Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 28 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Witam w kolejnym wywiadzie! Dziś naszą odpowiadającą jest @S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Pytająca- @Dusia⚝♡ odpowiadająca- @S.M.E.R.F.E.T.K.A :* -Witam naszą administratorkę DD2! Jesteś pierwszą od dawna dziewczyną, która się skusiła na wywiad. A więc na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie. -No więc tak mam na imię Oliwia mam 16 lat, jestem miłą wesolutką dziewczyną, trenuje boks i piłkę nożną, by móc się obronić haha, jestem z Legnicy mniejsza miejscowość koło Wrocławia :D -Od dziecka mieszkasz w Legnicy? Masz może rodzeństwo lub jakiegoś pupilka? ? -Tak do dziecka :D mam młodszą siostrę i przyrodniego brata, który już nie mieszka z nami :D owszem mam pieska yorka miniaturkę hihi wabi się SISI jak księżniczka -Sisi jak księżniczka hmm Too teraz powiedz mi, od kiedy trenujesz boks oraz piłkę nożną i czemu akurat to wybrałaś, oracz czy cieszysz się ze swojego wyboru. -Piłkę nożną trenuje od 7 lat, ale od roku już nie gram w klubie ani nie jestem w klasie piłkarskiej z powodu kontuzji, która mi zaszkodziła w dalszych treningach, boks trenuje od 9 miesięcy, nie bije się, nie sprawia mi to satysfakcji ani uśmiechu, chce po prostu umieć obronić siebie i moich bliskich, wybrałam to, ponieważ czuje się dobrze w tych sportach i tak ciesze się bardzo. Chce dodać, że sport to moje hobby a moja pasja i moje całe życie to gra na gitarze elektrycznej gram od dziecka!! Kocham występy koncerty itd :D mam plany założyć swój własny zespół w przyszłości :D -O ciekawie, a co do pasji to masz jeszcze jakieś inne pasje lub zainteresowania czy tylko to, co wymieniłaś? -to co wymieniłam i śpiew tak w skrócie wszystko co związane jest z muzyką, ona mnie uspokaja -Hmmm takie różnorodne zainteresowania jesteś niezdecydowaną dziewczyną? I to teraz opowiedz nam może, jakie masz zainteresowania i z jakiego osiągnięcia w życiu jesteś z siebie najbardziej dumna, chyba że widzisz same porażki? -Szczerze moim największym osiągnięciem dla mnie jest założenie zespołu, dzięki niemu mogę się bardziej wybić i pokazać innym moje umiejętności -Oo założenie zespołu? Opowiedz nam coś więcej o tym Kiedy powstał, kto do niego należy itp. -Od dawna miałam plany, by mieć swój zespół, aż wreszcie postanowiłam ostatecznie, owszem graliśmy już w klubach jakiś festiwalach, a powstał on w sumie od niedawna, pod koniec listopada pierwszą próbę mieliśmy, a w nim jest 3 moich kolegów i ja, perkusista, gitara basowa, gitara rytmiczna i gitara prowadząca (ja) :) -Oo to gratulacje, masz jakieś głębsze plany z tym zespołem na przyszłość? -Tak mam wielkie plany, żeby zarabiać, ale oczywiście nie tylko z tego żyć :D zarabiać i robić to, co kocham dla mnie to sama przyjemność :D -Hmm to jakie masz plany na przyszłość? -Idę na profil geodezji bardzo mi się spodobał ten zawód, dużo się zarabia to plus, ale minus bardzo dużo matematyki a ja akurat jestem ścisłowcem, więc również będzie mi się miło pracować :d wybieram technikum, ponieważ od razu mam praktyki i maturę więc wszystko na wyciągniecie ręki :D moim planem jest = skończyć szkołę, iść do pracy, ożenić się, założyć rodzinę, wychować dzieci, i umrzeć ze swoim wybrankiem hahahah :D -Dobrze było o dumie, to teraz powiedz czym, samą siebie najbardziej zwiodłaś lub czego żałujesz, a może nie było nic takiego? -Oj było dużo pisać, mówić żałuje, że zaufałam komuś i ta osoba to wykorzystała :( ale nauczyłam się, żeby walczyć do końca i nie poddawać się choćby nie wiem co :D, bo kiedyś los się odwdzięczy kimś, komu, możesz powiedzieć wszystko :D, z którym można pograć i jest największym botem @Damian Pih -Jest coś w życiu, czego nie tolerujesz, lub ciężko znosisz? A może masz tylko same słabości i nic Ci nie przeszkadza? -Nie toleruje alkoholu palenia i ćpania odrzuca mnie to strasznie, @Damian Pih wie, dlaczego i tylko on, sama tego nie robię i nigdy nie zrobię, zamiast na imprezy iść wolę wziąć książkę czy gitarę i posiedzieć w ciszy nie interesują mnie zabawy, domówki, bo dla mnie to jest bez sensu iść się napić i na drugi dzień nic nie pamiętać a później wychodzą właśnie ciąże gwałty, bo naiwne nastolatki myślą, że to zaje*ista zabawa -Rozumiem. To może teraz opowiedz o swojej karierze związaną z cs'em? Kiedy zaczęłaś grać, jak to się w ogóle stało, że cs? -Zaczęłam grać jakieś 2 lata temu, na innej sieci zaczęło się tak, że po prostu nudziło mi się hahah i zwyczajnie wykupiłam 1.6 na steamie i tak zaczęłam grać -Co Cię najbardziej w życiu uszczęśliwia, a co dołuje? -Uszczęśliwia mnie najbardziej muzyka, a dołują osoby, które są fałszywe i nie można im ufać - Dobrze, to teraz parę dziwny pytań. Co byś zrobiła, gdyby na świecie było zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłabyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość czy siedziałbyś w "campie" xD -Tak ahhahaha wiadomo, że bym ocaliła każdego i walczyła z tymi zombiakami hahaha :D -Ooch to groźnie xD Co byś zrobiła, gdybyś znała datę swojej śmierci? A może raczej by Cię to nie ruszyło? -Emm ruszyłoby mnie w jakimś stopniu, ale jak się ma taką osóbkę, jak @Damian Pih to życie jest kolorowe i trzeba się cieszyć, puki się je ma :D tak samo @.::FocuS::. i @Zmiksowany też to są niezłe ziółka hahah :D -Gdybyś mogła spędzić czas ze sławną wybraną przez Ciebie osobą to, kogo byś wybrała? Jak byś spędzał czas z tą osobą? -Hmmm chyba z kimś z rockowych zespołów typu Guns N' Roses, ponieważ moim marzeniem jest zagrać z kimś z tak sławnym na gitarach i spędzić z nim trochę czasu, pewnie by mnie uczył solówek swoich :D -Gdybyś wygrała dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczyła? -Najpierw bym kupiła sobie nową gitarę :D później rodzinie coś dała hah i jakąś mniejszą część na cele charytatywne jestem wolontariuszką więc dla mnie to sama przyjemność Dobrze, teraz parę szybkich pytań -Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? Zapalić , napić się -Pies czy kot? Pies! Góry czy morze? Morze Dzień czy noc? Noc Blok czy dom Dom Rodzina czy kariera? Rodzina Film czy książka? Książka Chłopak czy kumpel? Kumpel Klub czy domówka? Domówka ( choć nie lubię takich imprez) Praca czy szkoła? Szkoła Muzyka w telefonie czy koncert? Koncert -Dobrze chyba będziemy kończyć już nasz wywiad, chcesz na koniec kogoś pozdrowić? -No pewnie :D pozdrawiam @Zmiksowany, @.::FocuS::., @Mvk1337 za super gierki i za to, że są botkami @Vixo za to, że jest dobrym opiekunem @SLEPNAC OD SWIATEL za tą twoją miss :@AdeK za dużą opiekę nad siecią i pomoc @ArcyBM za poczucie humorku @Miyu. za to, że jest z mojego miasta i jest po prostu wspaniała i oczywiście ciebie @Dusia⚝♡za to, że miałam okazje się wypowiedzieć i wszystkiiiiich, których zapomniałam oznaczyć :( pozdrawiam i miłego czytania -Ja również wszystkich pozdrawiam i dziękuje za poświęcony czas mam nadzieje, że wywiad się spodoba, życzę miłego czytania. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Dusia⚝♡ 8 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Brawo! Ładny wywiad. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Pamiętaj maluszku ja zawsze mam rację + Dusia za robotę 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ta, ja pozdrowienia dostałem chyba 1 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dobry wywiad Pozdro Oliwia @S.M.E.R.F.E.T.K.A :* 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @S.M.E.R.F.E.T.K.A :* jakaś TY muzykalna dziewczyna jestem w szoku, jeszcze nie lubi picia palenia imprezowania, wzor do nasladowania dla nastolatkow zobaczymy jak pojdziesz na studia Życzę Ci solówki pod okiem Jamesa Hetfielda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Super wywiad Dziękuje za pozdrowienia bociee:D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Fajny wywiad, dobre pytania. Nie bierz tego za hejt, ale dla mnie kolory nie są przyjemne dla oka, aż oczy bolą W twoich pytaniach nie ma prawie żadnego błędu, aczkolwiek jest jedna literówka zamiast "parę dziwnych pytań " jest "parę dziwny pytań", gratulacje! Czekam na więcej 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 28 Stycznia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dobra robota! Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No spk łap + PS.Po Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Świetna robota Kobitki ;) Leci plusik dla Was! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dobra robota. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 28 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No no laska ? dobry wywiadzik ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEADSHOCK95 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Świetny wywiad Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damian Pih Opublikowano 29 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 No bardzo ciekawy i dziękuje za oznaczenie Smerfna bocico:) Miło z twojej strony :* <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi