Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - NICK TRAPER_ROKU1312

TRAPER_ROKU

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: TRAPER_ROKU1312
Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 10.02.2024
Steamid: STEAM_0:0:160674176
Opis sytuacji: Witam, dzisiaj wchodzę  sobie na server i zaistniała taka sytuacja, że pewna osoba napisała "SIEMA TRAPER czy wyliżesz mi dupe  i po chwili napisała kolejna osoba, że liże dupę  tylko dla BŁASZCZYKA  i odpowiedziałem, że nie chcę  lizać  dupy dla tej parówy, ale powiedziałem  to w formie żartu i dostałem bana na tydzień dlatego proszę  was o skrócenie bana chociaż na 24h. Wiem, że nie powinienem mówić nawet w formie żartu w stronę  admina takich rzeczy, ale my z błaszczykiem  sobie czasami żartujemy, dlatego mi się wydaje, ze ten ban to trochę przesada.  

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): DEMKO NIE JEST POTRZEBNE, TAK MI SIĘ WYDAJE 

Edytowane przez TRAPER_ROKU

JEZU, TO JEST NAJDZIWNIEJSZE ODWOŁANIE W MOIM ŻYCIU HAHAHAHA

Hana_Montana
Hana_Montana,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• Użytkownik∙

Od razu napisze z mojej strony jak to było, wszedłem ledwo na serwer i jedyne co słysze to "coś tam" błaszczyk jebany "coś tam" oznacza to że nie pamiętam dokładnie co powiedział i chciałbym żeby dodał swoje demko w celu weryfikacji co było przed tym mówione zanim wszedłem na serwer, dodam że uzbierało Ci się już trochę i sam się przyznałeś do wyzywania innych pisząc do mnie na steam "dziś", do tego nie wiem czy to kontekst żartu czy też nie, zwłaszcza że obraziłeś admina którego prawdopodobnie nie było przed moim wejściem i dlatego chciałbym demo Twoje nie hltv, będzie mi łatwiej i szybciej je sprawdzić. Dodam jeszcze że nie banowałem Cię wcześniej za te dosłownie malutkie wyzwiska które leciały w kierunku graczy ponieważ jak mi pisałeś na steam że pewnie Cię zbanowałem bo Cię nie lubię "coś w tym stylu". Więc jeśli chcesz dodaj swoje demo przesłucham całe dokładnie i wtedy zobaczę czy warto bym prosił UBT o zmniejszenie bana o ile faktycznie to było w formie żartu. 

edit: Było tak na czacie axis i hud_saytext pisali o "pluciu na dupe, więc hud_saytext napisał "traper napluje" po czym AXIS napisał że traper jest zajęty bo pluje błaszczykowi na dupe teraz więc traper powiedział "Pierdole tego Błaszczyka to parówa jest jebana" więc dla mnie to żadna forma żartu dodatkowo admina nie było w tym czasie na serwerze by między błaszczykiem a traperem była jakaś żartobliwa wymiana zdań, a czysta obraza admina więc dla mnie ban powinien zostać, sytuacja zaistniała na demku od  09:50 do 10:13 decyzje pozostawiam wam. @ Axel  @ Krip @ JanuszHD @ Nie umiem w te kąkutery  przyjaciela nie oznaczam bo ma urlop :) 

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 2

ZARAZ WRZUCĘ  DEMKO

https://ufile.io/qe1kscxz
Tutaj demko i jednak BOA ma racje powiedziałem "PARÓWA JEBANA"  przepraszam za błąd powyżej
lecz naprawdę  nie miałem nic złego na myśli 

Edytowane przez TRAPER_ROKU
Hana_Montana
Hana_Montana,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• Zasłużony

Ty już miałeś bany za wyzywanie a teraz ewidentnie jest nagrane jak wyzywasz admina więc ban zostaje 

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]