Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 (edytowane) W Sobotę oraz w Niedzielę pojawią się kolejne rundy, jako iż nie było dawno żadnej zabawy, gdyż miałem lekko napięty grafik Dzisiaj miała być zagadka z większa ilością różnic, ale wziąłem taki obrazek, że udało mi się uskrobać tylko 5, dlatego ta runda będzie jako 10.5, taka mini runda Ilość różnic do odnalezienia: 5! Wszystkie informacje oraz zasady znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Przypominam o najważniejszych zasadach: - ZAKAZ EDYCJI POSTÓW - ODPOWIADAMY RAZ NA 1H, BĄDŹ GDY PO NASZEJ ODPOWIEDZI POJAWIĄ SIĘ DWIE INNE - ZAKAZ PODAWANIA RÓŻNIC, KTÓRE JUŻ ZOSTAŁY WYMIENIONE! - Jedna odpowiedź = Jedna różnica! Zapraszam do zabawy i życzę wam powodzenia! Tym razem obrazek skrywa 5 różnic! [ Nie sugerujcie się delikatnymi zmianami przy linii rozdzielającej obrazki, gdyż może to wynikać z źle ułożonych obrazków przez zemnie, jeśli nie jesteś pewien, napisz do mnie na PW to wyprowadzę cię z błędu w razie czego, a ty nie stracisz szansy ] Proszę opisywać lokalizacje konkretnie! Jeśli nie będę wstanie zlokalizować różnicy po twoim opisie, odpowiedzi nie będą uznawane! Edytowane 7 Czerwca 2024 przez BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 7 Czerwca 2024 420 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Napis Tyskie 😳 Krzysiek, 7 Czerwca 2024 Gratulacje, odnalazłeś różnice - na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Brak okna/okręgu (?) na wagonie Krzysiek, 7 Czerwca 2024 Gratulacje, odnalazłeś różnice - na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 "z" zamiast "ź" w napisie przejdźmy Krzysiek, 7 Czerwca 2024 Gratulacje, odnalazłeś różnice - na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 7 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Czubek drzewa za lokomotywa ktora wystaje nad chmura dymu Krzysiek, 7 Czerwca 2024 Gratulacje, odnalazłeś różnice - na twoje konto trafia 15 Farbek 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Krzysiek, 7 Czerwca 2024 Gratulacje, odnalazłeś różnice - na twoje konto trafia 15 Farbek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Podsumowanie: @ Przyjaciel <3 odnalazł 3 różnice, zarabiając 45 Farbek! @ bojsiik oraz @ KushMan odnaleźli po 1 różnicy, zarabiając po 15 Farbek! Gratulacje i zapraszam do kolejnych zabaw! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi