Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - NICK ( Nie mam pojecia w logach sobie obczajcie )

Władca Otchłani

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: AimBot?
Nick oskarżonego: 1 z graczy któryz byli  na serwerze przed godziną 13 , jak i sam admin za brak reakcji.
IP/SID oskarżonego: Nie posiadam.
Data i czas zdarzenia:  Mniej więcej czasowo tak prosze patrzec od 12 do 13 godziny.
Powód skargi: Powód skargi wyjaśniam ponizej.
Opis sytuacji: Witam serdecznie. Wchodze mianowicie na serwer wszystko gicik , no ale pózniej sie zaczeło grac XXXX juz nicku nie pamietam zaczął mnie obrażać " cytuje , udusze cie , i takie tam duperele " , mówie do admina grzecznie tak szczerze xd zeby zapanował nad sytuacja . Pozniej jeszcze sytuacja sie bardziej rozwineła , na co ja byłem nadal szczerze obojętny ale zgłaszałem wszystko na u@ zeby admin który przebywał aktualnie na serwerze cos zrobil z ta sytuacja chyba do niego to nalezy tak ? Według niego brak reakcji to nic takiego i nikogo nie straszyłem nie wiem co sobie do głowy ubzdurałeś :)  
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Jego odpowiedzią pózniej dla mnie było własnie to :

image.png.e472fdd037f9a189afab965c0e2c9a62.png.

Także @ Trivor , nie chcę być niemiły ale zrób im szkołe przetrwania z poradnika dla administracji może się czegoś nauczą :)  Proszę o sprawdzenie logów i wyciągnięcie konsekwencji , pozdrawiam . 

Edytowane przez Władca Otchłani
  • Lubię to! 2
  • WTF 1
  • xD 3
  • Zasłużony

@ Trivor  jakbyś mógł podrzuć tutaj do tematu logi z serwera kiedy ta sytuacja miała miejsce i co tam było pisane. 

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

@ Trivor  mogę prosić o logi z zaistniałej sytuacji? Albo @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Który z was to był? 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik∙

To nie byłem na pewno ja, sprawdźcie demko z HLTV z piątku 🤷

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

W tych godzinach ja nie grywam, jedynie z rana bądź też w godzinach wieczornych, sprawdzić logi i wszystko będzie widać, czarno na białym 😄

• Strefowicz
9 godzin temu, Hana_Montana napisał(a):

@ Admin CS 1.6 ONLY DD2Który z was to był? 

Ja byłem przy tej sytuacji axe i błaszyk, niewiem która to konkretnie była godzina ale chyba jakoś po 12, ktoś coś zgłaszał na u@ żeby jakiegoś typa ogarnąć bo coś tam pisał w jego stronę ale ja nie widziałem bo co chwila minimalizowałem csa i wklepywałem nicki w bansa i sprawdzałem czy ktoś ab nie ma a kick nie ode mnie chyba od Błaszcza. 

4.gif.706584f987dc1146def2a068c6d4de92.gif.e47b05a297411ad34f3f088addd8d0a6.gif

• Sponsor
SPONSOR

No ja też nie dawałem kicka mu.

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

• Użytkownik

Refresh

DeVoX
DeVoX,

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

• 2 tygodnie później...
  • Sponsor
SPONSOR

Nie wiem czy warto sprawdzać. Jak ten gość siedzi z tym całym PTRCKY na ts i pewnie info podaje że admini wchodzą na serwer, Mała to samo

lowjakosc.gif.6fe2453e774accf45448b14c0a14b4a7.gif

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Admin, który dał Ci kicka, już nie adminuje na naszym serwerze. Przepraszamy za sytuację i postaramy się, żeby ona się nie powtórzyła. Życzę miłego grania :P 

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]