Zasłużony Krzysiek Opublikowano 19 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Rychu Peja Kolorystyka: Odl schoolwa, coś w stylu starego zdjęcia, wpadającego w biel/szarość Rozmiar: tak jak na forum Napisy: BAD ENGLISH Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: Proszę by nick był ładnie w komponowany w pracę, nie chce by nazwa grała główną rolę, tylko sam Rysiu Peja. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: reputacja Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 19 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 (edytowane) coś takiego? @ BAD ENGLISH Edytowane 20 Lutego 2024 przez Dudek P56 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 (edytowane) Pierwszy spoko ale jak wspomniałem napis miał być delikatny, wtapiający się w tło, żeby nie grał głównego planu. Prawy górny róg wydaje mi się idealnym miejsce pod napis A druga nie wiem czy forum tak jakość obniżyło, ale widzę troche pixeloze Podrzucam ciekawą fotkę (wydaje mi się, że wygenerowana przez AI, może z nią coś rozkminisz) bądź @ MnX jak wróci z urlopu Edytowane 20 Lutego 2024 przez BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 20 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi