Użytkownik 𝓦𝓘𝓐𝓓𝓡𝓞. Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Nick: WIADRO. Imię: Damian Wiek: Naście Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/WIADRO./54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Kolejna para rączek do pomocy. Kontakt: Steam, snapchat Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Pewnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Jestem na Nie. -GT słabe. -Nikt Cię nie zna. -Adminów jest już wystarczająco. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Ja kilka razy z Tobą grałem natomiast chyba jeszcze trochę za mało jesteś rozpoznawalny na serwerze. Dodatkowo jak napisał BOA jest chyba komplet adminów chociaż ostatnie wydarzenia pokazały, że stan administracji ulega zmianie. Proponuję jeszcze trochę pograć i spróbować w przyszłości. Pozdro WIADRO 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Sory Ale jestem na NIE ! Bardzo czesto gram mozna powiedziec ze caly czas ; ) i slabo cie widze na serverze -,- . I tak jak boa Adminów jest wystarczajaco duzo na dd2 dzis akurat dobry przyklad 7 adminów bylo z rana na serverze , chyba wszyscy mozliwi xd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam resztę do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 4 Czerwca 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Póki co jestem na NIE -forum - -Gt +/- -Rzadko Cię widać na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik rewka Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Jestem na nie - forum ± GT I jak wyżej napisali poprzednicy, na serwerze jest wystarczająca ilość adminów moim zdaniem na dzień dzisiejszy Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 4 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Jestem na NIE - Forum - GT Jak wbijasz na serwer to na 2 mapy i znikasz. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi