LEGENDA Anox Opublikowano 23 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 [ PYTANIA ] {Q&A} @ lenia [P]- Jaką książkę czytasz obecnie? [O]- Aktualnie nie czytam nic. [P]- Jaki jest twój ulubiony film? [O]- Za szybcy, za wściekli 2003 (Szybcy i Wściekli) [P]- Co jest twoim ulubionym daniem do gotowania? [O]- Carbonara [P]- Gdzie chciałbyś się udać w podróż, jeśli masz nieograniczone środki? [O]- Brazylia [P]- Jakie jest twoje największe marzenie? [O]- Kupić sobie BMW M4 [P]- Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy? [O]- Wszystko co dobre. [P]- Jakie jest twoje ulubione hobby? [O]- Jazda bokiem w zimę oraz szybka jazda [P]- Czy masz jakieś ukryte talenty? [O]- Szybkość uczenia się [P]- Jaki jest twój największy sukces w życiu? [O]- Zdanie egzaminu na Elektryka [P]- Jakie są twoje cele na ten rok? [O]- Poprawić się finansowo. [P]- Co sprawia, że czujesz się zestresowany? [O]- Gdy pieniążki nie wpłyną na konto [P]- Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki? [O]- (BASS), hip-hop/rap z lat 90/20 [P]- Gdzie jesteś związany emocjonalnie? [O]- [P]- Co najbardziej inspiruje cię do działania? [O]- Efekt [P]- Co robisz, gdy czujesz się zestresowany? [O]- Nic, myślę jak wybrnąć z sytuacji. [P]- Jakie masz plany na weekend? [O]- Sobota: wymiana oleju oraz filtrów u siebie na garażu,Niedziela: odpoczynek [P]- Czym zajmowałeś się dzisiaj rano? [O]-Byłem w pracy [P]- Jaka jest twoja ulubiona pora roku i dlaczego? [O]- Lato, jest ciepło, nie trzeba się grubo ubierać [P]- Jakie jest twoje pierwsze wspomnienie? [O]- Nie rozumiem zbytnio pytania. [P]- Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O]- Szczerość [P]- Jakie jest twoje motto życiowe? [O]- [P]- Czy masz jakieś zwierzęta domowe? [O]- Tak [P]- Jakie jest twoje największe marzenie z dzieciństwa? [O]- Mieć prawo jazdy [P]- Czy masz jakieś dziwne nawyki? [O]- Nie [P]- Gdzie widzisz siebie za 10 lat? [O]- Pewnie za granicą [P]- Jaka była twoja ulubiona lekcja w szkole? [O]- Oczywiście że W-F, ale nie licząć tego przedmiotu to Fizyka oraz Przyroda [P]- Co chciałbyś zmienić w świecie? [O]- Nic [P]- Jakie jest twoje ulubione danie z fast foodu? [O]- Pizza,kebab,frytki [P]- Czy preferujesz książki papierowe czy elektroniczne? [O]- Papierowe [P]- Co byś zrobił, gdybyś wygrał na loterii? [O]- Zależy jaka kwota, jeśli duża to zwolniłbym się z obecnej pracy,kupił sobie auto oraz mieszkanie/dom. [P]- Jakie jest twoje ulubione słowo? [O]- "Do poniedziałku" (chodzi o żegnanie się z współpracownikami w pracy) [P]- Co najbardziej kochasz w swojej rodzinie? [O]- [P]- Jaki był twój pierwszy pracodawca? [O]- CHUJEM ! ( nie wypłacał mi kasy, nie odpisywał na sms) [P]- Gdzie widzisz siebie za 20 lat? [O]- Pewnie tam gdzie za 10 lat [P]- Co jest twoim ulubionym miejscem w twoim mieście? [O]- Stadion C6 ! [P]- Co najbardziej lubisz w pracy? [O]- Samowolkę (robie co chcę i kiedy chcę) [P]- Jakie są twoje trzy najważniejsze wartości? [O]- [P]- Co byś zrobił, gdybyś miał wolny dzień? [O]- Pewnie ogarniał coś na strefie. [P]- Jaki jest twój najgorszy nawyk? [O]- Nie posiadam nawyków. [P]- Co sprawia, że czujesz się przerażony? [O]- [P]- Jaki jest twój ulubiony sport do oglądania? [O]- Piłka nożna [P]- Co najbardziej lubisz w podróżowaniu? [O]- Zwiedzanie miejsc w których nigdy nie byłem [P]- Czy masz jakieś ulubione cytaty? [O]- Tak [P]- Jakie jest twoje ulubione zwierzę? [O]- Husky [P]- Gdzie chciałbyś spędzić emeryturę? [O]- W Hiszpanii [P]- Jakie jest twoje ulubione miejsce na spędzenie wakacji? [O]- Hiszpania [P]- Co chciałbyś zrobić, zanim umrzesz? [O]- Powiedzieć niektórym osobą co o nich sądzę. [P] Jaki jest twój ulubiony napój? [O]- MountainDEW [P]- Czy jest coś, czego się boisz? [O]- Tak [P]- Jaka była twoja ulubiona gra z dzieciństwa? [O]- Need For Speed [P]- Co jest twoim ulubionym sposobem na relaks? [O]- basen [P]- Jaki jest twój ulubiony kolor? [O]- Niebieski [P]- Co najbardziej lubisz w swoim wyglądzie? [O]- Oczy [P]- Jaki jest twój ulubiony przepis na potrawę? [O]- Nie gotuję, zamawiam [P]- Czy masz jakieś talenty artystyczne? [O]- Nope [P]- Co jest najważniejsze w związku? [O]- Szczerość [P]- Gdzie byłbyś teraz, gdybyś mógł być gdziekolwiek? [O]- W Hiszpanii [P]- Czy masz jakieś fobie? [O]- Nie [P]- Co jest twoim ulubionym miejscem w domu? [O]- łózko [P]- Jakie są twoje ulubione pory dnia i dlaczego? [O]- Noc, bo można iść spać [P]- Czy masz jakieś zdolności językowe? [O]- Tak [P]- Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole? [O]- Odpowiadałem już na takie pytanie [P]- Co jest twoją największą słabością? [O]- Nie mam słabości [P]- Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny? [O]- ogolnie o motoryzacji [P]- Co najbardziej lubisz w sobie? [O]- to że jestem uparty i dążę do swego [P]- Czy masz jakieś niespełnione marzenia? [O]- Tak [P]- Co byś zrobił, gdybyś miał 24 godziny, aby zrobić coś szalonego? [O]- hehe to moja słodka tajemnica [P]- Jaki jest twój ulubiony instrument muzyczny? [O]-Gitara [P]- Co chciałbyś zmienić w sobie? [O]-Fryzurę [P]- Czy wierzysz w życie po śmierci? [O]- Tak [P]- Co jest twoim ulubionym świętem i dlaczego? [O]- Nie wiem czy to święto ale dzień Chłopaka ":D, bo ja dostaje coś a nie muszę wydawać kaski [P]- Co jest twoim największym lękiem? [O]- Pająki [P]- Jaka jest twoja ulubiona książka z dzieciństwa? [O]- Mały książę czy jakoś tak [P]- Co sprawia, że czujesz się spokojny? [O]- Pale e-papierosa dlatego [P]- Jaki jest twój ulubiony mem? [O]- Nie mam takiego [P]- Czy masz jakieś specjalne umiejętności kulinarne? [O]- Nie [P]- Jakie są twoje ulubione zajęcia na weekend? [O]- Leżenie w łóżku [P]- Co chciałbyś osiągnąć w przyszłości? [O]- Ogarnąć przeprowadzkę na swoje [P]- Czy masz jakieś dziwne sny? [O]- Tak czasem mam [P]- Jaka była twoja ulubiona zabawka jako dziecko? [O]- Gra w "puche" [P]- Co jest twoim ulubionym miejscem w przyrodzie? [O]- Mój ogródek [P]- Co sprawia, że czujesz się komfortowo? [O]- Bezsensu te pytania... zależy od sytuacji, proste... [P]- Jakie jest twoje ulubione danie śniadaniowe? [O]- Jajecznica z bekonem [P]- Co jest twoją największą dumą? [O]- - [P]- Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wieczoru? [O]- Spędzanie go ze znajomymi [P]- Co jest twoim ulubionym słodyczem? [O]- Mleko zagęszczone w tubce [P]- Jakie jest twoje ulubione hobby z dzieciństwa? [O]- Jazda na rowerze [P]- Czy masz jakieś domowe zwierzęta? [O]- Tak [P]- Co chciałbyś zmienić w swoim życiu? [O]- Prace [P]- Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny z dzieciństwa? [O]- DisneyXD (wszystkie bajkofilmy) [P]- Co sprawia, że czujesz się zrelaksowany? [O]- Tak samo. @ retoryk [P] Jakie są twoje ulubione hobby? [O]- Odpowiadałem już na takie pytanie [P] Czy masz jakieś zwierzęta domowe? Jeśli tak, jakie? [O]- Tak po raz 3, Pies [P] Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki? [O]- Odpowiadałem na takie pytanie [P] Czy lubisz podróżować? Gdzie ostatnio byłeś? [O]- Tak lubię, w egipcie [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej szczęśliwy? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona książka i dlaczego? [O]- Nie mam swojej ulbionej książki [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w relacji z innymi ludźmi? [O]- Szczerość [P] Czy preferujesz spędzać czas na zewnątrz czy w domu? [O]- W domu [P] Czy masz jakieś ukryte talenty lub nietypowe umiejętności? [O]- Nie [P] Jakie jest twoje ulubione danie? [O]- Carbonara [P] Czy masz jakieś marzenia, które chciałbyś/chciałabyś zrealizować? [O]- Tak, odpowiadałem już na to pytanie [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia w wolnym czasie? [O]- Odpowiadałem już na takie pytanie [P] Jakie jest twoje największe osiągnięcie życiowe? [O]- Odpowiadałem już na takie pytanie [P] Czy preferujesz czytanie książek czy oglądanie filmów? [O]- Oglądanie filmów [P] Jakie są twoje cele na najbliższy rok? [O]- Odpowiadałem już na takie pytanie [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na relaks? [O]- Odpowiadałem już na takie pytanie [P] Czy masz jakieś ciekawe wspomnienia z dzieciństwa, którymi chciałbyś/chciałabyś się podzielić? [O]- Mam,ale się nie podziele [P] Czy jest jakiś koncert lub wydarzenie, na którym chciałbyś/chciałabyś być? [O]- Tak wydarzenie : belgia tomorrowland Jakie jest twoje ulubione miejsce na świecie? [O]- Pisałem już [P] Czy masz rodzeństwo? Jeśli tak, ile i jak się nazywają? [O]- Tak mam od strony ojca, 2braci,1siostrę.Tyle wam straczy [P] Co jest dla ciebie najbardziej frustrujące w życiu? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona pora roku i dlaczego? [O]- Pisałem już [P] Czy masz jakieś specjalne umiejętności kulinarne? [O]- Nie [P] Jakie są twoje poglądy na temat polityki? [O]- ***** *** [P] Czy masz jakieś przyjemne wspomnienia z podróży? [O]- Nie [P] Co jest dla ciebie najbardziej wartościowe w życiu? [O]- - [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce, w którym byłeś/byłaś? [O]- Hiszpania stadion barcelony cap nou [P] Jakie jest twoje zdanie na temat zmian klimatycznych? [O]- - [P] Czy masz jakieś nawyki, które chciałbyś/chciałabyś zmienić? [O]- Nie [P] Jakie jest twoje największe wyzwanie życiowe do tej pory? [O]- Pisałem już [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej spełniony/a? [O]- - [P] Czy masz jakieś hobby, które chciałbyś/chciałabyś rozwinąć? [O]- Tak większe opanowanie auta w zakrętach [P] Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania weekendów? [O]- Pisałem już [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w pracy? [O]- Organizacja czasu pracy [P] Czy masz jakieś ciekawe historie z pracy lub szkoły? [O]- nie, nawet jakbym miał to się z tym nie podziele [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce w twoim mieście? [O]- Pisałem już [P] Czy masz jakieś zdolności artystyczne? [O]- Pisałem już [P] Jakie jest twoje ulubione zwierzę? [O]- Pisałem juz [P] Czy masz jakieś zainteresowania, którymi chciałbyś/chciałabyś się podzielić? [O]- Mam,ale się nie podziele [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej zmotywowany/a? [O]- - [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu ze znajomymi? [O]- Grill na ogródku [P] Czy masz jakieś zwyczaje przed snem? [O]- Tak [P] Jakie jest twoje ulubione wspomnienie z dzieciństwa? [O]- - [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej zrelaksowany/a? [O]- odpowiadałem już [P] Czy masz jakieś pasje, którymi chciałbyś/chciałabyś się podzielić? [O]-Nie [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do zrobienia podczas wakacji? [O]- - [P] Czy masz jakieś przekonania lub wartości, które są dla ciebie najważniejsze? [O]- - [P] Jakie jest twoje najbardziej wartościowe doświadczenie życiowe? [O]- - [P] Co chciałbyś/chciałabyś osiągnąć w najbliższej przyszłości? [O]- Pisałem juz [P] Czy masz jakieś ciekawe historie z podróży? [O]- Nie [P] Jakie są twoje ulubione zajęcia na świeżym powietrzu? [O]- Pisałem juz [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w relacjach międzyludzkich? [O]- - [P] Czy masz jakieś nawyki, które pomagają ci się zrelaksować? [O]- Nie [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa z dzieciństwa? [O]- Barszcz z uszkami [P] Jakie jest twoje podejście do zdrowego stylu życia? [O]- Dobre [P] Czy masz jakieś ciekawe wspomnienia z okresu szkolnego? [O]- nie mam [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej kreatywny/a? [O]- - [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce, w którym byłeś/byłaś na wakacjach? [O]- pisałem juz [P] Czy masz jakieś szczególne cele zawodowe? [O]- Tak zrobić sepa na d i pomiarowe [P] Co najbardziej motywuje cię do działania? [O]- Nic [P] Jakie jest twoje podejście do rozwiązywania problemów? [O]- - [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty lub powiedzenia, które cię inspirują? [O]- [P] Jakie jest twoje najbardziej niezwykłe doświadczenie podróżnicze? [O]- - [P] Czy masz jakieś ciekawe pasje lub zainteresowania? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia w deszczowy dzień? [O]- Siedzenie w domu [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej komfortowo? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona piosenka i dlaczego? [O]- ZBUKU DO KONCA, bo tak [P] Czy masz jakieś hobby, które chciałbyś/chciałabyś rozwinąć w przyszłości? [O]- - [P] Jakie jest twoje największe życiowe marzenie? [O]- - [P] Co cenisz sobie najbardziej w swoich przyjaciołach? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona forma aktywności fizycznej? [O]- Wstanie z łóża [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce, do którego lubisz się wybierać na spacer? [O]- nie [P] Jakie jest twoje podejście do rozwiązywania konfliktów? [O]- Zależy od sytuacji, ale dogadanie się [P] Co najbardziej inspiruje cię do działania? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona część dnia i dlaczego? [O]- pisałem juz [P] Czy masz jakieś zainteresowania, którymi chciałbyś/chciałabyś się podzielić z innymi? [O]- - [P] Jakie jest twoje podejście do zdrowego odżywiania? [O]- Jem co chce i ile chce [P] Czy masz jakieś zwyczaje, które pomagają ci się skoncentrować? [O]- Nie [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na weekend? [O]- pisałem juz [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej pewny/a siebie? [O]- Jestem bogiem [P] Czy masz jakieś wyjątkowe talenty lub zdolności? [O]- Talent picie mleka nosem [P] Jakie jest twoje podejście do nowych wyzwań? [O]- Zrobić to [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? [O]- Horrory [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce, w którym lubisz odpoczywać? [O]- Ogródek [P] Jakie jest twoje podejście do pracy zespołowej? [O]- Dobre [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w relacji partnerskiej? [O]- Szczerość [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na świeżym powietrzu? [O]- pisałem juz [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce, w którym lubisz się zamyślać? [O]- nie [P] Jakie jest twoje ulubione hobby dzieciństwa? [O]- Boisko do piłki nożnej [P] Co jest dla ciebie najbardziej wartościowe w życiu? [O]- - [P] Czy masz jakieś wspomnienia z podróży, które szczególnie zapadły ci w pamięć? [O]- - [P] Jakie jest twoje podejście do radzenia sobie ze stresem? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona forma sztuki? [O]- sztuka walki [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej zainspirowany/a? [O]- - [P] Czy masz jakieś zwyczaje, które pomagają ci się uspokoić przed snem? [O]- zadawałeś już to pytanie xD [P] Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania czasu z rodziną? [O]- Picie wódy na urodzinach [P] Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O]- pisałem juz 3 razy [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce w twoim domu? [O]- pisałem juz [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na obserwowanie gwiazd? [O]- Tak, szyber dach w moim aucie [P] Jakie jest twoje podejście do rozwoju osobistego? [O]- - [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej kreatywny/a? [O]- - [P] Czy masz jakieś specjalne tradycje rodzinne? [O]- Nie pij sam [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na zimę? [O]- masło na czyjeś mordzie [P] Jakie jest twoje podejście do technologii? [O]- ogarniam [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej zmotywowany/a do działania? [O]- - [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na spacer? [O]- Tak [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu z przyjaciółmi? [O]- picie piwka na ławce [P] Jakie jest twoje podejście do aktywności fizycznej? [O]- Dobre [P] Czy masz jakieś marzenia, których chciałbyś/chciałabyś osiągnąć w życiu? [O]- Tak [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu rodzinnym? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona książka dziecięca? [O]- Pisałem juz [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na spędzanie czasu wolnego? [O]- pisałem juz [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej zrelaksowany/a? [O]- - [P] Jaki jest twój ulubiony film i dlaczego? [O]- Pisałem juz [P] Czy masz jakieś zwyczaje, które pomagają ci się skoncentrować podczas pracy? [O]- że o 15 fajrant [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce na wycieczki weekendowe? [O]- Nie mam takich [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu społecznym? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na jesień? [O]- Lepienie bałwana z liści [P] Jakie jest twoje podejście do radzenia sobie z porażką? [O]- Płacz [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na obserwowanie zachodów słońca? [O]- Nie [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej spełniony/a w życiu? [O]-- [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu na plaży? [O]- budowa zamków z pisaku [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na weekendowe wypady? [O]- pisałem juz [P] Jakie jest twoje podejście do akceptacji innych? [O]- mus to mus [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w relacjach międzyludzkich? [O]- było [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na wiosnę? [O]- było [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na czytanie? [O]- kibel [P] Jakie jest twoje podejście do uczenia się nowych rzeczy? [O]- dobre, lubie uczyć się czegoś nowego [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu zawodowym? [O]- Było [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu na świeżym powietrzu? [O]- Było [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na relaks? [O]- Było [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej komfortowo w towarzystwie innych? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na letnie wieczory? [O]- Grill na działce [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na pikniki? [O]- nie [P] Jakie jest twoje podejście do wspierania innych? [O]- Lubię pomagać innym [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w osiąganiu celów życiowych? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na gorące dni? [O]- Zimne piwko [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na medytację? [O]- Tak strych [P] Jakie jest twoje podejście do zdrowego stylu życia? [O]- Było [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej zainspirowany/a życiem? [O]- - [P] Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania czasu na zimę? [O]- bylo [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na obserwowanie natury? [O]-Nie [P] Jakie jest twoje podejście do pracy w zespole? [O]- Było [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu osobistym? [O]- Pieniądze [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na letnie dni? [O]- było [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na kontemplację? [O]- - [P] Jakie jest twoje podejście do radzenia sobie ze stresem w pracy? [O]- - [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu społecznym? [O]- - [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz do robienia na jesienne wieczory? [O]- bylo [P] Czy masz jakieś ulubione miejsce na samotne spacery? [O]- Tak @ Raku [P] - Skąd nick Anox? [O]- Anox - oznacza Wół, ja mogę się wołem nazwać ponieważ jak się na coś uprę to skończę coś robić jak to zrobię [P] - jak zaczęła się twoja przygoda na strefie? [O]- Po fuzji veny ze strefą, zaczynałem tutaj jako "Administrator sieci" , na venie byłem Administratorem CS:GO [P] - Jak to jest być Administratorem sieci? [O]- Trochę jest ciężko, ale stabilnie, masz dostęp tam gdzie nie ma zwykły użytkownik czy gracz i masz traszkę presji że jak coś się zjebie to musisz to ogarnąć bo ludzie czekają... [P] - Najzabawniejsza sytuacja jaka przydarzyła ci się na forum? [O]- Gdy Dusia chciała zapisać coś w stylu wyłączając komputer bo tak jej napisałem [P] - Jakbyś mógł odhamować jedną osobę na forum, kto by to był? [O]- Nie mam takiej osoby [P] - Najbardziej zaufana osoba z forum? [O]- Oczywiście że @ Trivor , bez niego by nas tu nie było [P] - Najbardziej zasłużona według ciebie osoba na sieci? [O]- Wiem że jest to trochę dziwne i żałosne, ale Chyba ja [P] - Kiedy uważasz że forum miało swój "prime"? [O]- Gdy była fuzja veny [P] - Zmieniłbyś coś w sieci? jeśli tak to co? [O]- System przydzielania vipów oraz adminów na 1.6 [P] - Ulubiony serwer na sieci? [O]- Za czasów csgo to oczywiście OM#1 oraz Arenki bo częściowo to ja byłem tam głową :D, a teraz no om1 cs2 [P] - Grasz w coś oprócz CS2? jeśli tak to w co? [O]- Gta V czasem, hutword [P] - Ulubiony serial lub film? [O]- film pisałem wyżej w pytaniach [P] - Ulubione zajęcie w wolnym czasie? [O]- Pisałem wyżej w pytaniach [P] - Jeżeli musiałbyś wyjechać z Polski do innego kraju, jaki wybrałbyś? [O]- Hiszpania [P] - Gdzie widzisz siebie za 10 lat? [O]- Pisałem już wyżej [P] - Z jakim wykształceniem ukończyłeś szkołę średnią? [O]- Zbyt prywatne, ale odpowiem częściowo, jestem Elektrykiem z zawodu. [P] - Trenujesz coś, bądź trenowałeś? [O]- Tak trenowałem Piłlkę nożną oraz MMA [P] - Co cię najczęściej męczy/przeszkadza [O]- Kondycja [P] - Ile najwięcej przeleciałeś nocek?(pod rząd) [O]- 2 [P] - Jak byś mógł to co zmieniłbyś w swoim życiu? [O]- - [P] - Planujesz mieć dzieci? [O]- Tak [P] - ile masz cm? [O]- 20cm [P] - Masz zakola? [O]- Nie [P] - Krowa stała na granicy czesko-francuskiej. Do którego państwa należy? [O]- xD do szwabów [P] - Pepsi czy cola? [O]- Cola może nie ale coca-cola [P] - Woda gazowana czy nie gazowana? [O]- bez gazu [P] - Góry czy morze? [O]- Morze [P] - Kebab czy pizza? [O]- o kurwa.... Pizza [P] - Teamspeak czy discord? [O]- TS [P] - Miłość czy pieniądze? [O]- Siano [P] - Wolisz jeść na mieście czy w domu? [O]- W domu [P] - KFC czy MC? [O]- KFC [P] - Domówka czy klub? [O]- Domówka [P] - Pies czy kot? [O]- Pies [P] - IOS czy Android? [O]- IOS [P] - Mięso czy wege? [O]- Mięso [P] Basen czy morze? [O]- Morze [P] - Kawa czy Herbata? [O]- Kawa [P] - Dzień czy Noc? [O]- Noc [P] - Audi czy BMW? [O]- BMW [P] - Film w kinie czy w domu? [O]- W kinie [P] - Cycki czy dupa? [O]- Dupa [P] - Film czy serial? [O]- Film [P] - Czekolada biała czy Ciemna? [O]- Biała [P] - Kwaśne/ostre/słone czy słodkie przekąski? [O]- Kwaśne [P] - Ulubiony rodzaj kuchni? [O]- Włoska [P] - Twój ulubiony kraj w którym chciałbyś spędzić wymarzone wakacje? [O]- Brazylia [P] - Ulubiona Drużyna e-sportowa? [O]- Brak [P] - Ulubiona liga piłkarska? [O]- Ekstraklasa xD [P] - Wymarzone auto? [O]- BMW M4 [P] - Jaki gatunek muzyki najlepiej wpada Ci w ucho? [O]- Trap [P] - Jesteś od czegoś uzależniony? [O]- Od marki [P] - Czy potrafisz gadać w obcym języku? jeśli tak to jakim? [O]- J.A / J.N [P] - Czy masz jakiś tatuaż? [O]- nie [P] - Rzecz bez której nie mógłbyś wyjść z domu? [O]- Telefon/klucze [P] - Co sądzisz o osobach LGBTQIA+? [O]- - [P] - Co sądzisz o aborcji w Polsce? [O]- - [P] - Co sądzisz o strajku rolników? [O]- Bardzo dobrze robią [P] - Co sądzisz obecnej partii rządzącej w naszym kraju? [O]- jest git na nich głosowałem [P] - Co sprawia, że jesteś radosny? [O]- - [P] - Jakie są Twoje ulubione dyscypliny sportowe? [O]- Boisko do piłki nożnej [P} - Masz jakieś zdolności artystyczne? jeśli tak to jakie? [O]- Nie [P] - Masz jakąś ulubioną piosenkę? jeśli tak to jaką? [O]- ZBUKU DO KONCA [P] - Czy masz jakieś ukryte talenty? jeśli tak to jakie? [O]- - [P] - Czytasz książki? [O]- Czasem [P] - Jakie masz cele życiowe? [O]- Pisałem wyżej [P] - Twoje największe osiągnięcie? [O]- Pisałem wyżej [P] - Jaki jest twój największy strach? [O]- nie mam [P] - Oglądasz telewizje? [O]- rzadko [P] - Co sprawia, że czujesz się komfortowo? [O]- - [P] - Co jest dla Ciebie najważniejsze w związku? [O]- Szczerość [P] - Pijesz Energetyki? [O]- Rzadko [P] - Słuchasz radia?, jeśli tak to jakie są twoje ulubione programy? [O]- Radio ESKA [P] - Grasz w gry planszowe? jeśli tak to jakie są twoje ulubione? [O]- EUROBIZNES ( ale ten stary ) [P] - Jaki jest Twój ulubiony gadżet elektroniczny? [O]- Zegarek [P] - Gdzie lubisz chodzić na zakupy? [O]- Kaufland [P] - Chodzisz na siłownie? [O]- Aktualnie nie [P] - Ulubiona aplikacja na telefon? [O]- ING [P] - Jakie są Twoje ulubione style ubioru? [O]- Nie mam takich [P] - Jaki masz samochód? [O]- BMW E87 [P] - Masz jakieś zwierzątko w domu? [O]- Tak [P] - Najbardziej szalona rzecz w życiu jaką zrobiłeś? [O]- - [P] - Ulubiona marka ubrań? [O]- CK/TH [P] - Najbardziej znienawidzony przedmiot szkolny? [O]- HISTORIA! [P] - Wolisz być pochowany w trumnie czy w urnie? [O]- trumna [P] - Ulubione święto? [O]- Pisałem [P] - Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O]- Pisałem [P] - Ulubiony rodzaj alkoholu? [O]- WISKY jabłkowe z sprintem [P] - Czy oglądasz gale typu freak fight? (fame,prime,clout itd.) [O]- TAK [P] - Ulubiony smak chipsów? [O]- 4sery [P] - Jakie masz podzespoły w komputerze? [O]- Na moim STEAMIE MASZ [P] - Oglądasz Twitcha? jeśli tak to jaki jest twój ulubiony streamer? [O]- nie [P] - Wierzysz w reinkarnację? [O]- Tak [P] - Czy wierzysz w przeznaczenie? [O]- Nie co ma byc to bedzie [P] - Czy jesteś zadowolony z zawodu, który wykonujesz? [O]- Tak [P] - Jakbyś opisał siebie w 3 słowach? [O]- Zajebisty dobry chłopak [P] - Czy uważasz, że każdy bez wyjątku ma prawo dostać drugą szansę? [O]- nie [P] - Ulubiony perfum? [O]- BOSS [P] - Czego nie lubisz w ludziach? [O]- kłamstw [P] - Czy wiesz jak nazywa się pszczoła bez czoła? [O]- "PSZ" [P] - Czy grałeś kiedykolwiek na faceit? [O]- Tak [P] - Co sądzisz o aktualnym stanie CS2? [O]- FATALNY stan [P] - Ulubiony influencer? [O]- ISAMU [P] - Ulubiony kolor? [O]- Niebieski [P] - Miałeś bierzmowanie? jeśli tak to jakie imię wybrałeś? [O]- Tak, Artur [P] - Kto gdyby nie elektryk? [O]- Mechanik samochodowy [P] - Co sądzisz o aktualnym stanie strefowego discorda? [O]- Jest okey, ale mogło by być lepiej [P] - Co sądzisz o aktualnym składzie administracji i moderacji na forum? [O]- Jest dobrze chociaż mogłby być awans dla mnie [P] - Gdybyś mógł wystąpić w dowolnym programie telewizyjnym to jaki by to był? [O]- Postaw na milion [P] - Dlaczego CS2/CSGO a nie 1.6? [O]- Lepsza grafika @ DeVoX [P] Czy masz drugie imię? [O] Tak [P] Ile miałeś lat jak spróbowałeś pierwszy raz piwa? [O] 15 lat [P] Jakie masz hobby? [O] Pisałem już [P] Jaki jest twój najlepszy wspomnienie z dzieciństwa? [O] - [P] Jakie masz plany na wakacje? [O] pisałem już [P] Gdzie byłeś/byłaś na swoich ostatnich wakacjach? [O] Pisałem już [P] Co uważasz za swoje największe osiągnięcie? [O] - [P] Co sprawia, że czujesz się spełniony? [O] - [P] Jaki jest twój największy cel życiowy? [O] - [P] Czy lubisz czytać książki? [O] Tak [P] Jaki gatunek muzyki preferujesz? [O] Pisałem juz [P] Czy lubisz słuchać rapów/remix? [O] Tak [P] Czy lubisz tańczyć? [O] Nie xD [P] Gdzie widzisz siebie za 5 lat? [O] Nie mam pojęcia co bedzie to bedzie [P] Jakie cechy cenisz najbardziej u innych ludzi? [O] Szczerość [P] Czy masz jakieś ukryte talenty? [O] Nie wiem [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa? [O] Pisałem już [P] Czy jesteś zwolennikiem aktywnego stylu życia? [O] pisałem juz [P] Jakie miejsca na świecie chciałbyś odwiedzić? [O] Pisałem juz [P] Jakie rzeczy najbardziej cię denerwują? [O] Kłamstwo [P] Kiedy pierwszy raz dołączyłeś na StrefeSkilla? [O] Pisałem juz [P] Jaki był twój pierwszy telefon komórkowy? [O] Nokia ang nie wiem jaki model [P] Czy masz jakieś tatuaże? [O] Nie [P] Co jest najważniejsze w przyjaźni dla ciebie? [O] Pisałem juz [P] Jaki jest twój stosunek do pieniędzy i oszczędzania? [O] Jest pieniądz to trzeba go wydać [P] Czy masz jakieś dziwaczne nawyki? [O] Nie [P] Co byś zrobił jak byś milion wygrał w loterii? [O] Pisałem już [P] Jaki jest twój ulubiony sport? [O] Piłka nożna/ siatkówka [P] Jaki jest twój ulubiony smak piwa? [O] chmielowy [P] Whiskey/wódka? [O] Whiskey [P] Kebab czy Pizza? [O] pisałem juz [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w związku? [O] Pisałem juz [P] Kogo najbardziej lubisz z naszego forum? [O] @ seyn. [P] Jak byś miał możliwość spotkania się z osobą z forum naszego, to z kim byś się spotkał? [O] @ seyn. [P] Jakie jest twoje pierwsze wspomnienie? [O] ? z [P] Czy masz rodzeństwo? [O] Tak [P] Co jest twoim największym lękiem? [O] - [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na odreagowanie stresu? [O] jazda autem [P] Wolisz lato czy zimę? [O] Lato [P] Czy uważasz się za osobę bardziej racjonalną czy emocjonalną? [O] racjonalną [P] Kogo byś widział na randze j@? [O] Hane [P] Co jest najważniejsze dla ciebie w pracy? [O] pieniądze [P] Czy jesteś bardziej zadowolony ze swojej pracy czy życia osobistego? [O] życia osobistego [P] Jakie jest twoje ulubione powiedzenie lub motto? [O] - [P] Jaka jest twoja najbardziej wartościowa rzecz? [O] Ogródek [P] Co byś zrobił, gdybyś mógł cofnąć się w czasie? [O] Uczyć się [P] Gdzie czujesz się najbardziej komfortowo? [O] W domu [P] Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wieczorów? [O] pisałem juz [P] Czy lubisz gotować? [O] zalezy co [P] Czy jesteś osobą bardziej zorganizowaną czy chaotyczną? [O] zorganizowaną [P] Co jest twoim zdaniem najbardziej wartościową rzeczą w życiu? [O] Bycie szczerym [P] Czy masz jakieś zwierzęta domowe? [O] Tak [P] Jaka jest twoja ulubiona pora dnia? [O] Noc [P] Co jest twoją największą pasją? [O] - [P] Czy lubisz tańczyć? [O] było [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze wychowaniu dzieci? [O] samodzielność [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz w swoim pokoju/domu? [O] Łóżko [P] Czy jesteś osobą bardziej szczęśliwą czy dążącą do szczęścia? [O] dążącą do szczęścia [P] Jakie są twoje plany na najbliższy weekend? [O] pisałem [P] Co sprawia, że czujesz się doceniony? [O] nie czuje [P] Jaki jest twój stosunek do mediów społecznościowych? [O] są to są, może ich nie być [P] Czy wierzysz w życie po śmierci? [O] tal [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? [O] pisałem juz [P] Co myślisz na temat podróżowania? [O] pisałem juz [P] Gdzie byś chciał wylecieć na wakacje? [O] pisałem juz [P] Jaki jest twój stosunek do zdobywania wiedzy i nauki nowych rzeczy? [O] pisałem juz [P] Czy uważasz, że jesteś osobą bardziej intuicyjną czy logiczną? [O] logiczną [P] Jakie były twoje ulubione zabawy w dzieciństwie? [O] pisałem juz [P] Co jest twoim zdaniem najważniejszym aspektem dobrego związku partnerskiego? [O] pisałem juz [P] Czy masz jakieś marzenia, które chciałbyś spełnić? [O] Tak [P] Jaka jest twoja ulubiona pora roku i dlaczego? [O] pisałem [P] Czy lubisz kawę? [O] tak [P] Czy masz jakieś niezrealizowane cele lub niespełnione marzenia? [O] tak [P] Czy lubisz spędzać czas sam/sama czy w towarzystwie innych osób? [O] sam [P] Czy jesteś osobą bardziej cierpliwą czy raczej impulsywną? [O] cierpliwą [P] Co byś wybrał, miłość czy pieniądze? [O] pisałem juz [P] Czy masz jakieś tajemnice, które nigdy nikomu nie powiedziałeś? [O] nie [P] Czy uważasz, że miłość może przetrwać na odległość? [O] nie [P] Czy masz jakiegoś zwierzaka? [O] tak [P] Pies czy kot? [O] pies [P] Jaka jest twoja ulubiona zupa? [O] Barszcz [P] Co jest twoim zdaniem najważniejszą wartością w przyjaźni? [O] pisałem juz [P] Jaki jest twój ulubiony smak lodów? [O] Waniliowy [P] Co byś zrobi, gdybyś mógł zmienić coś w swoim życiu? [O] zmienił coś w swoim zyciu xD [P] Co sprawia, że czujesz się spokojny? [O] - [P] Czy masz dziewczynę? [O] Tak [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [O] pisałem juz [P] Czy wierzysz w przeznaczenie i los? [O] nie [P] Jaki jest twój stosunek do tajemnic i zagadek? [O] lubie zagadki, nie lubie tajemnic [P] Czy brałeś kiedyś dopalacze? [O] nie Audi czy BMW? [O] BMW !! Czy jesteś osobą bardziej dumną czy skromną? [O] skromną [P] Jakie jest twoje podejście do rozwiązywania problemów [O] - [P] Czy masz jakieś rzeczy, które zawsze chciałeś zrobić, ale się ich obawiasz? [O] - [P] Jakie są twoje ulubione aktywności na świeżym powietrzu? [O] sport [P] Jaki jest twój ulubiony cytat lub powiedzenie? [O] - [P] Czy wierzysz w to, że ludzie mogą zmieniać się na lepsze? [O] Tak [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w zachowaniu zdrowia psychicznego? [O] - [P] Czy jesteś osobą bardziej zorganizowaną czy spontaniczną? [O] było xD [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzenie wieczoru z przyjaciółmi? [O] pisałem juz [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z książek lub filmów? [O] - [P] Jak byś miał jedną super moc, to jaką byś wybrał? [O] Szybkość [P] Jaki jest twój stosunek do zdrowego stylu życia i odżywiania? [O] pisałem juz [P] Czy uważasz, że jesteś osobą łatwo wdającą się w gniew czy raczej opanowaną? [O] opanowaną [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce na świecie? [O] pisałem juz [P] Jakie są twoje największe zalety i wady? [O] nie mi to oceniać [P] Czy jesteś bardziej realistą czy marzycielem? [O] marzycielem [P] Jakie były twoje marzenia w dzieciństwie? [O] pisałęm juz [P] Czy wierzysz w przypadki i zbiegi okoliczności? [O] Nie [P] Jaki jest twój stosunek do adopcji zwierząt? [O] Na tak [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z książek lub filmów? [O] BYŁO ! [P] Co sprawia, że czujesz się silny w trudnych chwilach? [O] - [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz w swoim miejscu zamieszkania? [O] pisałem juz [P] Co byś zrobił, gdybyś miał tylko jeden dzień życia? [O] skoczył z mostu [P] Czy uważasz, że ludzie powinni dążyć do doskonałości? [O] Nie [P] Co byś powiedział, żeby opisać swoje relacje z przyjaciółmi? [O] - [P] Jakie były twoje ulubione książki, filmy lub gry w dzieciństwie? [O] pisałęm juz [P] Czy jesteś osobą bardziej zdyscyplinowaną czy raczej elastyczną? [O] elastyczną [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w budowaniu zaufania? [O] pisałem [P] Czy masz jakieś ukryte talenty, których inni o tobie nie wiedzą? [O] nie wiem xD [P] Jakie jest twoje podejście do rozwiązywania konfliktów? [O] - [P] Czy jesteś osobą bardziej dającą czy bardziej odbierającą w związku z innymi? [O] dającą [P] Jaki jest twój ulubiony sposób na spędzanie czasu ze swoją rodziną? [O] pisałęm juz [P] Czy uważasz, że ludzie mają wpływ na swoje szczęście, czy jest ono z góry zdeterminowane? [O] mają wpływ [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz, którą posiadasz? [O] Samochód [P] Czy masz jakieś niesamowite wspomnienia z podróży? [O] - [P] Co byś zrobił, gdybyś znalazł się w kompletnie obcym kraju bez pieniędzy i telefonu? [O] dogadał się po angielsku [P] Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole lub na studiach? [O] Nie jest bo się nie uczę [P] Jaka jest twoja ulubiona rzecz w swoim zawodzie lub pracy? [O] - [P] Czy uważasz się za osobę bardziej optymistyczną czy pesymistyczną? [O] pesymista [P] Co byś powiedział, żeby opisać swoje podejście do zdrowego stylu życia? [O] pisałem juz [P] Jakie jest twoje podejście do pracy zespołowej? [O] dobre [P] Jakie były twoje ulubione zabawy w dzieciństwie? [O] było, pisałem juz @ Dudek P56 [P]-Twój wzrost [O] 176 [P]-Jakie masz plany przyszłościowe [O] pisałem juz [P]-Ile masz lat [O] - [P]-Jakim autem jeździsz [O] BMW [P]- Jakieś plany na wakacje? [O] pisałem już @ Łach [P] - Jak dołączyłeś do sieci to kim byłeś w randze funkcyjnej [O] Administrator sieci [P] - Czy w CS 1.6 udało ci się zdobyć 100 fragów [O] ? Xd na raz ? czy ogólnie ? - Tak [P] - Ulubiony kolor [O] pisałem juz [P] - Ulubiony fast food [O] pisałem juz [P] - Czy szanujesz prywatność innych osób [O] Tak [P] - Co cię skłoniło do gry w CS'a [O] nuda w domu i znajomi [P] - Skoki narciarskie czy skok na bungee [O] narciarskie [P] - Jakby ktoś cie zdegradował to poczułbyś sie jak najgorszy śmieć? [O] Tak [P] - Czy w dzieciństwie byłeś poważnym dzieckiem [O] nie Na bezsensowne pytania nie będę odpowiadał bo albo się powtarzają albo są bezsensu zadane, reszta zbyt prywatna i nie chce mi się wam pisać mojego życia Moja nominacja to @ Raku 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 23 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 @ Raku podejmujesz się? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 23 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 @ FunnyPuma podejmuje sie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 24 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 11 godzin temu, Anox napisał: [P] - Najzabawniejsza sytuacja jaka przydarzyła ci się na forum? [O]- Gdy Dusia chciała zapisać coś w stylu wyłączając komputer bo tak jej napisałem 11 godzin temu, Anox napisał: [O]- Wiem że jest to trochę dziwne i żałosne, ale Chyba ja Skromność przede wszystkim 3 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 24 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 ze ci sie chcialo odpowiadac na to anox 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Łach Opublikowano 24 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 14 godzin temu, Anox napisał: [P] - Czy w CS 1.6 udało ci się zdobyć 100 fragów [O] ? Xd na raz ? czy ogólnie ? - Tak Wsm to chodziło mi o wszystko nie ważne czy ogólnie/na raz xD 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 O jubany udało mu się odpowiedzieć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 2 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi