Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PODANIE ODRZUCONE] [SERWER] - CoD MoD i ZM Infection Biohazard

RecyDywistA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

IP serwera:193.33.176.47:27055
Mod: CoD MoD
Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.47:27055/
Wiek Właściciela: prawie 3 dyszki 
Hosting: Pukawka
Sloty: 20
Dlaczego akurat my?:  Dobra nazwa sieci , mam do zaproponowania moda and którym pracuje już odstałem rabat od pukawki na 2 serwer ponieważ kiedyś no 14 lat temu miałem sieć serwerów cs 1.6 serwer nie jest w rankingu poniżej 2k bo skończyłem moda dopiero mam ostatnie szlify w postaci dodaniu jeszcze klas vip , prem, mega prem . Wiem że tu opisałem nie w temacie lecz chciałem ubrać to w całość 
Reklame wykupie po ukończeniu zm Infection Biohazard

Edytowane przez RecyDywistA
dodanie informacji
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • RecyDywistA zmienił(a) tytuł na [SERWER] - CoD MoD i ZM Infection Biohazard
  • Stały Bywalec

Jak będzie Zombie Biohazard na sieci, to myślę że i COD się przyjmie :)

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Jestem w trakcie robienia całej paczki , Alwaro wczoraj odwiedził serwer coda będę wdzięczny za opinię bądź propozycje zmian jak coś już zmieniłem żeby tyle granatów nie było xD.
Mam pomysł na jeszcze jednego moda ale po kolei mogę zapewnić że będzie unikatowy 
Jak ktoś chciałby pomóc w testach serwera zm oto mój steam 81932662 

Edytowane przez RecyDywistA
  • Sponsor
SPONSOR

Siemka!

Sprawdziłem ostatnio nowy serwer CS 1.6 z Gotowym CoD Modem 301 i choć to jeszcze prace w toku, to już widać, że ma potencjał. @ RecyDywistA  dopiero co startuje, więc jeszcze nie ma tłoku, ale to nawet lepiej, można na spokojnie obczaić, co i jak.

Właściciel serwera jest na miejscu i skupiony jest na dopieszczeniu każdego detalu, więc jestem dobrej myśli co do końcowego efektu. Brakuje jeszcze trochę graczy, ale to kwestia czasu, jak serwer się rozkręci. Fajnie jest obserwować, jak rośnie taka społeczność od samego początku.

Jeżeli chodzi o sam mod, to ma duże możliwości i jestem ciekaw, jak to wszystko będzie wyglądać, jak już wszystko ruszy na full. Na razie to dobry moment, żeby dołączyć i być jednym z pierwszych, którzy pomogą wykreować serwer od podstaw.

Trzymam kciuki za projekt i na pewno będę wpadał, żeby zobaczyć, jak się rozwija. Jak ktoś ma chęć na trochę nostalgii z CS-a w nowym wydaniu, to zapraszam do testowania i dzielenia się feedbackiem!

Pozdro!

• Super 1

image.png.929b4249488528ec63cdeb2c0d8a8af0.png

image.png.44113516c962de9e12e7469370a533a6.png

• Zasłużony

Nie no bez jaj XD @ Alvaro Rico Poloty byłeś na tym serwerze na pewno?

Bo ja wbijam i widzę, gotowe HUD z paczki, misz masz w klasach (pewnie tak samo z paczki)

Dodatkowo właściciel serwera, podaje się za autora pluginów mimo iż nim nie jest..

Sklep napisany przez mietka, a podpisany "Sklep By Recydywista", tylko zapomniałeś w sklep za dolary zmienić, bo tam nadal widnieje mietek.

Plugin od questów również podpisany jako "Quest by Recydywista" a jak dobrze pamiętam autorem tego pluginu jest Ghost..

Nie wiem czy w ogóle mogę się w tym dziale wypowiadać, ale cóż.

Dla mnie jeśli ktoś podaje się za autora nie swojego kodu, na starcie jest skreślony.

A tego "ZM Infection Biohazard" nie ocenie bo nawet IP nie ma. Ale po codzie śmiem wątpić, że będzie "unikatowy"

Edytowane przez Kutas Kozla

• Zasłużony

Nie jesteśmy zainteresowani taką współpracą. 

W dniu 13.02.2024 o 21:43, RecyDywistA napisał:

Reklame wykupie po ukończeniu zm Infection Biohazard

Przyjmujemy serwery które mają jakieś "grono" stałych graczy = nie interesują nas serwery które dopiero co powstały. Lub nie są po prostu dokończone.

Tak jak w przypadku serwera który podałeś w podaniu o dołączenie = serwer stoi cały czas pusty, więc przyjmowanie go na sieć mija się z celem po prostu. 

Rozbujasz, to trochę samodzielnie, gt zacznie jakoś wyglądać, to zapraszam wtedy do pisania podania. 

Na ten moment odrzucam. 

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]