Użytkownik beka Opublikowano 26 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Nick:jebak Data i Godzina: 26 maj 2024 - 10:12:46 Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Link do Screenów:https://easyupload.io/yppww2 Steamid:VALVE_0:4:1065197424 Wycinek z Konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw_screeny_na_www.strefaskilla.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1065197424' [AMXBans] Your IP: '88.220.167.215' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked *PTB*: Runda zostala zakonczona, sprawdza Coś od siebie: brak słów ,dla mnie ten admin nie powinnien być tym kim jest bo marnuje swój czas przez jego irracjonalne decyzje. Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 26 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 (edytowane) Za tą wiązankę co puściłeś po banie powinien być ban za obraze admina (cytuje "szmato jebana" i coś jeszcze wcześniej było nie dosłyszałem) , a po drugie po czym ty chcesz mnie oceniać jak masz na tym serwerze przegrane kilkanaście minut Edytowane 26 Maja 2024 przez Janiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik beka Opublikowano 26 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 (edytowane) Co do drugiego to moge oceniać cie bo z dupy bana dałeś i w mojej ocenie to było komiczne ,mam prawo komentować. Jeśli chodzi o pierwsze prześlij nr konta to wyśle ci kasę na chusteczki. Edytowane 26 Maja 2024 przez beka Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 26 Maja 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 2 minuty temu, beka napisał(a): Co do drugiego to moge oceniać cie bo z dupy bana dałeś i w mojej ocenie to było komiczne ,mam prawo komentować. Jeśli chodzi o pierwsze prześlij nr konta to wyśle ci kasę na chusteczki. Miałem podejrzenia to dostałeś screeny są czyste to git po to jest forum żeby te screeny wstawić, a chusteczki niepotrzebne bo jedyne kto tu się spłakał to ty po banie bo puściłeś taką wiązankę, że szok. Odnośnik do komentarza
Użytkownik beka Opublikowano 26 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 za to cie moge przeprosić i przepraszam po prostu sie wkurwiłem bo w to gram raz na miesiąc i od razu był ban. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Na następny raz proszę sobie wyjaśniać takie rzeczy na pw/skargą i nie robić niepotrzebnego spamu pod odwołaniem, aczkolwiek cieszę się, że doszliście do porozumienia. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi