Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Stycznia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Nie mogę nigdzie znaleźć swoich punktów. Proszę, pomóżcie mi! 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 O które punkty Ci chodzi? Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Z tego co widzę w rankingu miesięcznym masz 24 punkty. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 21 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 @ Paweł Szmit tu akurat mój błąd za który przepraszam. Na ten moment nie masz żadnych punktów, ponieważ w styczniu został przeprowadzony reset, więc wszystkie punkty zostały zresetowane. Następne podliczenie będzie ostatniego dnia stycznia lub pierwszego dnia lutego. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Stycznia 2024 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 10 godzin temu, NetaO napisał: Z tego co widzę w rankingu miesięcznym masz 24 punkty. O KUR## Zepsułeś mi humor @ remiszef to chyba żart. 🤣🤣🤣🤣 a @ Hana_Montana jak u Ciebie mam w redakcji, mam jakieś punkty, czy też zresetowane? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 @ Paweł Szmit masz 5pkt Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi