Użytkownik 7zymi Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1. Imię: Krystian 2.Twój nick na serwerze: 7zymi 3. Aktualny wiek:16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): 5. W jakich godzinach grasz?: 15 do 00 jak nie dluzej czasami 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 9/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?:TAK (i to na tym serwerze nawet tym trybie dlugo) 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: kiedys cos tam bylem 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Dlatego ze ogarniam duzo rzeczy w tej roli administratora , duzo siedze na serwerze , zawsze moge pomoc jak cos sie dzieje , na pewno bardzo duzo bede czasu poswiecal na tym trybie czy serwerze nwm jak to napisac , czekalem tylko na te awp , nie ma nic lepszego , mozecie mnie wziasc np testowo, oczywiscie jestem dla ludzi na serwerze kulturalny nie wyzywam itp. to chyba wszystko, Milego Dnia c: (w tym czasie tez nie mam duzo godz na gt bo jak mowie wracam tylko na awp c:) 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199482926552/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:761330412 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Marca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 masz przegrane 30min na serwerze. Konto praktycznie pod podanie. Odrzucam spędź więcej na serwerze wtedy możemy coś pomyśleć o testowym adminie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Marca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Września 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi