak to jakie? [O] - Lubię. Najlepiej mokre. [P] Twój ulubiony kolor? [O] - Czarny. [P] Co cenisz w ludziach? [O] - Lojalność, Szczerość. [P] A co Cie w nich odpycha? [O] - Brak szacunku do drugiej osoby. [P] Jak trafiłeś na tą sieć? [O] - Przez AWP#1. Już w 2019 pod koniec zacząłem grać na AWP#1. Brakuje mi tamtych czasów i tamtych ludzi. [P] Czy podoba Ci się forum? [O] - Podoba, ale nie mogę się doczekać nowego stylu. [P] Ulubiony napój? [O] - Kawa, Ice Tea. [P] Czy podoba Ci się obecna ranga którą masz? [O] - Tak. [P] Ulubione danie? [O] - Spagetthi. [P] Audi czy BMW? [O] - Ciężko wybrać, bo oba lubię i nie rozumiem ludzi, którzy się sprzeczają o to, która marka lepsza, ale jeśli musiałbym wybrać to raczej Audi przez nostalgie związaną z moim graniem za dzieciaka w NFS: MOST WANTED. [P] Masz jakiegoś idola? [O] - @ okSio [P] Kim chciałeś zostać, jak byłeś mały? [O] - Piłkarzem. [P] Masz plany na przyszłość? [O] - Nie, skupiam się na teraźniejszości. [P] Gdzie widzisz, siebie za 10 lat? [O] - Nie wiem. [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? [O] - @ remiszef , @ LN0 [P] Spotkałeś kogoś już z forum albo zamierzasz spotkać? [O] - Spotkałem się z @ zanzi w 2021, lecz mam plany spotkać się z innymi osobami np.: @ remiszef , @ LN0 , @ okSio , @ Raku [P] Co Cię wkurza w ludziach? [O] - Wywyższanie się, hipokryzja [P] Masz jakaś dziewczynę? [O] - Tak. [P] Czy twoim zdaniem, związki mają jakieś znaczenie? Jeżeli tak to jakie? [O] - Mają duże znaczenie i duży wpływ. Często chociażby te "związki" decydują o naszym zdrowiu psychicznym i mentalnym. @ BeeMay [P] - Jaka gra dzieciństwa sprawa u Ciebie największe wspomnienia? [O] - Rayman Legends. [P] - Discord czy TS3? [O] - Discord. [P] - CS 1.6 czy CS2? [O] - Ciężko wybrać, najlepiej to CS:GO ale jak już tak miałbym wybierać to CS2. [P] - W jaką grę przegrałeś najwięcej godzin? [O] - CS:GO (CS2) [P] - Ulubiona marka pojazdu? [O] - Toyota, Nissan [P] - Osoba która najbardziej Cię denerwuje? [O] - Nie ma takiej. [P] - Kto jest Twoim największym fanem? [O] - @ remiszef [P] - Jaki gatunek muzyki uwielbiasz, a jaki jest dla Ciebie kompletnie niesłuchalny? [O] - Nie przepadam za reggae i uwielbiam rap amerykański. [P] - Który sport jest dla Ciebie najciekawszy? [O] - Siatkówka albo Koszykówka. [P] - Masz możliwość wybrania biletu do dowolnego kraju, gdzie spędzisz tam tydzień w najbardziej luksusowym hotelu w danym miejscu, który kraj/miasto wybierasz? [O] - Japonia, Tokio lub Kioto. [P] - Komputer czy wyjście ze znajomymi? [O] - To zależy od dnia. [P] - Gotówka czy Karta płatnicza? [O] - Kartą, łatwiej i wygodniej. [P] - Który serwer z Sieci jest według Ciebie najlepszy? [O] - Obecnie DD2, kiedyś AWP#2 i AWP#1. [P] - Czy lubisz hazard? [O] - Jedyne co to bukmacherke. [P] - Masz możliwość ponownego odrodzenia się. Kim chciałbyś zostać? [O] - Leniwcem. [P] - Która pora roku trafia do Ciebie najbardziej? [O] - Zima. [P] - Używasz X (Twittera)? [O] - Tak, ale rzadko. Zazwyczaj jak muszę coś sprawdzić. [P] - Czy jest jakaś rzecz, która powoduje u Ciebie zakłopotanie? [O] - Raczej nie. [P] - Wygrywasz u Buddy główną nagrodę. Jaka jest Twoja reakcja? [O] - Nie mam pojęcia, ale giga bym się cieszył. [P] - Wolałeś starego CS:GO czy jednak tego na nowym silniku (CS2)? [O] - CS:GO jest do nie zastąpienia. [P] - Czy jest jakaś gra przez którą udało Ci się zniszczyć swój sprzęt (słuchawki, myszka etc/)? [O] - Nie. [P] - Rodzina czy znajomi? [O] - Rodzina. [P] - Jaka jest Twoja wymarzona praca/stanowisko? [O] - Coś przyjemnego i z dobrym zarobkiem, mogłoby to być cokolwiek. [P] - Czy posiadasz jakieś Hobby? [O] - Koszykówka. [P] - Strzelałeś kiedyś z broni palnej - Na strzelnicy przy oku instruktora? [O] - Tak. [P] - Wolisz aktywne czy bardziej siedzące aktywności? [O] - Aktywne. [P] - Czego brakuje Ci najbardziej? [O] - Spokoju, Snu. [P] - Jakbyś opisał siebie w 3 słowach? [O] - Ambitny, Sympatyczny i Pracowity. [P] - Uprawiasz jakiś sport? [O] - Tak, trenuję kosza w Wiśle Kraków w U-17. [P] - Jesteś Nocnym markiem czy bardziej porannym ptaszkiem? [O] - Nocnym Markiem. [P] - Jaka czynność sprawia Ci najwięcej problemów? [O] - Sprzątanie. [P] - Gdybyś mógł wybrać jedną z wymienionych umiejętności jaka by to była i dlaczego? - Niewidzialność, Możliwość latania, Czytanie w myślach, Szybkość, Ogromna siła. [O] - Możliwość latania - wszędzie i łatwo mógłbym się dostać. [P] - Rower czy Samochód? [O] - Rower. [P] - Grafika komputerowa czy rysunek? [O] - Grafika komputerowa. [P] - Czy posiadasz jakiś ukryty talent? [O] - Posiadam i dalej pozostanie ukryty. [P] - Kiedy miałeś swój pierwszy pocałunek? [O] - Z dobre 3/4 lata temu. [P] - Czy jest ktoś komu nie odmówisz niczego? [O] - Dziewczyna, @ remiszef . [P] - Czy grałeś kiedyś w Metina? [O] - Zdażyło się, ale rzadko. [P] - Ulubiony wokalista oraz jego ulubiony tytuł? [O] - Kendrick Lamar - Alright [P] - Czym aktualnie jeździsz - Marka/Model pojazdu [O] - Niczym, nie posiadam prawka. @ MnX [P] - Co sądzisz o mojej pracy na forum? [O] - Jest przyzwoita, bardzo podziwiam twoje zaangażowanie i cieszę się, że mamy porządnego grafika. [P] - Czy masz jakąś ulubioną grę z dzieciństwa? [O] - GTA II [P] - Co sądzisz na temat grafiki komputerowej? Opłacalny "zawód" czy marnowanie czasu? [O] - Według mnie jak najbardziej opłacalny zawód, lecz w tym temacie jestem blady. [P] - Jaką masz kartę graficzną w komputerze? [O] - Mam GeForce GTX 760 jest ona słaba lecz mam ją już 6 lat. W te wakacje planuje zakupić GTX 1660 albo GTX 3060. [P] - Co lubiłeś najbardziej jako redaktor na forum? [O] - Wymyślać pytania dnia. [P] - Co sądzisz o awansie @ FunnyPuma na moderatora czatu? [O] - Cieszę się z jego awansu, był to spoko ziomek w redakcji. Jest naprawdę aktywny na chatboxie i ogarnia swoją robotę. [P] - Czy uważasz, że @ DeVoX to dobry wybór administracji na nowego moderatora? [O] - Wydaje mi się, że @ DeVoX radzi sobie dobrze. Nie śledzę jego pracy jakoś bardzo, lecz widzę, że ma jakiś wkład w nasze forum. [P] - Jeśli miałbyś wybrać przyjaciela czy przyjaciółke kogo byś wolał? Chłopa czy dziewczynę jako "przyjaciela" [O] - Przyjaciela. [P] - Jak sądzisz jaki będzie wygląd nowego stylu? [O] - Nie mam pojęcia, ale dawać go szybciej. @ Paweł Szmit [P] Skąd pochodzisz? [O] - Kraków. [P] Gdzie mieszkasz? Aktualnie [O] - Kraków. [P] Czy nasz nowy rząd jest lepszy od poprzedniego? [O] - Ciężko odpowiedzieć na te pytanie i można by było długo nad tym główkować. Minęło mało czasu od zmiany rządów, więc jak narazie nie będe się na ten temat wypowiadać, ale uważam, że w Polsce obecne rządy to totalna porażka. [P] Z iloma dziewczynami bądź chłopakami spałeś? [O] - Jest to temat, którym obce mi osoby nie powinny się interesować [P] Na co najczęściej patrzysz? [O] - Na charakter, cyce (opcjonalnie) [P] Gdzie widzisz się w 2025? [O] - Nie wiem. [P] Lubisz dawać czy dostawać prezenty? [O] - Wolę dawać prezenty. [P] Chciałbyś, żeby zalegalizowano marihuanę? [O] - Nie mam opinii na ten temat. [P] Twoja ulubiona marka auta? [O] - Toyota, Nissan. [P] Co sądzisz na temat związków partnerskich dla osób heteroseksualnych i homoseksualnych? [O] - Związki heteroseksualne to normalna sprawa, lecz nie popieram zbytnio homoseksualnych związków i poglądów tych osób. Oczywiście nie każda osoba homoseksualna jest taka, że wpierdziela się w politykę, religię etc. ale ogólnie nie przepadam. Do następnego Q&A nominuje @ retoryk . 4 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 16 godzin temu, hadezbtw napisał: [P] - Czy jest ktoś komu nie odmówisz niczego? [O] - Dziewczyna, @ remiszef . a ja to gdxie @ Hana_Montana pewnie ze tak 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 20 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 36 minut temu, hadezbtw napisał: ] - Ulubiona szamka? [O] - Kebab, Spagetthi. U rudego? Haha 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Stycznia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Super! 😊 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 (edytowane) 22 godziny temu, hadezbtw napisał: [P] - Typer, który według ciebie był najlepszy od początku sieci? [O] - Bez dwóch zdań @ ^Apple^ . Gościu masę świetnej roboty odwalał. Ooooo dziękuje Może kiedyś jeszcze będziemy razem w typerce haha Edytowane 21 Stycznia 2024 przez ^Apple^ 3 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 W porządku, git się czytało na pewno. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi