Użytkownik CzItEr1 Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Nick:CzItEr Data i Godzina: Nie wiem Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Link do Screenów:----- Steamid:----- Wycinek z Konsoli: BUILD 2402 SERVER (0 CRC) Server # 10 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ChillouT [AMXBans] Powod : ' Wstaw_screeny_na_www.strefaskilla.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1581485683 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.254.219.21 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Coś od siebie: Śiemanko w tym problem że to ja nie grałem może miałemtakie samo ip bo ja neta urzywam z telefonu. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 31 Maja 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Myślę, że jedyne co tu można zrobić to zresetować ten interent by ip się nie pokrywało. /EDIT @ CzItEr1 spróbuj uruchomić telefon ponownie i daj znać jeszcze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzItEr1 Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 wyłączałem udostępnianie i dane komórkowe i nic nie pomogło Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 1 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Muszę się odezwać bo miałem też taki problem. W oknie Command Prompt [Wiersz poleceń] wpisać polecenie IPCONFIG, a następnie nacisnąć klawisz ENTER. W oknie Command Prompt [Wiersz poleceń] wyświetli się aktualny adres IP komputera i dodatkowe informacje dotyczące konfiguracji sieci dla dowolnego połączenia przewodowego lub bezprzewodowego. Zrób tak jak jest napisane i będzie wszystko w porządku. Bo masz tak zwane blokowanie IP i wyszukuję ci jak najszybciej system ip i akurat takie które są zbanowane. FunnyPuma, 1 Czerwca 2024 W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Po gt widzę, że udało się dołączyć na serwer. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi