Użytkownik∙ Raku Opublikowano 21 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Nick: Raku Imię: Mateusz Wiek: 17 za 30min hehe Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: nie jestem w stanie określić, zależy od dnia aczkolwiek jestem dość aktywną osobą na forum. Opisz siebie: Jak mam na imię to już wiecie, uczęszczam do drugiej klasy technikum na profil technik-logistyk. Wolny czas głównie spędzam na dworze bądź siedząc przy kompie, jeśli chodzi o zainteresowania to jest to głównie muzyka różnego rodzaju oraz moda. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? Mimo że redaktorem jeszcze nie byłem, to jestem osobą która nie ma trudności w przyswajaniu nowej wiedzy i dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Uważam że redaktorów nigdy mało patrząc na ilość rozmaitych serii i chciałbym trochę ich odciążyć z obowiązków. Chciałbym spróbować swoich sił jako redaktor. Doświadczenie: Redaktorem jeszcze nie miałem okazji być jednak szybko się uczę. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8-9 Przykładowy wywiad/artykuł: 10 ciekawostek o raku =) Kontakt: Discord, steam, forum 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 21 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 na+: -wiek -chęci -podanie -pomoc -staż -aktywność Nie ma do czego się przyczepić JESTEM NA TAK życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 22 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 Na tak +wiek +aktywność +checi pomocy +/-doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 22 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 na +: -wiek -chęci -praca na +-: -doświadczenie Mówiąc krótko, jestem na TAK. Nie widzę przeszkód i liczę na Twoją pomoc. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 22 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2024 @ Raku Chciałbym zobaczyć jeszcze jeden Twój artykuł.Może być np. w formie ciekawostek lub innej pracy.Po ostatnim "raku" mam mieszane uczucia. Dobry redaktor powinien być kreatywny i umieć zaciekawić czytelnika i to chciałbym w Twoich pracach zobaczyć. Póki co 50/50. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 23 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 @ Redaktor zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 24 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Jesteś aktywny na forum oraz wywiązujesz się bardzo dobrze ze swoich obecnych obowiązków ode mnie masz tak. +wiek +aktywność +staż +chęci - mało twoich prac 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 +Aktywność +Wiek +Staż -Doświadczenie, lecz każdy jakoś musi zacząć -Podanie, no szczerze nic nadzwyczajnego dla mnie -Ta praca mnie mało przekonuje, chciałbym zobaczyć coś więcej od ciebie Na ten moment mogę być na takie mimalne tak, a bardziej okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 24 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Nie mam słów, jestem na TAK +wiek +aktywność +staż -twórczość Nadrób jeszcze twórczość jeszcze by móc jeszcze przejść na redaktora, bez twórczości nie ma roboty w redakcji Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Jedyny minus jaki widzę to brak doświadczenia, ale w końcu trzeba od czegoś zacząć. Co do artykułów też na pewno nie jeden się jeszcze pojawi. Do reszty nie mam zastrzeżeń, dlatego przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę w dziale. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi