Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Why Duck!?

Caluj_W_Pierscien

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Caluj_W_Pierscien
Nick oskarżonego: Why Duck!?
Powód skargi: zachowanie poniżej pewnego poziomu
Opis sytuacji: Gram w TT i idąc na B, zauważyłem na radarze, że wycięli gdzieś na zielonych TT i zostało 2, więc wróciłem. W tym czasie szybko padło jeszcze 2 TT w ciemni. Wskoczyłem tam, zabiłem jednego, ale sam też zginąłem. W następnej rundzie (chyba) admin  EDIT; ( czyli gracz Why Duck!? ) zwrócił się do mnie językiem i tonem trochę niechlujnym: "Jak kurwa będziesz w tej ciemni siedział, to cię wypierdolę". Jakiś inny gracz od razu dodał: "Weź daj mu bana na 10 minut." Trochę kultury! Jak chcecie pilnować porządku, mając takich niegrzecznych ludzi od zarządzania/adminowania? Poczulem się źle, można to było przecież powiedzieć inaczej. To nie ma być tyranistyczne dominowanie nad graczami, prawda?
Data i godzina zdarzenia: 5 czerwca, około 2 rano.
Miejsce zdarzenia: only dd2
Dowody: Hg. był z tego co kojarzę na serwie
Coś od siebie: Chłopaki, co to ma być? Trochę szacunku do drugiego gracza, OK? Sam jestem adminem na innym serwerze i też często się mylę, ale tak wulgarnym językiem nawet sobie nie wyobrażam mówić do innych. Jak jakiś Sebix z bramy na Żoliborzu. Apeluję o wzajemny szacunek. Wiecie, podobna sytuacja była wcześniej z tym chyba adminem, gdy cała runda w CT przekampił, mimo że TT podłożyło pakę i wycinał ich po jednym, wychodząc z B. Parę rund później miałem podobną sytuację, tylko że wracałem z długiej i też paka była na B. Już tam nie szedłem, bo zostało tylko parę sekund, i miałem walkę z jednym z TT na długiej, a reszta TT broniła B. Też ten gracz (Why Duck!?) się o to do mnie rzucił. Dla mnie to ewidentna hipokryzja i duży obszar do naprawy w kwestii zachowania wobec innych graczy.

Edit:

Próbowałem znaleźć demko u mnie ale się nadpisało bo nowa mapa weszła później. Mogę powiedzieć że na pewno było to między 2am a 2.48am czasu Brytyjskiego czyli w Polsce godzinę do przodu, zamiast 2 to 3. Najprawdopodobniej 2.15- 2.25.

Dzięki, że ktoś temat wgl zauważył :)

Edytowane przez Caluj_W_Pierscien
Hana_Montana
Hana_Montana, (edytowane)

Edytuj post i dodaj demko lub podaj dokładną godzinę zdarzenia 

Edytowane przez Hana_Montana
  • Lubię to! 3
  • Zasłużony

@ FunnyPuma / @ czerwonka  Wy byliście w tym czasie na serwerze jakieś wytłumaczenia? 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkowniczka

Nie przypominam sobie zadnej takiej sytuacji a na pewno ze strony admina zadne z nas tak nie pisalo, nie mowilo ani sie tak nie obnosilo. Moze cos przeoczylam bo tez juz bylam troche zmeczona wiem tylko, że ze strony administracji nic takiego nie mialo miejsca. Moim zdaniem tu by sie demko przydalo, bo puma to nawet mikro nie uzywa a jak cos pisze to mnie zaczepia jak baklazan. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2406050226-de_dust2-1717547160-1717548360.zip 

16:58 Duck wyzywa i runde przedtem również czerwonka nie mogła tego słyszeć bo była w CT a on w TT 

http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2406050307-de_dust2-1717549620-1717550820.zip

6:53 Tak jak mówisz wyzywa od C... - tutaj również czerwonka nie mogła tego usłyszeć bo Duck zginął i odrazu wypowiedział te słowa czyli słyszał to tylko jego team a na tej mapie czerwonka również była po przeciwnej stronie barykady  

z racji tego że gracz dostawał już bany za wyzywanie nakładam bana na tydzień, dzięki za zgłoszenie 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]