Użytkownik sztuki walki Opublikowano 24 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Nick z CS: sztuki walki Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL Serwer: StrefaSkilla ONLY DD2 54.38.58.82:27015 Data zdarzenia: Przed chwilą Steamid: STEAM_0:0:554150774 Opis sytuacji: Grałem i dostałem bana z powodem wstawienia demka Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.szybkiplik.pl/SywgDBHK7W Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 @ BOA DUPCZYCIEL 24h 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 (edytowane) 05:53 do 05:55 Najpierw strzał pada dużo dalej niż model a nagle pestka w łeb. 07:40 do 07:47 Ta cała czasówka mi się nie podoba "Wiem widać mniej więcej gdzie kto jest". 09:54 to sami zobaczcie bo już zglupiałem, raczej normalna akcja. 09:59 do 10:00 To też zobaczcie sami i ocencie nie chodzi o to że widział model i strzał przez skrzynke a już o drugi i trzeci, ale też nie wiem :/. 10:42 do 10:48 to będzie raczej normalne. 14:32 tu strzela jakby w ziemie i gość dostaje banie. 16:51 Niby obok a jednak w banie. 17:43 do 17:45 to nawet nie wiem jak nazwać "zatrzymanie i korygowanie" taki ruch ręki czy cuś. Od razu zaznaczę te czasówki to rzeczy które są jako dla mnie dziwne a nie że są spalone, zostawiam do oceny dużo lepszym. @ Axel @ JanuszHD reszty chłopaków nie oznaczam bo urlopy @ FuksikDobryPies Nie napisałem że jesteś spalony, a że te czasówki są dziwne dla mnie, dla innych mogą być normalne. Poza tym jako admin mam prawo sprawdzić jak mi się coś nie podoba co nie oznacza że od razu gracz jest spalony Edytowane 24 Lutego 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Z całym szacunkiem sam zanim wrzuciłem zobaczyłem swoje demko. Nie ma tam nic nadzywyczajnego. Mój styl gry jest prosty i opiera się na tym samym tj. szybkie przemieszczanie się w rejon przeciwnika czyli rash. Gram tu od dłuższego czasu. Jestem czystym graczem i prawdomównym człowiekiem. Natomiast tak jak napisał BOA werdykt należy do was. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 05:53 do 05:55 Najpierw strzał pada dużo dalej niż model a nagle pestka w łeb. Nie mam pojęcia co w tej akcji jest podejrzanego. Wbiłem środek skupiłem się na graczu po lewej i przy skrzynce, mam słuchawki i widzę że padają w moim kierunku z prawej strony strzały. Co więcej ta akcja potwierdza tylko, że gram czysto gdyż jeśli miałbym wh nie wyszedł bym sam na 3 graczy którzy znajdowali się dosłownie obok mnie (zresztą tak zrobiłem i zginąłem). 07:40 do 07:47 Ta cała czasówka mi się nie podoba "Wiem widać mniej więcej gdzie kto jest". Zwróćcie uwagę, że po zabiciu pierwszego gracza wychodzę dalej z gali i kompletnie nie jestem wycelowany w żadnego z dwóch graczy którzy pojawiają się na "zielonych". 09:54 to sami zobaczcie bo już zglupiałem, raczej normalna akcja. 09:59 do 10:00 To też zobaczcie sami i oceńcie nie chodzi o to że widział model i strzał przez skrzynkę a już o drugi i trzeci, ale też nie wiem :/. Leczę się na gali gracz wyimaginowana daje info że idą długą więc patrzę długą i zabijam przeskakującego gracza. W dodatku dalej biorą mnie z dwóch stron w krzyżowy ogień i ginę. 10:42 do 10:48 to będzie raczej normalne. Bardzo fajna akcja w moim wykonaniu 14:32 tu strzela jakby w ziemie i gość dostaje banie. Tutaj kompletnie normalna gra (jedyna moja uwaga, że w tym konkretnym momencie dziwnie strzelał mi famas tak jakby się zaciął. 16:51 Niby obok a jednak w banie. Piękny przykład tego jak wchodzę na galę i metodą "na krojenie tortu" jak w wojsku w życiu realnym po kawałeczku obczajam galę i wchodzę. Co do hsa nic tu dziwnego nie ma. To jest cs 1.6 i wszyscy wiemy, że czasami dzieją się tutaj dziwne rzeczy. 17:43 do 17:45 to nawet nie wiem jak nazwać "zatrzymanie i korygowanie" taki ruch ręki czy cuś. Nie widzę tu nic podejrzanego. Skanowałem komin, wpadł fb słychać, że ktoś z ct skraca i widać jak strzela do gościa po mojej lewej więc szybkie wychylenie i głowa. Dalej próbuję wejść na b obczajam najczęściej wybierane miejsce czyli skrzynka na kwadracie skanuje i nagle wybiega gość ze strony komina strzelam zabijam i trafia mnie gracz Zygix z awp. Proszę samemu ocenić natomiast daje słowo że jestem uczciwym zarówno człowiekiem i graczem. Gram tylko na tym serwerze więc mapa d2 jest według mnie obeznana przez nas wszystkich idealnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 36 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał: 05:53 do 05:55 Najpierw strzał pada dużo dalej niż model a nagle pestka w łeb. 07:40 do 07:47 Ta cała czasówka mi się nie podoba "Wiem widać mniej więcej gdzie kto jest". 09:54 to sami zobaczcie bo już zglupiałem, raczej normalna akcja. 09:59 do 10:00 To też zobaczcie sami i ocencie nie chodzi o to że widział model i strzał przez skrzynke a już o drugi i trzeci, ale też nie wiem :/. 10:42 do 10:48 to będzie raczej normalne. 14:32 tu strzela jakby w ziemie i gość dostaje banie. 16:51 Niby obok a jednak w banie. 17:43 do 17:45 to nawet nie wiem jak nazwać "zatrzymanie i korygowanie" taki ruch ręki czy cuś. Od razu zaznaczę te czasówki to rzeczy które są jako dla mnie dziwne a nie że są spalone, zostawiam do oceny dużo lepszym. @ Axel @ JanuszHD reszty chłopaków nie oznaczam bo urlopy @ FuksikDobryPies Nie napisałem że jesteś spalony, a że te czasówki są dziwne dla mnie, dla innych mogą być normalne. Poza tym jako admin mam prawo sprawdzić jak mi się coś nie podoba co nie oznacza że od razu gracz jest spalony Spoko ja to rozumiem. Zdaję sobie sprawę bardzo często, że akcje mogą wyglądać na podejrzane. Natomiast jestem pewien swojego skilla, poza tym czasami mi idzie czasami nie taka to już jest gra Krip, 24 Lutego 2024 Na następny raz używaj opcji "Edytuj" żeby nie pisać posta pod postem Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 05:53 do 05:55 -B 07:40 do 07:47 -B 09:54 -B 09:59 do 10:00 -B 10:42 do 10:48 -B 14:32 -B 16:51 -B 17:43 -B nie ma co rozpisywać full clear 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi