Użytkownik yuki. Opublikowano 1 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tyle ile będzie potrzebne. 4. Co chciałbyś zmienić: Na pewno w jakiś sposób rozruszać to forum i poprawić aktywność bo ostatnio z tym cienko. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym zostać moderatorem forum, aby dbać o porządek i przestrzeganie regulaminu, wspierać użytkowników oraz moderować dyskusje. Moim celem jest utrzymanie przyjaznej atmosfery i tworzenie wartościowych treści. 6. Dlaczego akurat ty: Zawsze stawiam na dokładność i staranność w wykonywanej pracy. Moja preferencja to unikanie konfliktów i dążenie do spokojnego oraz konstruktywnego rozwiązywania problemów. Dzięki temu skutecznie współpracuję z innymi i osiągam wyznaczone cele. 7. Staż na forum: Na forum aktywnie uczestniczę od sierpnia, zdobywając w tym czasie kilka różnych rang. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale chciałbym sprawdzić się w nowej roli. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 1 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 - Wiek - Spędzony czas - nie byłeś modem +/- rozpoznawalność Twoja praca w redakcji już pokazała jak wywiązujesz się z obowiązków, jestem na NIE 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Jestem również na nie, mam wrażenie że strasznie lubisz latać po kolorach, do tego rezygnacja z redakcji bo straciłeś zajawkę, później rezygnacja z typerki z powodu braku czasu, a dosłownie tydzień później próbujesz startować na moderatora Fanpage hmm Nie dawno dostałeś opiekuna DC i tym się zajmij w pierwszej kolejności Dodatkowo co do punktu 7, nie wiem czy to dobry atut, że będąc tutaj nie cały rok miałeś kilka rang, z których zrezygnowałeś 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 1 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Na nie Lecisz na kolorki Nie wypelniasz swoich obowiazkow na wybranej randze olewasz tematy forumowe i redakcyjne po czym piszes zrezygnacje z "braku czasu" a nagle czas sie znajduje na range 7x bardziej potrzebujaca czasu krotko i zwiezle kacper nie pchaj sie po kolorki nie dajac nic od siebie wrecz przeciwnie mam wrazenie nie dajesz od siebie nic procz kopiuj wklej [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 2 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 -Imię -Wiek -ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum -Co chciałbyś zmienić -W czym chciałbyś pomóc -Dlaczego akurat ty -Staż na forum -Czy byłeś już kiedyś Moderatorem Jak widac same minusy Na NIE Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Czerwca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Przepraszamy za nie uwagę, rekrutacja jest OFF 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Czerwca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi