Premium NetaO RIP Opublikowano 30 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Imię: Wiktor Wiek (dokładna data urodzenia): 11.04.2001 Doświadczenie: Doświadczenie duże. Posiadałem już rangę typera tutaj na forum i myślę, że dobrze spełniałem swoje obowiązki. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Razem z @ ^Apple^ obgadaliśmy temat i chcemy wspólnie rozruszyć dział typera. Mamy w planach wspólnie organizować typowania i wzajemnie sobie pomagać co pozwoli nam utrzymać dobrą aktywność, typowania będą atrakcyjniejsze, ponieważ planujemy przy większych eventach dodawać nagrody pieniężne co zawsze przyciąga większą liczbę osób, co przekłada się na większą aktywność w dziale typera. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna (pomoc @ ^Apple^ ) oraz CS2 1 2 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 30 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 pilka nozna jest full juz ja oksio i jak jeszcze dojzie japko to juz bedzie za duzo jesli bys wzial jakis inny sport to spoko ale na pilke nozna juz nie licz na to +wiek +doswiadczenie +/- jako mod malo widze ze zamykasz jakies tematy itp oczywiscie rozumiem ze nie wszytsko co wy robicie ja musze widziec ale przydalo by sie zeby taki zwykly user tez widzzial ze cos robisz jestem za okresem probnym 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 30 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 + Wiek + doświadczenie + chęć pomocy Jestem na TAK Fajna inicjatywa z waszej strony, powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Stycznia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Moim zdaniem obecnie najlepsi kandydaci! + Wiek + Chęć pomocy + Widać zaangażowanie od razu praktycznie Nagrody pieniężne na plus! Na TAK! @ NetaO i @ ^Apple^ powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 @ Typer Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Dużo już jest rąk do pomocy w typerce, ale następne dwie nie zaszkodzą. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi