Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - lenia

yuki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Kacper
2. Wiek: 16
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tyle ile będzie potrzebne.
4. Co chciałbyś zmienić: Na pewno w jakiś sposób rozruszać to forum i poprawić aktywność bo ostatnio z tym cienko.
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym zostać moderatorem forum, aby dbać o porządek i przestrzeganie regulaminu, wspierać użytkowników oraz moderować dyskusje. Moim celem jest utrzymanie przyjaznej atmosfery i tworzenie wartościowych treści.
6. Dlaczego akurat ty: Zawsze stawiam na dokładność i staranność w wykonywanej pracy. Moja preferencja to unikanie konfliktów i dążenie do spokojnego oraz konstruktywnego rozwiązywania problemów. Dzięki temu skutecznie współpracuję z innymi i osiągam wyznaczone cele.
7. Staż na forum: Na forum aktywnie uczestniczę od sierpnia, zdobywając w tym czasie kilka różnych rang.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale chciałbym sprawdzić się w nowej roli.

• Trzymaj się 1
  • WTF 1

• Użytkownik∙

- Spędzony czas

- nie byłeś modem

+/- rozpoznawalność

Twoja praca w redakcji już pokazała jak wywiązujesz się z obowiązków, jestem na NIE

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Zasłużony

Jestem również na nie, mam wrażenie że strasznie lubisz latać po kolorach, do tego rezygnacja z redakcji bo straciłeś zajawkę, później rezygnacja z typerki z powodu braku czasu, a dosłownie tydzień później próbujesz startować na moderatora Fanpage hmm

Nie dawno dostałeś opiekuna DC i tym się zajmij w pierwszej kolejności ;)

Dodatkowo co do punktu 7, nie wiem czy to dobry atut, że będąc tutaj nie cały rok miałeś kilka rang, z których zrezygnowałeś ;)

• Dzięki 1

• Użytkownik

Na nie

Lecisz na kolorki 

Nie wypelniasz swoich obowiazkow na wybranej randze 

olewasz tematy forumowe i redakcyjne po czym piszes zrezygnacje z "braku czasu" a nagle czas sie znajduje na range 7x bardziej potrzebujaca czasu 

krotko i zwiezle kacper nie pchaj sie po kolorki nie dajac nic od siebie wrecz przeciwnie mam wrazenie nie dajesz od siebie nic procz kopiuj wklej 

[--- STEAM ---]

-- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ --

[--- COŚ O MNIE ---]

Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki)

Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd.

- Beth Revis, Cienie Ziemi

• Premium
Premium

-Imię

-ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum

-Co chciałbyś zmienić

-W czym chciałbyś pomóc

-Dlaczego akurat ty

-Staż na forum

-Czy byłeś już kiedyś Moderatorem

Jak widac same minusy

Na NIE

winnam0nesy.png.9c5361a98ea6fde2a6585ed5b274ca3c.png

:KakashiHi::peepoSendNudes:

• LEGENDA

Przepraszamy za nie uwagę, rekrutacja jest OFF 

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]