Użytkownik JBL Opublikowano 2 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Nick z CS: JBL Admin banujący: --->ACAB<--- Serwer:Cod mod Data zdarzenia: 03.02.2024 00:01 Steamid: nonsteam, ale cos tam pokazuje : STEAM_1:0:1593946430 Opis sytuacji: Szczerze to nie wiem co napisać, wróciłem sobie do gry po roku jakoś, totalnie mi nie szło i nagle perm z totalnie nic mi nie mówiącym "ab". Proszę o weryfikację sytuacji jak i zachowania admina, bo ewidentnie nie ma pojęcia co robi... A jednak chciał bym sobie jeszcze trochę pograc, bo cod mody to dla mnie jedyne sensowne serwery na 1.6 i dodatkowo to jak widzę, jedyny serwer gdzie od dawna jest sporo graczy (pogrywam tu od jakichś 2-3 lat z przerwami). Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6154Brak mojego bana w amx Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 2 Lutego 2024 przez JBL 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Latasz odjebany i jeszcze wbijasz na aktywnym banie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JBL Opublikowano 2 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Nie bardzo rozumiem o co chodzi? Nigdy tu nie miałem żadnego bana... Pobrałem wersję CS 1.6 z jakiegoś zagranicznego serwera, ponieważ poprzednia z cs.setti nie chciała mi się odpalić, może w tym lezy problem? Bo też nie wiem o jakie niedozwolone pliki chodzi... EDIT Widzę teraz w poście wyżej, że widnieje faktycznie jako z banem za WH, tylko szkoda iż to nie byłem ja... Poprosił bym w takim razie o jakieś dowody tego bana, bo jak na razie to jedynie dostaje komplementy, że tak sporadycznie grający i słaby gość uważany jest za odpalonego Edytowane 2 Lutego 2024 przez JBL 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 2 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Niestety u nas już nie pograsz. Brak UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 2 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi