Użytkownik yuki. Opublikowano 9 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: oshi no ko Kolorystyka: fioletowy/różowy Rozmiar: 736 x 736 Napisy: nick Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: reputacja Edytowane 11 Maja 2024 przez BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) (Kolor napisu można wiadomo dostosować, zajebałem dwie wersje jedna w tych kolorach, które podałeś, druga typowy gradiencik w odcieniach bieli i delikatnej szarości, osobiście druga wersja bardziej mi siada, gdyż pasuje do efektu polaroida na tej lasce, samo tło starałem się ogarnąć w barwach, które podałeś, ale nie gra ono głównej roli jest tylko wypełniaczem, na pierwszym planie ma być polaroid i twój nick ;p) (Testowałem na forum go, i jeśli chodzi o widoczność nicku to kwestia dobrego wykadrowania w momencie gdy wyświetla ci się ta siatka do rozciągania avatara, foty niżej) Edytowane 10 Maja 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 a od @ Papaj ? sam pomysł jest git ale lepszy byłoby gdyby było użyte jakieś zdjęcie z anime a nie fanart Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) Edytowane 10 Maja 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 teraz jest git, mozna zamknąć Krzysiek, 10 Maja 2024 Zostawię otwarte do jutra, żeby papaj mógł coś od siebie dorzucić, jak już go wywołałeś do tablicy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 11 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 (edytowane) Masz tutaj dwie wersje bo wiem ze jesteś fanatykiem Ruby i AI. Wiadomka nie wyszło to jakoś mega zajebiście przyznaje ale mi osobiście podoba sie ruby ale to tylko moje zdanie ty sam ocenisz. (Co do AI nie jest w najlepszej jakości i te napisy tak samo są ciulowe ale probowalem to ratować jak mogłem) (Chciałem inne napisy zrobić niż @ BAD ENGLISH żeby nie było, że podwalone czy cuś) Edytowane 11 Maja 2024 przez Papaj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi