Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - FULL

FULLFILLED

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: FULL
Admin banujący: @ BOA DUPCZYCIEL
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 03.02.24 | 13:20
Steamid: STEAM_0:0:815915630
Opis sytuacji: MOCNY FULL 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):  https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://ufile.io/bf1mmou9

łatwo z toba boa pozdro trzymaj sie mebli

• Ha ha 2
  • Użytkownik∙

3:32 Celownik na ścianie nagle na dolnym rogu murku "Gali" jest celownik gdzie wychodził w tym samym momencie gracz po czym celownik z powrotem na model.
6:49 Nie wiem jak on widział kogoś przez tyle smoke celownik na reklamie nagle idealnie przechodzi na banie typa którego nie widać polecam zobaczyć od 06:48- 06:51
7:20 do 7:23 to dziwnie wygląda ale nie mam pewności.
8:18 do 8:20 celownik podąża za modelem ale też brak pewności tego też nie jestem pewien.
11:03 do 11:05 1 strzał z awp normalny skan ale drugi w chuj dziwny wiem widział skaczących z respa.
12:38 Jakby przeskok na banie.
13:02 do 13:03 celownik na klacie dostaje banie ale tutaj już sam zgłupiałem.
15:11 strzał w locie przez ściane od razu w model-może fart.
15:41 do 15:45 tak tylko w celu weryfikacji wiem słychać kroki.
15:52 do 15:53 słyszał wczesniej VVVVV po czym stoi wcelowany i czeka aż VVVVV wychyli, VVVVV postanowił wychylić a ten już zaczął kierować celownik idealnie w model.

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • xD 1
  • Użytkownik∙
11 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał:

@ FULLFILLED Spakuj to w rar i wyślij na normalny hosting typu megawrzuta.

Ty to pobrałeś w ogóle? Jest spakowane w rar i jest na hostingu który sami wymagacie także pucuj sie

@ BOA DUPCZYCIEL  nagrać Ci wideo instrukcje jak się to pobiera i rozpakowywuje? Bo widzę, że problemy są, u mnie wszystko działa.

@ smOrf  Też normalnie pobrał, wypakował i otworzył demo w cs'ie, także to ty masz problem - nie ja. xD

Edytowane przez FULLFILLED
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
2 godziny temu, BOA DUPCZYCIEL napisał:

3:32 Celownik na ścianie nagle na dolnym rogu jest celownik gdzie wychodził w tym samym momencie gracz po czym celownik z powrotem na model.

3_22.thumb.jpg.3cf939158ca33670521dd3bec7020b11.jpg

Pomijając fakt, że od strony bramy mid'a nikt w tej akcji nie wychodził więc nie wiem skąd to wziąłeś, to co dalej? Stoję wcelowany w mida bo wiem, że gali mogą zrotować na mida i pójść B?

6:49 Nie wiem jak on widział kogoś przez tyle smoke celownik na reklamie nagle idealnie przechodzi na banie typa którego nie widać polecam zobaczyć od 06:48- 06:51

Nie widziałem nikogo, było info, że wchodzą długą, rzucają smoke na CT to skanuje sobie przez smoke a może kogoś trafie akurat. A te "przejście" idealne na głowę poprawiałem crosshair placement tak, żeby był na poziomie głowy :)

7:20 do 7:23 to dziwnie wygląda ale nie mam pewności.

????????????????????????????? skoro ty sam pewnosci nie masz to ja nic dodawać nie będę

8:18 do 8:20 celownik podąża za modelem ale też brak pewności tego też nie jestem pewien.

Za którym modelem podążam niby? XDDDDDD Tym na midzie? Na pochyłej A? Czy może tym na CT? XDDD

11:03 do 11:05 1 strzał z awp normalny skan ale drugi w chuj dziwny wiem widział skaczących z respa.

To zostawie już w ogóle bez komentarza bo jak widać gówno wiesz o tej grze XD

12:38 Jakby przeskok na banie.

Faktycznie jeden płynny ruch myszką wygląda dla Ciebie jak przeskok XD

13:02 do 13:03 celownik na klacie dostaje banie ale tutaj już sam zgłupiałem.

Słyszałeś o czymś takim jak rozrzut? Czy tylko o rozrzutniku gnoju?

15:41 do 15:45 tak tylko w celu weryfikacji wiem słychać kroki.
15:52 do 15:53 słyszał wczesniej VVVVV po czym stoi wcelowany i czeka aż VVVVV wychyli, VVVVV postanowił wychylić a ten już zaczął kierować celownik idealnie w model.

No słychać kroki to se celuje nie?

Wcześniej jeszcze było słychać jak się leczą we trójkę dwóch zabiłem, wiedziałem gdzie mniej więcej jest VVVVVVVVV to logiczne chyba, że wole poczekać, aż to on peeknie na mnie a nie ja na niego (szczególnie kiedy właśnie paka została zaplantowana na B i musi do niej iść) A to przesunięcie bardziej do lewej to idk, sam nie pamiętam czy crosshair adjusment czy ćmika wyciągałem z buzi akurat. idk

• Junior Admin
Junior Admin

03:32 - nic tu ciekawego nie ma -b 

06:49 - mi też takie akcje się zdarzyły, zwykłe skany przez smoki, nie mogę się do tego przyczepić zbytnio -b 

07:20 - gracz podszedł mu pod celownik to tyle -b 

08:18 - normalna akcja -b 

11:03-11:05 - widział pierwszego oponenta zabił go skanem, po czym strzelił w to samo miejsce i zabił drugiego, normalne fragi -b 

12:38 - normalny frag -b 

13:02 - patrząc na to, że model był w biegu, ruchu, kucał i w między czasie skręcał głową w stronę "FULLA", a gracz przeciągał full auto, wiadomo jaki rozrzut ma kałach to -b 

15:01 - widać, że mniej więcej z tamtego miejsca dostał skana, więc oddał strzał w te okolice, czysty fart -b 

15:41 - nic tu nie ma, -b 

15:52 - kroki było słychać wcześniej to czekał, ten ruch myszką taki dziwny, mógł po prostu przesunąć akurat myszkę, bądź niechcący nią poruszyć, mogę tutaj dać +/-b

Dowodów brak, nie ma do czego się przyczepić. 

//Edit 

Ban zostaje, dowody niżej. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

image.png.8206b30f34ef6aad3e8100a2d82f3f1d.png

A cóż to za niebieskie ramki?

• Lubię to! 5
  • Ha ha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]