Użytkownik∙ Larry24 Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 Nick z CS: Larry Admin banujący: Przyjaciel Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] Data zdarzenia: 06 lut 2024 - 00:09:20 Steamid: ' VALVE_0 : 4 : 309628672 ' Opis sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Larry [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 309628672 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.252.181.141 ' [AMXBans] ======================================= Na longu blisko romana zabilem headshotem zawodnika z ct nastepnie wyskoczylem patrzac na resp ct zabilem kolejnego zawodnika a nastepnie z romana headshot na trzecim zawodniki i dostalem bana perma za cheaty. Chcialbym wspomniec że na serwerze gram ok 100 godzin i żaden admin nie mial do mnie raczej podejrzeń. Niestety nie mam nic innego na swoją obrone oprócz tych godzin gry na serwerze i to że bywały mecze w ktorych zdobywalem medale. Na moje nieszczescie niestety hltv oraz screenow gdyż wydawało mi sie już to niepotrzebne przy spędzeniu okołu 100 h na serwerze grając czysto. Bardzo Lubie grac na tym serwerze dlatego prosze o odbanowanie mnie. Postaram sie nagrywać moją grę gdybym dostał unbana ale jezeli nie to Dziękuję za gre i Pozdrawiam Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 5 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 (edytowane) @ Przyjaciel <3 wiesz co robić, 24h Edytowane 5 Lutego 2024 przez JanuszHD 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 Sorki, że musiałeś tyle czekać, za mało dowodów, dostajesz ub. Miłej gry! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi