Użytkownik Rynio Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 IP serwera: Ts3play.pl Mod: - Link do GT: https://ts3index.com/?page=server&id=300512 Wiek Właściciela: 28 lat. Hosting: Server Dedykowany Sloty: 64 Dlaczego akurat my?: Piszę prośbę o dołączenie do was z serwerem TeamSpeak3 ponieważ zauważyłem że jako sieć serwerów nie posiadacie obecnie żadnego serwera TeamSpeak - iż skąd moje podanie na dołączenie do was. Dodam również że pewnie jest tutaj kilkanaście bądź kilkadziesiąt osób które nadal używają ts3 albo używały i chętnie by chciało wrócić do tych pięknych czasów. Pozdrawiam @ hejsu2323 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Ja jestem na tak, ponieważ jako osoba która używa tylko tsa bardzo mi go tu brakuje i chciałbym żeby każdy użytkownik miał zwyczajnie opcje wyboru tego co lubi, jedni wolą DC inni TS dlatego oba komunikatory powinny być dostępne, dajcie mu szanse dołączyć. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 8 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Jeśli tssik nie będzie używany w negatywnych celach to jak najbardziej za. Mogę czasem wejść popierdolić głupoty ^^. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Jestem na tak +wiek właściciela +nie ma ts na sieci, a przydałby sie +checi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik adamosek1 Opublikowano 8 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Jestem na tak +Administrtacja Serweras ts3 jest bardzo pomocna +Ogarniety +bardzo fajnie sie siedzi na ts3 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Osobiście jestem na wielkie TAK! Gość wydaję się mega ogarnięty, nasza rozmowa odnoście ts3 przebiegła bardzo dobrze, serwer nie stoi pusty są na nim osoby, więc czemu nie dać szansy się rozwinąć u nas tym bardziej, że brakuje nam ts3 na sieci 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 9 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi