TRAPER_ROKU Opublikowano 10 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 (edytowane) Nick z CS: TRAPER_ROKU1312 Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL Serwer: DD2 Data zdarzenia: 10.02.2024 Steamid: STEAM_0:0:160674176 Opis sytuacji: Witam, dzisiaj wchodzę sobie na server i zaistniała taka sytuacja, że pewna osoba napisała "SIEMA TRAPER czy wyliżesz mi dupe i po chwili napisała kolejna osoba, że liże dupę tylko dla BŁASZCZYKA i odpowiedziałem, że nie chcę lizać dupy dla tej parówy, ale powiedziałem to w formie żartu i dostałem bana na tydzień dlatego proszę was o skrócenie bana chociaż na 24h. Wiem, że nie powinienem mówić nawet w formie żartu w stronę admina takich rzeczy, ale my z błaszczykiem sobie czasami żartujemy, dlatego mi się wydaje, ze ten ban to trochę przesada. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): DEMKO NIE JEST POTRZEBNE, TAK MI SIĘ WYDAJE Edytowane 10 Lutego 2024 przez TRAPER_ROKU Odnośnik do komentarza
TRAPER_ROKU Opublikowano 10 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 JEZU, TO JEST NAJDZIWNIEJSZE ODWOŁANIE W MOIM ŻYCIU HAHAHAHA Hana_Montana, 10 Lutego 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 10 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 (edytowane) Od razu napisze z mojej strony jak to było, wszedłem ledwo na serwer i jedyne co słysze to "coś tam" błaszczyk jebany "coś tam" oznacza to że nie pamiętam dokładnie co powiedział i chciałbym żeby dodał swoje demko w celu weryfikacji co było przed tym mówione zanim wszedłem na serwer, dodam że uzbierało Ci się już trochę i sam się przyznałeś do wyzywania innych pisząc do mnie na steam "dziś", do tego nie wiem czy to kontekst żartu czy też nie, zwłaszcza że obraziłeś admina którego prawdopodobnie nie było przed moim wejściem i dlatego chciałbym demo Twoje nie hltv, będzie mi łatwiej i szybciej je sprawdzić. Dodam jeszcze że nie banowałem Cię wcześniej za te dosłownie malutkie wyzwiska które leciały w kierunku graczy ponieważ jak mi pisałeś na steam że pewnie Cię zbanowałem bo Cię nie lubię "coś w tym stylu". Więc jeśli chcesz dodaj swoje demo przesłucham całe dokładnie i wtedy zobaczę czy warto bym prosił UBT o zmniejszenie bana o ile faktycznie to było w formie żartu. edit: Było tak na czacie axis i hud_saytext pisali o "pluciu na dupe, więc hud_saytext napisał "traper napluje" po czym AXIS napisał że traper jest zajęty bo pluje błaszczykowi na dupe teraz więc traper powiedział "Pierdole tego Błaszczyka to parówa jest jebana" więc dla mnie to żadna forma żartu dodatkowo admina nie było w tym czasie na serwerze by między błaszczykiem a traperem była jakaś żartobliwa wymiana zdań, a czysta obraza admina więc dla mnie ban powinien zostać, sytuacja zaistniała na demku od 09:50 do 10:13 decyzje pozostawiam wam. @ Axel @ Krip @ JanuszHD @ Nie umiem w te kąkutery przyjaciela nie oznaczam bo ma urlop Edytowane 10 Lutego 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 2 Odnośnik do komentarza
TRAPER_ROKU Opublikowano 10 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 ZARAZ WRZUCĘ DEMKO Odnośnik do komentarza
TRAPER_ROKU Opublikowano 10 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 (edytowane) https://ufile.io/qe1kscxz Tutaj demko i jednak BOA ma racje powiedziałem "PARÓWA JEBANA" przepraszam za błąd powyżej lecz naprawdę nie miałem nic złego na myśli Edytowane 10 Lutego 2024 przez TRAPER_ROKU Hana_Montana, 10 Lutego 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 10 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Ty już miałeś bany za wyzywanie a teraz ewidentnie jest nagrane jak wyzywasz admina więc ban zostaje 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 10 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi