Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 11 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Awatar i Tło Tematyka: Film Akcji Kolorystyka: Czarny , Zielony i Czerwony Rozmiar: Żeby było git Napisy: Awatar bez , Tło gdzieś tam napis YAKUZA Format (png, jpg, gif): Awatar Gif , Tło Jpg Dodatkowe informacje: Zdaje się na waszą wyobraznie Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Mało czasu mam w tym tygodniu, ale coś tam poskrobałem z tłem. Jak nie pasi jhon wick to można kminić z innym filmem akcji, jednak ta tematyka jest dosyć obszerna Wydaje mi się, że napis troche przekombinowałem, a nawet na pewno Ale jakoś tak nie miałem pomysłu i co mi podlazło do głowy to robiłem. A co do samego awatara, to ogólnie jeśli nie chcesz napisu, a ma być to gif, najlepiej wybierz sobie, który film cię interesuje i ci go ogarnę do rozmiaru idealnego na forum, bo sam filmu akcji nie nakręcę, a nie będę wrzucał klatki z filmu jako prace swoją, bo nie na tym to polega. Tutaj masa gifów - KLIKNIJ No chyba, że ty widzisz ten awatar inaczej. 1 Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 15 Czerwca 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Tło wyszło kot , co do profilowego to weź po prostu wybierz sam coś nie musi być z tego filmu coś tylko po prostu jakieś chińskie czy japońskie znaczki i Yakuza i tyle będę mega wdzięczny ! Oczywiście nic pilnego 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 @ ''YAKUZA'' Gdyby siadł, to mogę zmienić w zależności od wersji kolor napisu na biały, bo jak widać lekko jakość padła, gif nie ogarnął czerwieni. 1 Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 16 Czerwca 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Git 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi