Użytkownik Władca Otchłani Opublikowano 10 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) Twój nick: AimBot? Nick oskarżonego: 1 z graczy któryz byli na serwerze przed godziną 13 , jak i sam admin za brak reakcji. IP/SID oskarżonego: Nie posiadam. Data i czas zdarzenia: Mniej więcej czasowo tak prosze patrzec od 12 do 13 godziny. Powód skargi: Powód skargi wyjaśniam ponizej. Opis sytuacji: Witam serdecznie. Wchodze mianowicie na serwer wszystko gicik , no ale pózniej sie zaczeło grac XXXX juz nicku nie pamietam zaczął mnie obrażać " cytuje , udusze cie , i takie tam duperele " , mówie do admina grzecznie tak szczerze xd zeby zapanował nad sytuacja . Pozniej jeszcze sytuacja sie bardziej rozwineła , na co ja byłem nadal szczerze obojętny ale zgłaszałem wszystko na u@ zeby admin który przebywał aktualnie na serwerze cos zrobil z ta sytuacja chyba do niego to nalezy tak ? Według niego brak reakcji to nic takiego i nikogo nie straszyłem nie wiem co sobie do głowy ubzdurałeś Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Jego odpowiedzią pózniej dla mnie było własnie to : . Także @ Trivor , nie chcę być niemiły ale zrób im szkołe przetrwania z poradnika dla administracji może się czegoś nauczą Proszę o sprawdzenie logów i wyciągnięcie konsekwencji , pozdrawiam . Edytowane 10 Maja 2024 przez Władca Otchłani 2 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 @ Trivor jakbyś mógł podrzuć tutaj do tematu logi z serwera kiedy ta sytuacja miała miejsce i co tam było pisane. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 @ Trivor mogę prosić o logi z zaistniałej sytuacji? Albo @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Który z was to był? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 13 Maja 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) To nie byłem na pewno ja, sprawdźcie demko z HLTV z piątku 🤷 Edytowane 13 Maja 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 rewka Opublikowano 13 Maja 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 W tych godzinach ja nie grywam, jedynie z rana bądź też w godzinach wieczornych, sprawdzić logi i wszystko będzie widać, czarno na białym 😄 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 13 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 9 godzin temu, Hana_Montana napisał(a): @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Który z was to był? Ja byłem przy tej sytuacji axe i błaszyk, niewiem która to konkretnie była godzina ale chyba jakoś po 12, ktoś coś zgłaszał na u@ żeby jakiegoś typa ogarnąć bo coś tam pisał w jego stronę ale ja nie widziałem bo co chwila minimalizowałem csa i wklepywałem nicki w bansa i sprawdzałem czy ktoś ab nie ma a kick nie ode mnie chyba od Błaszcza. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 13 Maja 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 No ja też nie dawałem kicka mu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Władca Otchłani Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Refresh DeVoX, 15 Maja 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Jak wygląda sytuacja? @ Krip @ Trivor @ Hana_Montana @ Anox Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 27 Maja 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Nie wiem czy warto sprawdzać. Jak ten gość siedzi z tym całym PTRCKY na ts i pewnie info podaje że admini wchodzą na serwer, Mała to samo Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Admin, który dał Ci kicka, już nie adminuje na naszym serwerze. Przepraszamy za sytuację i postaramy się, żeby ona się nie powtórzyła. Życzę miłego grania Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi