Użytkownik foonatic Opublikowano 29 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Nick z CS:Foonatic Admin banujący:Nie wiem Serwer:Only dd2 Data zdarzenia:ten rok Steamid:STEAM_0:1:20196524 Opis sytuacji:Prawdopodobnie kogos zwyzywalem na czacie, dostalem bana na kilka godzin, polaczylem sie z innego konta i dostalem perma (ip ban). Przepraszam, wiem że źle zrobiłem, bardzo cenię sobie wasz serwer i obiecuje że to już się nie powtórzy. Jeśli ban dotyczy czegoś innego to nie mam o tym pojęcia bo było to około 2-3 miesięcy temu a przynajmniej tak podejrzewam. Dziwne bo z innym ip normalnie łącze się z serwerem dd2. Pozdrawiam, czekam na odpowiedź. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):nie wiem czy to jeszcze jest na amxie Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Axel, 29 Maja 2024 Wrzuć screen z consoli 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 29 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Jedyny ban, który widnieje to w starym bansie z okolic lutego i był on 5-minutowy za słowa, więc nie posiadasz żadnego bana. Problem leży, gdzieś po twojej stronie, a pisałeś w temacie, że już wszystko w porządku - to jak to w końcu jest? Odnośnik do komentarza
Użytkownik foonatic Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Przyjaciel <3, 29 Maja 2024 Nie próbowałeś czasem zbyt dużo razy wchodzić na serwer, gdy jest pełny? Jeśli tak było to serwer nałożył na Ciebie automatycznego bana, zazwyczaj po kilku godzinach powinno przejść lub po resecie routera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik foonatic Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Problem wystepuje od kilku dni... przez vpn łącze się od razu... nie mam routera łącze się thetheringiem z telefonu. kiedyś miałem taki problem, zrestartowałem telefon i pomogło a teraz z dwóch róznych telefonów nie łączy mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik foonatic Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 no nic jeśli ktos bedzie miał pomysl to dziekuje, jesli nie to close. pozdro Axel, 29 Maja 2024 Zakaz pisania posta pod postem następnym razem edytuj post Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Maja 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Ogólnie to nie jest ban od żadnego admina po prostu dzieje się tak gdy serwer jest full a próbujesz wejść na serwer , niestety nie ma zbytnio rady na ten moment więc próbuj co jakiś czas wejść a powinno się udać Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi