Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 1. Imię: Kamil 2. Wiek: 24 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Uczciwie mogę powiedzieć, że około 3-4 godziny. Nie jestem w stanie dokładnie tego określić, gdyż na telefonie zaglądam bardzo często, a na komputerze raczej południem, wieczorem (czasem rano, ale to zależnie od dnia). Wracam także powoli do większej aktywności, gdyż na ten moment uporałem się z moimi "większymi" wyzwaniami w życiu. 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic, co mógłbym zmienić, więc nie ma sensu szukać czegoś na siłę. W każdym razie, gdy takowy pomysł pojawi się w mojej głowie na pewno narzucę temat wyższej administracji i będziemy coś działać w tym kierunku. 5. W czym chciałbyś pomóc: Zająłbym się po prostu tym co należy do obowiązków w zakresie moderacji, czyt. wykonywanie powierzonych mi obowiązków/zadań, niesienie pomocy użytkownikom, utrzymywanie porządku zarówno na poziomie kultury wśród ludzi na sieci, jak i tej w działach/tematach/postach oraz zgłaszanie wszelkich niedopatrzeń. W wielkim skrócie jestem otwarty, chętny na każde nowe doświadczenie. 6. Dlaczego akurat Ty: Jestem na tej sieci już kawał czasu, lecz z przerwami. Można powiedzieć, że to tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki, wiem jacy użytkownicy przewijali się tutaj kiedyś, jacy przewijają się aktualnie. Głównym powodem złożenia tego podania jest chęć spróbowania się na wyższej randze, chęć pomocy (myślę, że dodatkowa para rąk zawsze się przyda), przede wszystkim otwarta rekrutacja, więc warto spróbować ten kolejny raz. Nie będę ukrywał, ale po po prostu zależy mi na tym, by robić "coś" dalej w kierunku na tym forum, stąd owe starania na tę rangę. Jestem osobą bezkonfliktową, nie podchodzę do spraw stronniczo (nie lubię "kolesiostwa", jak coś mi nie pasuje to mówię jak jest wprost, nie zwracając uwagi kim dla mnie dana osoba jest), co dla mnie jest wielkim plusem, nie traktuje nikogo lepiej, nikogo gorzej, raczej jestem neutralnym typem człowieka. Nie mieszam się w kłótnie, ale wolę ostudzić atmosferę pomiędzy kłócącymi się. Uważam, że jestem dość kulturalnym człowiekiem, czasem lubię sobie pośmieszkować. Jeśli zaś chodzi o rozpoznawalność to myślę, że spora część osób mnie chociażby kojarzy, ale nie mi to oceniać. Potrafię pracować w zespole oraz lubię mieć wszystko zrobione tak jak potrzeba, co nie zmienia faktu o popełnianiu błędów, szybko je naprawiam i jadę dalej. Przyjmuje krytykę na klatę i wyciągam z niej lekcję, potrafię schować swoją "dumę" do kieszeni, jeśli tak to mogę nazwać. 7. Staż na forum: 15.03.2020r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Typowo na tym silniku nigdy się tym nie zajmowałem. Wiem jak wygląda moderacja ze strony działów, tematów, itp z takie racji, że posiadałem/posiadam takie rangi, na których takie podstawy są mi dobrze znane. Dawniej bawiłem się jakimiś forami na MyBB, coś tam się próbowało. Jestem pewien, że sobie poradzę, lecz wszystko okaże się w przysłowiowym "praniu". 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 28 Maja 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Napiszę tak obok @ FunnyPuma jesteś drugą najbardziej odpowiednią osobą na forum na to stanowisko. Jesteś spokojną i bezkonfliktową osobą, która po prostu robi swoje i nie ma do czego się tutaj przyczepić. Czasem mam wrażenie, że po prostu patrzysz na to wszystko z boku i robisz swoje i powolutku dążysz do celu. + aktywność + staż na forum + doświadczenie + wiek + podanie + chęci Jestem na tak. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 28 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Jak najbardziej na TAK! Tak jak @up wspomniał, wydaje mi się że aktualnie @ Przyjaciel <3 razem z @ FunnyPuma są najbardziej godnymi osobami na to stanowisko. Kontaktu większego z przyjacielem nie miałem, ale po tym co widziałem/doświadczyłem jestem w stanie stwierdzić, że jest spokojna osoba, a taką cechę charakteru powinien mieć Moderator! Dodatkowo ładnie napisane podanie, dodatkowo pulsuje wiekiem oraz stażem na forum! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 28 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 No to jednak się troszkę pomyliłem tutaj jest najlepszy kandydat, co ja mogę powiedzieć jesteś w ubt i wykonujesz swoją pracę perfekcyjnie. +Wiek +Aktywność na forum +Podanie napisane z sensem +Długi staż na forum +Angażujesz się w to co robisz Zdecydowanie na TAK 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 28 Maja 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Również jestem na TAK +wiek +aktywność +podanie rozwinięte +chęci +staż na forum Siedzisz w UBT, spisujesz się w tej roli bardzo dobrze nie ma z tobą problemów, więc czemu nie 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Czerwca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi