Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] - Rudy TBTT

Rudy TBTT

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Rudy TBTT
Admin banujący: Shoter
Serwer: cod 201
Data zdarzenia: 10/03/2024 godzina 13:15
Steamid:' STEAM_0 : 0 : 552910415
Opis sytuacji: Powitac wszystkich :P Pozwolcie, ze troszke sie rozpisze bo pewnie bedzie to mój ostatni jakikolwiek wpis na tym forum poniewaz nie spodziewam sie, ze dostane Ub xd Ban, ktory dostałem jest oczywiście niesłuszny no ale błagać o Ub nie będe jak tak to ma wyglądać. Dostałem bana ponieważ Shoter,który jest na serwerze raz na 2 miesiące twierdzi iz gram na jednym koncie z moim młodszym bratem, który rowniez gra na tym serwerze i ma drugi komputer tuż zaraz obok mojego. Administracja o tym wiedziała od dawna i do tej pory problemu nie było, No ale ban nie jest za to ze Brat gra sobie na drugim kompie tylko za to, że rzekomo również gra na moim kompie na moim nicku. Możecie porównac sobie nasze style gry lub cokolwiek macie ku temu możliwosci i zauważycie, ze nasze style gry sie bardzo róznia i zauważylibyście to gdyby mój brat grał pod moim nickiem :P Poza tym On jest hejterem mp5 haha. Zawsze wchodze w interakcje z graczami czy to na czacie czy ostatnio nawet zakupilem mikrofon, zeby rozmawiać na serwerze i myślę, że nigdy nie było żadnego cienia wątpliwości ze to jakaś inna osoba niz Ja. Druga sprawa to pracuje w systemie 2 zmianowym w  godzinach 6-14 oraz drugi tydzien 14-22 i kiedy jestem w pracy to kazałbym bratu grać no moim koncie czy cokolwiek, ale sprawdzcie sobie, ze w godzinach kiedy jestem w pracy nigdy nie było mnie na serwerze xd Faktycznie istnieje jakaś sporadyczna możliwosc, ze Ja zagrałem na jego kompie zwłaszcza przed grudniem (w grudniu zakupiłem swój komputer), no ale bez jaj. Jak chcecie się mnie pozbyć z serwera bo wygrałem zdecydowanie ostatnia topke lvli i teraz też jestem w top 5 bo uwierzcie tutaj topke nie jest trudno wbic grając w nocy,albo jak pracuje na 2 zmiane po południową gdzie rano jest 4/5 graczy i ciagle jest grany pool day i w 1h robie 500 killi :P to możecie mi prosto w twarz napisać, że gram za dużo i mnie nie chcecie na serwerze a nie wykorzystywać fakt iż wiecie ze moj brat równiez na nim gra. Na koniec chciałbym podziekować wszystkim graczom, których miałem okazje poznać i świetnie sie razem bawić na serwerze :P Będzie mi brakować czasem tych waszych mordek xd Pamiętajcie,że mp5 to najlepsza broń! haha. Boli wielki Rudy z mp5 XD Pozdro! 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6561

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Trzymaj się 1
  • Fuu 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • Użytkownik

ban prawidłowy niszczyłeś z bratem ludziom gre wiec nie ma oczym pisać 

• Ha ha 1
  • xD 1
  • Użytkownik
9 minut temu, jojojojo napisał:

ban prawidłowy niszczyłeś z bratem ludziom gre wiec nie ma oczym pisać 

co ty piszesz chlopaku , jestem codziennie na serwerze i powątpiewam w to ze na konicie rudego grał brat bo zawsze gdy byłem zawsze uzywał mikro i zawsze to byłą ta sama odpowiedz wiec moim zdaniem @ Shoter mylisz sie co do tego . po za tym nie widze zeby ktos grał w godzinach w ktorych rudy jest w pracy ja przez ten tydzien byłem praktycznie 24h/7 na serwerze i naprawde jestem w 100% pewny z na jego konice nikt inny nie gra 

Edytowane przez Rusio
Axel
Axel,

4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem.

• Ha ha 1
  • xD 1
  • Użytkownik
1 minutę temu, Rusio napisał:

co ty piszesz chlopaku , jestem codziennie na serwerze i powątpiewam w to ze na konicie rudego grał brat bo zawsze gdy byłem zawsze uzywał mikro i zawsze to byłą ta sama odpowiedz wiec moim zdaniem @ Shoter mylisz sie co do tego 

SHOTER Z DUPY SOBIE TEGO NIE WYSSAŁ JEST KOXEM WIEC WIE CO ROBI NARA

Axel
Axel,

4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem.

• Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Wypowiem sie szybko bo shoter dopiero do chaty wraca, by to powstawial ale po co czekac

Cytat

. Administracja o tym wiedziała od dawna i do tej pory problemu nie było, No ale ban nie jest za to ze Brat gra sobie na drugim kompie tylko za to, że rzekomo również gra na moim kompie na moim nicku.

A co mieli zrobic Administratorzy? skoro nie maja dostepu do logów, sprawwa trafila do shotera poprzez graczy na serwerze, m.in zglaszane na forum na PW

Dj55bzd.png

Nie no brat nie grał, wpierw wywalilem brata z klanu potem ze nie mam brata potem ze mam

vnubOMm.png

Nie dość , że grajac na spółke kiedy byłeś w robocie gdzie deklarowales sie ze masz na rano to od 10 rano juz cisnales a  gdy ktos do Ciebie pisal to nawet nic nie gadaleś.

Niszczyliscie gre innym gracza, nawet nie został exp zwiekszony w tej edycji jak to zwykle ma miejsce gdyż w niektorych sprawach ja nie jestem decyzyjny i wasze palenie jana wam nie wyszlo bo Shoter sie za to wziął bo ogarnął swoje sprawy i mógł do tego usiąść.
Przez was przez 2tygodnie serwer sie wyludniał bo z 25/32 robilo sie 3 osoby i sami siekaliscie 1 vs 2 na cs_wiocha_z , az dubiel nawet zwyzywal na mikrofonie (po czym dostal bana na 1h)

CTyMj5A.png

Robokop ? 37h zalogowany (4h na sen?) 

ZLfbfne.png

Milion pociskow?  33 tysiace magazynkow ? 46.000 kili + kille niezaliczane?  To nieralne samemu. + doliczmy te ktore sie nie zaliczają xD

Działalisice na szkode serwera, psując rozgrywke wszystkim graczą. + to wypieranie "brat gral 10min" to w koncu  "Mam/ nie mam / gra / nie gra"  Masz jakies tam zmiany ale i tak 24/7 postac zapieprzala z mp5 po mapie XD
Ja tego totalnie nie rozumiem, po co tak robić.

e31xVA7.png

nie no brat nie gral, ja bym jeszcze tego brata wywalil, jak nie potraficie grać uczciwie. 

Tyle odemnie nie chce mi sie juz nawet o tym myśleć, bo to nie moja sprawa.

raz jedno raz drugie masło maślane i zaprzeczanie sam sobie dla mnie do zamknięcia. z reszta no ja to nie decyduje.

Edytowane przez ALCMDZ
  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wow! 1

CQVB4kB.png

• Użytkownik

to jest tak absurdalny ban ze ciezko to skomentowac,dowodu winy nie ma,jest tylko przypuszczenie wlasciciela,wstyd...

Axel
Axel,

• Użytkownik

@ ALCMDZ to z tym ze nie mam brata to zartowałem przeciez haha myslalem ze skumaliscie xd a ten screen gdzie Rusek pyta czy ja czy brat też żarty bo pożniej gadałem z Ruskiem przez mikro haha. Fakt jestem troche pojebany z graniem zwłaszcza w weekend no i faktycznie raz spałem chyba tylko 4h no ale co to za dowody panowie bądzmy poważni :P Zawsze grałem uczciwie nie było na mnie skarg czy banów a widze że chcecie mnie zbanowac bo wam serwer wyludniał przeze mnie 

• xD 1
  • Zasłużony

Przecież alc wstawił ewidentne dowody na to że graliście z bratem na jednym koncie tutaj nie mamy o czym rozmawiać.

Ban zostaje 

• Lubię to! 3
  • xD 2
  • Zasłużony

GRACZ ZBANOWANY.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]