squizy Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Awans/Degradacja: Degradacja Nick: @ Upishdzony Z rangi: Wlasciciel Na rangę: Grafik, i te inne Powód: żadnej cegielki dodanej do serwera, 0 aktywności, skargi administracji na pw (to że kolega ma zycie prywatne i tylko tym sie tlumaczy to ujaw hipokryzji, bo sie nie robi serwera gdy sie nie ma czasu). No i brak pieniędzy na reklame. 1 1 8 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 (edytowane) Dziwne ruchy w społeczności JB. Przypomnę, że serwer jb byl planowany od grudnia, a mamy marzec. XDDD Edytowane 7 Marca 2024 przez HAWAJSKA Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 XDDDDD Właściciel właściciela haha, dojebane 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przeciez on cie kurwa awansował ostatnio, co tu sie dzieje z tym jb dziś Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 XDDD Nieźle Odnośnik do komentarza
Użytkownik paris platynov Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 juz wyjasniam wszystkim o co chodzi no krótko mowiac wlasciciel wali w chuja a squizy jest głównym włascicielem ma prawo do wyrzucenia swojego "pomocnika" Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Fikołek logiczny na jb. Stare, znałem. 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 nic dodać nic ująć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Wypowiem sie co do degrada, zostałem wywalony na zbity pysk „brak zaangażowania w serwer” a serwer stoi od wczoraj, i uświadomiłem ich że mam w tym tygodniu dużo spraw na głowie. ale no cóż smiesznie XD życzę powodzenia w rozwoju 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 @ squizy Jest głównym właścicielem serwera, więc ma prawo zdegradować właściciela, już byłego 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi