Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 17 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Czy w przyszłości widzisz się w dużym mieście, małym mieście, na wsi czy jeszcze gdzie indziej? 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 17 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 mam nadzieje, ze sie uda i dorobie sie domu gdzies na uboczu miasta nie w scislym centrum 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Nie mam pojęcia, zobaczymy co życie przyniesie ale raczej nie w wielkim 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 17 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Duże miasto 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Spizgana Krystiana Opublikowano 18 Czerwca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Kiedyś na pewno znowu chciałabym zamieszkać na wsi Ten spokój który tam panuje, głucha cisza Zapach roślin, natury, codzienny śpiew ptaszków Wieś daje mi ukojenie w sercu w miescie to zupelnie co innego, ludzie pełno hałas patola wszedzie Na wsi oczywiscie tez znajdzie sie patola ale w mniejszym stopniu Najlepiej by było jakbyśmy cofneli sie do lat 90-tych to zupełnie inna była rzeczywiscotsc 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 18 Czerwca 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Dużym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi