Użytkownik∙ Raku Opublikowano 12 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 @ Hana_Montana [P] Jaki jest sens życia? [O] - Jeśli znasz swoje wartości to zrozumiesz jaki sens ma życie. [P] Czy sztuczna inteligencja zastąpi ludzkie umiejętności? [O] - Nie, co najwyżej część z nich. [P] Jakie są korzyści z regularnej aktywności fizycznej? [O] - Poprawia sprawność, wytrzymałość i elastyczność ciała [P] Czy istnieje życie pozaziemskie? [O] - Tak [P] Jakie są najważniejsze wydarzenia w historii ludzkości? [O] - Dla każdego będą inne. [P] Czy sztuka może zmieniać społeczeństwo? [O] - Oczywiście że tak [P] Dlaczego ludzie śnią? [O] - Sen jest projekcją naszego umysłu. [P] Czy warto inwestować w kryptowaluty? [O] - Jak masz łeb i czas na to to tak [P] Jakie są skutki zmian klimatu dla planety? [O] - Erozja, zasolenie, pustynienie a resztę ci powie babka na geografii [P] Czy powinniśmy kolonizować inne planety? [O] - Zdecydowanie tak, poszerzy to nasz zasób wiedzy [P] Jakie są najważniejsze cechy przywództwa? [O] - Odpowiedzialność, determinacja i charyzma. [P] Czy istnieje sprawiedliwość społeczna? [O] - Tak [P] Jakie są korzyści i zagrożenia związane z rozwojem sztucznej inteligencji? [O] - korzyść: automatyzacja, Zagrożenie: bezrobocie [P] Czy pieniądze sprawiają, że ludzie są szczęśliwi? [O] - Zależy od człowieka, dla mnie pieniądze to priorytet. [P] Co zainspirowało największe wynalazki w historii? [O] - Nie wiem [P] Jakie są skutki globalizacji? [O] - Rozwój technologiczny, wzrost standardu życia [P] Czy istnieje wolna wola? [O] - Tak [P] Jakie są największe wyzwania współczesnego społeczeństwa? [O] - Narkomania, bezrobocie [P] Czy sztuczne mięso jest przyszłością jedzenia? [O] - Nie [P] Czy wartość edukacji jest nadal istotna w erze internetu? [O] - Tak [P] Czy ludzkość może nauczyć się współistnieć z przyrodą? [O] - Niektórzy już sie nauczyli. [P] Jakie są skutki uzależnienia od mediów społecznościowych? [O] - Słaby wpływ na zdrowie psychiczne i fizyczne [P] Czy sztuczna inteligencja może być moralna? [O] - Nie [P] Co wpływa na kształtowanie się tożsamości jednostki? [O] - Nie wiem [P] Czy technologia sprawia, że jesteśmy bardziej samotni? [O] - Nie [P] Jakie są zalety i wady energii odnawialnej? [O] - Zaleta: niskie emisje, wada: koszty początkowe [P] Czy powinniśmy zmieniać genetykę człowieka? [O] - Cały czas sie zmienia [P] Jaka jest rola sztuki w społeczeństwie? [O] - Uspokaja, koi zmysły, kształtuje gust i poczucie estetyki. [P] Czy demokracja jest najskuteczniejszym systemem politycznym? [O] - Tak [P] Jakie są najważniejsze wydarzenia w dziedzinie nauki? [O] - Nie wiem [P] Czy sztuczna inteligencja jest zagrożeniem dla ludzkości? [O] - Raczej nie [P] Czy sporty ekstremalne są bezpieczne? [O] - Zawsze jest jakieś ryzyko. [P] Jakie są korzyści z podróżowania? [O] - Otwiera umysł i pozwala na wewnętrzny rozwój. [P] Czy istnieje życie po śmierci? [O] - Możliwe [P] Czy sztuczna inteligencja może posiadać uczucia? [O] - Tak [P] Co sprawia, że jedna osoba jest bardziej kreatywna niż druga? [O] - Genetyka, doświadczenie [P] Jakie są skutki nadmiernego spożycia fast foodów? [O] - @ DeVoX jest jednym z nich [P] Czy istnieje równowaga między pracą a życiem prywatnym? [O] - Jeśli znasz swoje wartości to tak. [P] Jakie są skutki terroryzmu na społeczeństwo? [O] - Strach i traumy świadków [P] Czy ludzie są bardziej motywowani nagrodami czy karą? [O] - Zależy od człowieka. [P] Czy warto legalizować marihuanę? [O] - Tak [P] Jakie są perspektywy rozwoju sztucznej inteligencji w medycynie? [O] - Napewno da to dużo nowych możliwości np w diagnostyce [P] Czy globalne nierówności są problemem? [O] - Tak [P] Jakie są przyczyny i skutki wojen światowych? [O] - przyczyna: napięcia międzynardowe skutki: Zniszczenia i straty [P] Czy sztuczna inteligencja może rozwijać świadomość? [O] - Nie wiem [P] Jakie są zalety i wady e-sportu? [O] - zalety: Kasa i przyjemność wady: siedzący tryb życia [P] Czy telepatia jest możliwa? [O] - Nie [P] Jakie są korzyści i zagrożenia związane z energią jądrową? [O] - korzyść: niska emisja dwutlenku węgla, zagrożenie: awaria jądrowa [P] Czy warto inwestować w badania kosmiczne? [O] - Tak [P] Jakie są skutki przemian demograficznych dla społeczeństwa? [O] - Starzenie się społeczeństwa i migracje [P] Czy powinniśmy zmieniać naszą diety ze względu na ochronę środowiska? [O] - Tak [P] Jakie są korzyści i zagrożenia związane z rozwijaniem sztucznej inteligencji? [O] - Odpowiadałem wyżej [P] Czy pieniądze mogą kupić szczęście? [O] - Zależy od człowieka. [P] Czy istnieje sprawiedliwy handel? [O] - Tak [P] Jakie są przyczyny i skutki kryzysów ekonomicznych? [O] - przyczyna: zadłużenia, skutek: Bankructwo [P] Czy sztuczna inteligencja zagraża miejscom pracy ludzi? [O] - Niektórym zapewne tak [P] Jakie są korzyści i zagrożenia związane z samochodami autonomicznymi? [O] - korzyść: Poprawa efektywności, zagrożenie: zmiany w infrastrukturze [P] Czy warto rozwijać energię geotermalną? [O] - Tak [P] Jaka jest rola kultury w formowaniu społeczeństwa? [O] - Komunikacja i interakcje społeczne [P] Czy ludzkość jest gotowa na kontakt z cywilizacją pozaziemską? [O] - Nie [P] Jakie są przyczyny i skutki ubóstwa na świecie? [O] - przyczyna: bezrobocie, skutek: wzrost przestępczości [P] Czy warto inwestować w energię słoneczną? [O] - Tak [P] Jaka jest rola rodziny w kształtowaniu jednostki? [O] - Opieka i wsparcie [P] Czy technologia powinna być bardziej regulowana? [O] - Nie [P] Jakie są skutki korupcji dla społeczeństwa? [O] - Słabe zaufanie społeczne [P] Czy warto inwestować w sztuczną inteligencję w edukacji? [O] - Tak [P] Jakie są korzyści i zagrożenia związane z klonowaniem? [O] - korzyść: rozwój naukowy, zagrożenie: ryzyko różnych niepowodzeń [P] Czy istnieje życie na innych planetach? [O] - Nie wiem [P] Czy warto zachować prywatność w erze cyfrowej? [O] - Tak [P] Jakie są skutki nielegalnego handlu narkotykami? [O] - wzrost przestępczości, niszczenie człowieka od środka [P] Jakie są kluczowe umiejętności potrzebne do osiągnięcia sukcesu w Counter-Strike? [O] - Posiadanie komputera, monitora, słuchawek, klawiatury i myszki [P] Ile dziennie grasz w CS? [O] - Zależy, czasem pare godzin, czasem nic [P] Najbardziej skilowy gracz na forum według Ciebie? [O] - @ SADZIK [P] Najśmieszniejszy użytkownik na forum? [O] - @ okSio [P] Czy preferujesz grać jako terroryści czy antyterroryści, i dlaczego? [O] - Tero, jakoś tak przyjemniej mi atakować no i kałaszek jest [P] Jakie są najbardziej efektywne pozycje do podkładania bomby na różnych mapach? [O] - Nie ma takich [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [O] - @ okSio , @ lenia , @ hadezbtw i @ Anox [P] Jak oceniasz prace redakcji aktualnie na forum? [O] - Całkiem dobrze to wygląda nie licząc paru niedociągnięć oksiowskiego [P] Jaka jest rola AWPa w zespołowej grze w CSie? [O] - Zabijać [P] Jakie są najważniejsze aspekty treningu indywidualnego w CS? [O] - Game sense przede wszystkim, potem aimik [P] Czy preferujesz grać na mapach klasycznych, czy raczej na nowych, mniej popularnych? [O] - To i to [P] Jakie są Twoje ulubione bronie w CS:GO i dlaczego? [O] - AK47, ze względu na damage, deagle to samo, no i można tapiki sadzić [P] Jakie są najczęstsze błędy popełniane przez nowych graczy w Counter-Strike? [O] - Granie na default'owych ustawieniach [P] Jak wpływają umiejętności strzelania na wyniki meczów? [O] - Moim zdaniem nie wpływają w żaden sposób, najważniejszy jest game sense i team play [P] Najbardziej denerwujący użytkownik to? [O] - @ okSio czasem jak zacznie pierdolić to sie nie da wytrzymać. [P] Jakie są Twoje doświadczenia z graniem w turniejach CS? [O] - Były jakieś plany jednak na razie odstawione na bok. [P] Czy preferujesz grę w drużynie czy indywidualne wyzwania w CS? [O] - W drużynie [P] Jakie są Twoje oczekiwania co do przyszłości Counter-Strike jako esportu? [O] - Żeby się rozwijał bo inaczej publika może zniknąć. [P] Czy grałeś kiedyś w wcześniejsze wersje Counter-Strike, i jakie są Twoje porównania? [O] - Grałem sporo w 1.6, tu i tu Anti-cheat nie istnieje, wolę CS2 ze względu na silnik i system rankingowy . [P] Jakie są najczęściej stosowane strategie na mapie Dust II? [O] - Nie wiem, zależy kto co lubi grać i jak komu to wychodzi [P] Jakie są Twoje ulubione tryby gry spośród wszystkich dostępnych w CS? [O] - Premier, turniejowy [P] Czy uważasz, że CS jest bardziej dostępne dla nowych graczy niż inne strzelanki pierwszoosobowe? [O} - Zdecydowanie tak [P] Jakie są Twoje doświadczenia z systemem rang w grze? [O] - Kiedyś spoko a teraz totalny syf [P] Czy preferujesz grę na serwerach publicznych czy prywatnych? [O] - Publicznych [P] Jakie są Twoje zdanie na temat ostatnich zmian w systemie VAC (Valve Anti-Cheat)? [O] - Gówno [P] Jakie są Twoje rady dla graczy, którzy chcą poprawić swoje umiejętności w strzelance? [O] - Nauka granatów, oglądanie pro'sów i dzik przed sesją obowiązkowo [P] Ulubiona potrawa? [O] - Pizza [P] Pijesz alkohol? [O] - Kiedyś często dość, teraz praktycznie nic. [P] Czy grałeś kiedyś w turnieju LAN, i jakie są Twoje wspomnienia z tego doświadczenia? [O] - Nie miałem okazji [P] Ile wynosi Twoje iq? [O] - Mniej więcej tyle co @ okSio tylko pomnożone przez 5 i dodane twoje @ Anox [P] Co lubisz najbardziej robić w swoim wolnym czasie? [O] - Spędzać czas ze znajomymi, rodziną 2. [P] Jakie są twoje ulubione filmy? [O] - Nie oglądam filmów 3. [P] Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki? [O] - Rap, głównie ameryczka ew. polski under 4. [P] Czy masz jakieś hobby? Jeśli tak, to jakie? [O] - Muzyka, moda, fotografia 5. [P] Czy preferujesz książki papierowe czy e-booki? [O] - Papierowe 6. [P] Jakie są twoje ulubione gry komputerowe? [O] - CS2, cała seria Battlefield 7. [P] Gdzie byłeś/-aś w swoich najbardziej pamiętnych wakacjach? [O] - Egipt 8. [P] Jaki jest twój ulubiony sport do oglądania lub uprawiania? [O] - Muay Thai 9. [P] Masz jakieś marzenie podróży? Gdzie chciałbyś/-łabyś pojechać? [O] - Randall Park Mall, w stanie Ohio 10. [P] Co lubisz najbardziej w swojej szkole/na uczelni? [O] - Grać w BS'a 11. [P] Jakie są twoje ulubione dania? [O]- pizza,burger 12. [P] Czy masz zwierzęta domowe? Jakie? [O] - 2 Koty, psa 13. [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] - Czarny, biały 14. [P] Czy preferujesz ciepłą czy zimną pogodę? [O] - Zimną 15. [P] Czy masz rodzeństwo? Jakie jest twoje stosunki z nimi? [O] - Mam 2 braci i siostre, big luvv 16. [P] Co jest twoim największym lękiem? [O] - Bycie biednym 17. [P] Jakie są twoje cele na ten rok? [O] - Skupienie i inwestycja w siebie. 18. [P] Czy masz jakiegoś idola lub wzór do naśladowania? [O] - WavvyP (założyciel marki saga semi) 19. [P] Co lubisz robić na imprezach? [O] - Nie przepadam za imprezami 20. [P] Jakie były twoje największe osiągnięcia do tej pory? [O] - Zarobienie samodzielnie pieniędzy 21. [P] Czy lubisz gotować? Jeśli tak, to co najlepiej umiesz przyrządzić? [O] - Nie lubie gotować 22. [P] Jakie jest twoje ulubione słowo lub zwrot w obcym języku? [O] - ayoooooooooooooooooooooo 23. [P] Czy masz jakieś ukryte talenty? [O] - strzelanie kościami (palce, nadgarstki, kark itd) 24. [P] Jakie są twoje plany na przyszłość? [O] - Ustawić się w życiu 25. [P] Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole/na uczelni? [O] - Gospodarka Magazynowa 26. [P] Czy masz jakieś dziwne nawyki? [O] - Strzelanie tymi kościami 27. [P] Co lubisz najbardziej w swoim miejscu zamieszkania? [O] - Swój pokój 28. [P] Jakie są twoje ulubione pory roku? [O] - Zima 29. [P] Czy masz ulubioną piosenkę? Jaka jest? [O] - dość sporo tego jest ale na ten moment: Asap Rocky - LVL 30. [P] Jakie są twoje zdolności artystyczne? [O] - Jeśli sie zalicza to fotografia 31. [P] Czy preferujesz teatr czy kino? [O] - kino 32. [P] Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O] - Szczerość, prawdziwość 33. [P] Jakie były twoje ulubione zabawy w dzieciństwie? [O] - Berek, chowany 34. [P] Czy jest jakiś przedmiot, który chciałbyś/-łabyś opanować? [O] - Matma 35. [P] Jakie są twoje ulubione aplikacje na telefon? [O] - Instagram 36. [P] Czy jesteś rannym ptaszkiem czy nocnym markiem? [O] - Nocny Marek 37. [P] Co byś robił/-a, gdybyś miał/-a miesiąc wolnego czasu? [O] - Nie wiem, zapewne bym sobie to jakoś rozplanował i trzymał się schematu 38. [P] Jaki jest twój ulubiony przedmiot do nauki? [O] - Język Angielski 39. [P] Czy lubisz festiwale muzyczne? Jeśli tak, to jakie? [O] - Clout festival 40. [P] Co chciałbyś/-łabyś zrobić w życiu, ale jeszcze nie zrobiłeś/-aś? [O] - Założyć własną firmę 41. [P] Jaki jest twój największy problem, który chciałbyś/-łabyś rozwiązać? [O] - Bezsenność 42. [P] Czy wierzysz w życie pozaziemskie? [O] - Tak 43. [P] Jakie są twoje ulubione programy telewizyjne? [O] - Nie oglądam telewizji 44. [P] Czy masz tatuaże lub chciałbyś/-łabyś mieć? Jeśli tak, to jakie? [O] - nie mam ale planuje zrobić sobie rękaw 45. [P] Jaki jest twój ulubiony cytat lub motto życiowe? [O] - Trust the process 46. [P] Czy lubisz śpiewać? Jeśli tak, to czy kiedykolwiek brałeś/-aś lekcje śpiewu? [O] - Nie 47. [P] Co myślisz o ekologii? [O] - Jak nie chcemy robić przypału następnym pokoleniom to spoko 48. [P] Czy masz jakieś pierścienie, bransoletki lub naszyjniki, które nosisz na co dzień? [O] - srebrny naszyjnik 925 49. [P] Jaki jest twój ulubiony sposób spędzania wieczoru? [O] - Wypad na miasto 50. [P] Jakie są twoje ulubione miejsca w twoim mieście? [O] - nie mam takich 51. [P] Czy masz konto na jakichś portalach społecznościowych? [O] - Jeśli chodzi o te najpopularniejsze to na wszystkich praktycznie 52. [P] Co zawsze sprawia, że się uśmiechasz? [O] - Wypłata 53. [P] Czy masz talent do czegoś, co jest zupełnie nieprzydatne, ale zabawne? [O] - Strzelanie kościami, zwijanie języka w "rulonik" 54. [P] Jakie są twoje ulubione przekąski? [O] - Chipsy 55. [P] Czy lubisz czytać gazety lub być na bieżąco z wiadomościami? [O] - Newsy na yt śledzę tylko a tak to mam wbite 56. [P] Jaki jest twój najbardziej wartościowy przedmiot? [O] - Komputer 57. [P] Czy jest jakiś sport, którego chciałbyś/-łabyś nauczyć się grać? [O] - Nie 58. [P] Czy lubisz gry planszowe? Jeśli tak, to jakie? [O] - Żadne 59. [P] Jakie są twoje ulubione zwierzęta? [O] - Koty 60. [P] Czy masz jakieś szczególne zainteresowania? [O] - Pisałem wyżej 61. [P] Co jest najbardziej fascynujące w nauce dla ciebie? [O] - Nic 62. [P] Jakie są twoje ulubione restauracje? [O] - 27th floor katowice 63. [P] Czy lubisz pływać? Jeśli tak, to czy wolisz basen czy morze? [O] - basen 64. [P] Jaki jest twój ulubiony sposób podróżowania? [O] - Pociąg, samolot 65. [P] Czy masz talenty w dziedzinie matematyki? [O] - nie 66. [P] Co byś wybrał/-a, gdybyś miał/-a możliwość podróży w czasie? [O] - cofnął bym się do 2007 67. [P] Czy wolisz książki fikcyjne czy nie-fikcyjne? [O] - Nie fikcyjne 68. [P] Co jest twoim największym zmartwieniem w dzisiejszym świecie? [O] - Ludzie w moim wieku 69. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z książek? [O] - Nie 70. [P] Czy masz jakieś przysłowie, które szczególnie lubisz? [O] - Nie 71. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? [O] - Nie oglądam filmów ale jak już to kryminalne 72. [P] Czy chciałbyś/-łabyś zobaczyć jakieś zabytki świata? [O] - Nie 73. [P] Jakie są twoje ulubione marki ubrań? [O] - Balenciaga, vetements 74. [P] Czy masz jakieś pierścienie humoru? Jaki? [O] - Co to kurwa jest XD 75. [P] Co robisz, gdy masz zły dzień, aby się pocieszyć? [O] - Organizuje jakiś wypad z ziomalami 76. [P] Jaki jest twój ulubiony rodzaj książek? [O] - nie czytam książek 77. [P] Czy masz jakieś niezwykłe doświadczenia, którymi chciałbyś/-łabyś się podzielić? [O] - Nie 78. [P] Czy masz jakieś plany na nadchodzący weekend? [O] - Odpocząć 79. [P] Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy/-a? [O] - Pieniądze 80. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów? [O] - Nie 81. [P] Jaki jest twój ulubiony serial telewizyjny? [O] - nie oglądam 82. [P] Czy masz jakieś zwierzęta domowe? Jeśli tak, to jakie? [O] - Odpowiadałem wyżej 83. [P] Jakie są twoje ulubione zajęcia na świeżym powietrzu? [O] - Meet ze znajomymi 84. [P] Czy chciałbyś/-łabyś nauczyć się nowego języka? Jaki? [O] - Nie 85. [P] Czy masz jakieś nadzwyczajne wspomnienia z dzieciństwa? [O] - Mam ale sie nie podziele 86. [P] Co jest twoją największą motywacją? [O] - Pieniądze 87. [P] Czy masz jakieś ulubione miejsca do podróży? [O] - Egipt 88. [P] Jaki jest twój ulubiony rodzaj fast foodu? [O] - Pizza 89. [P] Czy wierzysz w przeznaczenie? [O] - Nie 90. [P] Jakie są twoje ulubione aplikacje na relaks? [O] - Youtube 91. [P] Czy masz szczególny talent do czegoś? [O] - Robienie zdjęć 92. [P] Czy masz jakieś marzenia sennego życia, które chciałbyś/-łabyś spełnić? [O] - Mieć własną, wysokodochodową firmę 93. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek książek? [O] Nie czytam 94. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z literatury? [O] - Nie 95. [P] Czy jesteś bardziej zwolennikiem fikcji czy rzeczywistości? [O] - Rzeczywistości 96. [P] Jakie są twoje ulubione kwiaty? [O] - Nie posiadam 97. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z piosenek? [O] - Sporo tego jest 98. [P] Czy masz jakieś wspomnienia z wakacji, które chciałbyś/-łabyś podzielić? [O] - Nie 99. [P] Jaki jest twój ulubiony program komputerowy? [O] - Nie mam takiego 100. [P] Czy masz jakieś marzenia podróżnicze, które chciałbyś/-łabyś spełnić? [O] - Pisałem wyżej 101. [P] Co jest twoim największym zmartwieniem dotyczącym przyszłości? [O] - Praca na etacie. 102. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyki do słuchania podczas podróży? [O] - Rap 103. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z teatru? [O] - Nie 104. [P] Czy chciałbyś/-łabyś kiedyś wybrać się w podróż samotnie? [O] - Tak 105. [P] Co lubisz najbardziej w swoim wyglądzie? [O] - Wzrost 106. [P] Czy wierzysz w życie po śmierci? [O] - Tak 107. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek literatury? [O] - nie posiadam 108. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów animowanych? [O] - Nie 109. [P] Czy preferujesz kawę czy herbatę? [O] - Herbate 110. [P] Jaki jest twój ulubiony rodzaj deseru? [O] - Ciasto 111. [P] Czy lubisz wyzwania? [O] - Tak 112. [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w związku? [O] - jestem singlem więc nic 113. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmów dokumentalnych? [O] - Nie posiadam 114. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z gier komputerowych? [O] - Nie 115. [P] Co sprawia, że czujesz się zrelaksowany/-a? [O] - Dobry weed 116. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek fotografii? [O] - Fotografia modowa 117. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z książek fantasy? [O] - Nie 118. [P] Co najbardziej cenisz w życiu? [O] - To że żyje 119. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek literatury fantasy? [O] - Nie posiadam 120. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z książek science fiction? [O] - Nie 121. [P] Co sprawia, że czujesz się pewny/-a siebie? [O] - Reszta ludzi w moim wieku 122. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyki klasycznej? [O] - Nie mam 123. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z literatury naukowej? [O] - Nie 124. [P] Co jest twoją ulubioną cechą charakteru u innych ludzi? [O] - Uczciwość, Szczerość 125. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy science fiction? [O] - Nie posiadam 126. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów akcji? [O] - Nie 127. [P] Co byś chciał/-a zmienić w świecie, gdybyś miał/-a taką możliwość? [O] - Zdegradował @ Hana_Montana z J@ 128. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy komediowy? [O] - Nie mam 129. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów romantycznych? [O] - Nie mam 130. [P] Co sprawia, że czujesz się komfortowo? [O] - Duża ilość siana na koncie 131. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy dramatyczny? [O] - nie mam 132. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów dramatycznych? [O] - nie mam 133. [P] Co jest twoim największym celem życiowym? [O] - pisałem wyżej 134. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy animowany? [O] - nie mam 135. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów animowanych? [O] - nie mam 136. [P] Co chciałbyś/-łabyś osiągnąć w ciągu najbliższych pięciu lat? [O] - napewno prawko i robote jakąś fajną albo firme założyć 137. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy horror? [O] - nie mam 138. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów horrorów? {O] - nie mam 139. [P] Co jest twoją największą pasją? [O] - Fotografia, moda 140. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy muzyczny? [O] - Nie mam 141. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów muzycznych? [O] - nie mam 142. [P] Co sprawia, że czujesz się podekscytowany/-a? [O] - Nic 143. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy przygodowy? [O] - Nie mam 144. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów przygodowych? [O] - nie mam 145. [P] Co jest twoim największym marzeniem? [O] - pisałem wyżej 146. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy romantyczny? [O] - nie mam 147. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów romantycznych? [O] - nie mam 148. [P] Co jest twoim największym przeżyciem? [O] - nie podziele sie tym tu 149. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy fantasy? [O] - nie mam 150. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów fantasy? [O] - nie mam 151. [P] Co jest twoim największym osiągnięciem? [O] - Pisałem wyżej 152. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy kryminalny? [O] - nie mam 153. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów kryminalnych? [O] - nie mam 154. [P] Co sprawia, że czujesz się spełniony/-a? [O] - Samowystarczalność 155. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy animowany dla dorosłych? [O] - nie mam 156. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów animowanych dla dorosłych? [O] - nie mam 157. [P] Co jest twoim największym wyzwaniem? [O] - Zadawanie się z @ okSio 158. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy dokumentalny? [O] - nie mam 159. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów dokumentalnych? [O] - nie mam 160. [P] Co jest twoim największym marzeniem zawodowym? [O] - Własna firma 161. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy biograficzny? [O] - nie mam 162. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów biograficznych? [O] - nie mam 163. [P] Co sprawia, że czujesz się dumny/-a? [O] - Osiąganie postawionych przez siebie celów 164. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy historyczny? [O] - Nie mam 165. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów historycznych? [O] - nie mam 166. [P] Co jest twoim największym marzeniem osobistym? [O] - pisałem wyżej 167. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy wojenny? [O] - nie mam 168. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów wojennych? [O] - nie mam 169. [P] Co sprawia, że czujesz się zainspirowany/-a? [O] - Inni ludzie którymi się inspiruje 170. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy science fiction dla dzieci? [O] - nie mam 171. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów science fiction dla dzieci? [O] - nie mam 172. [P] Co jest twoim największym pragnieniem? [O] - Skończyć odpowiadać na te pytania o gatunkach i cytatach 173. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy animowany dla dzieci? [O] - nie mam 174. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów animowanych dla dzieci? [O] - nie mam 175. [P] Co sprawia, że czujesz się pełen/-na energii? [O] - Kofeina 176. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy fantasy dla dzieci? [O] - Nie mam 177. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów fantasy dla dzieci? [O] - nie mam 178. [P] Co jest twoim największym źródłem radości? [O] - Pieniądze, zajmowanie się pasją 179. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy komediowy dla dzieci? [O] - Nie mam 180. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów komediowych dla dzieci? [O] Nie mam 181. [P] Co sprawia, że czujesz się wdzięczny/-a? [O] - Możliwość prowadzenia życia po swojemu 182. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy animowany dla całej rodziny? [O] - nie mam 183. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów animowanych dla całej rodziny? [O] - nie mam 184. [P] Co jest twoim największym szczęściem? [O] - Wolność 185. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy przygodowy dla dzieci? [O] - Nie mam 186. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów przygodowych dla dzieci? [O] - nie mam 187. [P] Co sprawia, że czujesz się wyróżniony/-a? [O] - nic 188. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy fantasy dla całej rodziny? [O] - nie mam 189. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów fantasy dla całej rodziny? [O] - nie mam 190. [P] Co jest twoim największym sukcesem? [O] pisałem wyżej 191. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy komediowy dla całej rodziny? [O] - nie mam 192. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów komediowych dla całej rodziny? [O] - Nie mam 193. [P] Co sprawia, że czujesz się spełniony/-a? [O] - pisałem wyżej 194. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy animowany dla młodzieży? [O] - nie mam 195. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów animowanych dla młodzieży? [O] - nie mam 196. [P] Co jest twoim największym wkładem w świat? [O] - nie wiem 197. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy komediowy dla młodzieży? [O] - nie mam 198. [P] Czy masz jakieś ulubione cytaty z filmów komediowych dla młodzieży? [O] - nie mam 199. [P] Co sprawia, że czujesz się dumny/-a ze swoich osiągnięć? [O] - korzyści z nich wynikające 200. [P] Dlaczego nick Raku ? [O] - Nick to nic innego jak moja ksywka irl a ksywka wziela sie od nazwiska. 201. [P] Cola czy Pepsi? [O] - Cola 202. [P] Kawa czy herbata? [O] - herbata 203. [P] Książka papierowa czy e-book? [O] - papierowa 204. [P] Pies czy kot? [O] - Kot 205. [P] Lato czy zima? [O] - Zima 206. [P] Bieganie czy jazda na rowerze? [O] - Rower 207. [P] Pizza czy hamburger? [O] - Pizza 208. [P] Plaża czy góry? [O] - Góry 209. [P] Komedia czy horror? [O] - komedia 210. [P] Dowcipny film czy poważny film? [O] - dowcipny 211. [P] Białe wino czy czerwone wino? [O] - białe 212. [P] Kino czy teatr? [O] - kino 213. [P] Samolot czy pociąg? [O] - pociąg 214. [P] Łosoś czy kurczak? [O] - Kurczak 215. [P] Joga czy pilates? [O] Joga 216. [P] Facebook czy Instagram? [O] - instagram 217. [P] Kino domowe czy wyjście do kina? [O] - domowe 218. [P] Gry planszowe czy gry wideo? [O] - Gry wideo 219. [P] Taksówka czy Uber? [O] - uber 220. [P] Pasta czy ryż? [O] - Pasta 221. [P] Balet czy hip-hop? [O] - hip-hop 222. [P] Bungee czy spokojny spacer? [O] - Spacer 223. [P] Książka kryminalna czy science fiction? [O] - kryminalna 224. [P] Wycieczka piesza czy rowerowa? [O] - Piesza 225. [P] Tequila czy wódka? [O] - Tequilla 226. [P] Muzyka rockowa czy popowa? [O] - Rock 227. [P] Gry planszowe czy karciane? [O] - planszowe 228. [P] Burger czy hot dog? [O] - burger 229. [P] Basen czy jezioro? [O] - jezioro 230. [P] Komedia romantyczna czy dramat miłosny? [O] - komedia 231. [P] Martini czy margarita? [O] - Martini 232. [P] Rower górski czy rower szosowy? [O] - Górski 233. [P] Szachy czy warcaby? [O] - Szachy 234. [P] Skoki na bungee czy spokojne plażowanie? [O] - plażowanie 235. [P] Morskie czy górskie widoki? [O] - górskie 236. [P] Burrito czy tacos? [O] - tacos 237. [P] Squash czy badminton? [O] - badminton 238. [P] Gry komputerowe czy gry na konsolę? [O] - Komputerowe 239. [P] Jogurt naturalny czy owocowy? [O] - Naturalny 240. [P] Komedia czy thriller? [O] - Komedia 241. [P] Wspinaczka górska czy wspinaczka skałkowa? [O] - Górska 242. [P] Film animowany czy film aktorski? [O] - Aktorski 243. [P] Piłka nożna czy koszykówka? [O] - piłka nożna 244. [P] Wycieczka autokarowa czy samolotem? [O] - samolot 245. [P] Sushi czy hamburger? [O] - hamburger 246. [P] Ping pong czy bilard? [O] - Bilard 247. [P] Disney czy Pixar? [O] - Disney 248. [P] Pizzeria czy włoska restauracja? [O] - pizzeria 249. [P] Malarstwo czy rzeźba? [O] - Rzeźba 250. [P] Film akcji czy film przygodowy? [O] - Akcji 251. [P] Co sprowadza cię na nasze Forum, ktoś ci polecił nas ? czy może trafiłeś tu przypadkiem? Opisz. [O] - Zabawna dość sytuacja XD, byłem zdeterminowany kiedyś żeby zostać adminem i leciałem po każdej sieci pokolei dopóki bym nie spełniał wymagań wiekowych. I tak o to trafiłem tutaj 252. [P] Jaki wybrałeś sobie kierunek zawodowy ? ew jaki masz zamiar wybrać ? [O] - Technik Logistyk Moja nominacja to @ okSio 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 12 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 @ okSio podejmujesz się? Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Marca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 2 godziny temu, Raku napisał: [O] - Zabawna dość sytuacja XD, byłem zdeterminowany kiedyś żeby zostać adminem i leciałem po każdej sieci pokolei dopóki bym nie spełniał wymagań wiekowych. I tak o to trafiłem tutaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 12 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2024 podejmuje się Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 No fajne fajne xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi