Użytkownik∙ okSio Opublikowano 20 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 (edytowane) Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie! Dziś naszym odpowiadającym jest @ lenia Pytający ---> @ okSio Odpowiadający---> @ lenia Witam cię Lenia, dzięki za to, że zgodziłeś się na wywiad. Opowiedz coś o sobie ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz? Cześć Oksio, dzięki że w końcu zdecydowałeś się przeprowadzić ten wywiad. No to odpowiadając na pytania, mam 15 lat mieszkam niedaleko Piekiełka w województwie Kujawsko-Pomorskim i interesuje się grami i okazjonalnie nauką. Mega fajne zainteresowania, Powiedz nam skąd pomysł na nick Lenia ? Pomysł właściwie wziął się z nikąd, zanim wybrałem sobie ten nick bardzo często zmieniałem nicki a nick "lenia" wziął się od przekręcenia mojego ówczesnego nicku przez kolegę z którym grałem wtedy w CS:GO. To zdarzenie zbiegło się z czasem w którym zaczynałem stawać się bardziej rozpoznawalną osobą na serwerze ONLY AWP #2 a jako że ten nick zbyt mi nie przeszkadzał to postanowiłem że nie będę już go zmieniać. Rozumiem, masz rodzeństwo? Mam, młodszą siostrę i brata. powiedz nam jaki masz z nim kontakt. Dobrze się dogadujecie? Z bratem mam znikomy kontakt ze względu na zawiłą sytuację rodzinną a z siostrą dogaduję się czasami. Rozumiem, mam nadzieje że twoja sytuacja wyjdzie na wprost i wszystko się ułoży, powracając do wywiadu, jak zaczęła się twoja przygoda z cs'em? Całkowitym początkiem było granie na komputerze mojego sąsiada/kuzyna około roku 2018. Później w roku 2020 przez pandemię zacząłem grać w csa już na swoim komputerze z kolegami z klasy a poźniej kolegami z internetu. ciekawa historia, powiedz nam jak się widzisz za 10lat i jako kto się widzisz ? Za 10 lat nie licząc różnych niespodziewanych zdarzeń które mogą się zdarzyć to widzę się w zawodzie na który aktualnie się uczę. dobrze, a w jakim zawodzie się uczysz ? Uczę się na informatyka, dokładnie chciałbym zostać programistą. Obecnie jestem w pierwszej klasie technikum. Bardzo dobry kierunek w tych czasach technologia dominuje, dziękujemy, Jaki był twój najlepszy moment w życiu? Nie wiem czy mogę wskazać jeden jako najszczęśliwszy moment w moim życiu ale jednymi z najszczęśliwszych momentów w moim życiu były urodziny gdy byłem mały, tak do 9 roku życia. Ten dzień zawsze był magiczny, dzień w którym mogłem spotkać się z najbliższymi z wiedzą że w tym dniu to ja jestem tym na którym jest skupiona uwaga, z czasem te uczucie zaczęło maleć a teraz traktuję urodziny jako normalny dzień. Rozumiem, opowiesz nam o swoim największym marzeniu a także o swoim największym osiągnięciu dotychczas? Moje największe może wydawać się proste lecz jest moim najgłębszym, chciałbym być tą osobą która przyczynia się do szczęścia i dobrobytu mojej rodziny i bliskich. Jako że nie mam praktycznie żadnych osiągnięć poza szkolnych a szkolnymi nie ma czym się chwalić, napisze że od lipca wytrzymuje gadanie oksia dzień w dzień co wiele osób może uznać za zdumiewające. Nie jestem tak strasznie zły, jak mogło to czasem wyglądać. Czasami mogę być trochę pobudzony i reagować impulsywnie, ale zawsze staram się zachować kulturę i szacunek. Kolejne pytanie, u kogo z forum masz największe zaufanie i dlaczego ? Nie napisałem że jesteś zły ale sam wiesz jak jest. Z mojego doświadczenia które dla niektórych może wydawać się małe najbardziej zaufaną osobą jest tomori, zawsze mogłem go zapytać o cokolwiek a on chętnie mi odpowiadał. Więc tak, staram się kontrolować swoje zachowanie. Rozumiem, że sama świadomość nie wystarcza i nadal muszę nad tym pracować. Co do zaufania, zgadzam się, że sam Tomori nie jednokrotnie mi pomógł, a jeśli miałbyś zaufać komuś innemu niż Tomori, to kto to byłby? Tutaj nie da rady umieścić jednej osoby ponieważ każdy z nich przy czymś mi pomagał więc po tomorim zaufałbym rakowi, hadezowi i retorykowi. Bardzo się cieszę z tego wyboru, ponieważ wszyscy ci użytkownicy są nie tylko mili i kulturalni, ale także wykazują się mądrością. Ich zaangażowanie i wkład w tworzenie naszej społeczności są nieocenione. Małymi krokami zbliżamy się do końca wywiadu, więc bez dalszego przedłużania kolejne pytanie, co sądzisz o naszej sieci i użytkownikach ? Co do twojego zdania o tych użytkownikach to zgadzam się z nim w 100%. O sieci i użytkownikach myślę że praktycznie wszyscy użytkownicy którzy przewinęli się przez forum są dobrymi ludźmi a o osobach funkcyjnych myślę że są dobrymi osobami na dobrym stanowisku i bardzo dobrze spełniają swoje zadania. Dziękujemy za szczerą odpowiedź, a także za wszystkie odpowiedzi, to by było na tyle. Teraz przejdziemy do szybkie pytania? Jesteś gotowy? Jestem gotowy. Blondynki czy brunetki? Brunetki TV czy PC? PC Owoce czy warzywa? Owoce Pies czy kot? kot Dzień czy noc? noc Film czy książka? Film Praca czy szkoła? Praca Muzyka w telefonie czy koncert? Muzyka w telefonie jaki najbardziej lubisz smak tymbarka? jabłko-wiśnia góry czy morze? góry blok czy dom? dom dziewczyna czy kumpel? kumpel Udane życie rodzinne czy udana kariera? Udane życie rodzinne Okej, to już na tyle dziękuję za poświęcenie czasu na ten wywiad! Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? Też dziękuję że poświęciłeś czas na ten wywiad. Chciałbym pozdrowić absolutnych! Edytowane 20 Marca 2024 przez okSio 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 1 godzinę temu, okSio napisał(a): Nie jestem tak strasznie zły, jak mogło to czasem wyglądać. Czasami mogę być trochę pobudzony i reagować impulsywnie, ale zawsze staram się zachować kulturę i szacunek. Kolejne pytanie, u kogo z forum masz największe zaufanie i dlaczego ? XDDDDDD oksio prosze cie ty i kultura XDDDDDD 1 godzinę temu, okSio napisał(a): Mega fajne zainteresowania, Opowiesz nam coś o nich ? Pomysł właściwie wziął się z nikąd, zanim wybrałem sobie ten nick bardzo często zmieniałem nicki a nick "lenia" wziął się od przekręcenia mojego ówczesnego nicku przez kolegę z którym grałem wtedy w CS:GO. To zdarzenie zbiegło się z czasem w którym zaczynałem stawać się bardziej rozpoznawalną osobą na serwerze ONLY AWP #2 a jako że ten nick zbyt mi nie przeszkadzał to postanowiłem że nie będę już go zmieniać. jestem ciekawy co tu sie stalo odpowiedz nie ma nic wspolnego z pytaniem a co do wywiadu to troche krotkawy ale na poczatek nie jest zle tak dalej oskio 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 20 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Krótkie, Za krótkie. Nie jest aż tak źle jak na pierwszy raz, ale chłopie proszę cię. WIĘCEJ KREATYWNOŚCI I WIĘCEJ ZAANGAŻOWNIA !!!!! 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 20 Marca 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Dobra robota 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi