Premium Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Błaszczyk Opublikowano 22 Czerwca 2024 Premium Premium Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Nick:Błaszczyk Imię:Artur Wiek:28 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:9 Czas spędzony na serwerze (link do GT) : https://www.gametracker.com/player/Błaszczyk/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Byłem adminem bardzo długi okres czasu, zdegradowano mnie ponieważ popełniałem błędy których nie powinienem popełniać, dało mi to wiele do myślenia tracąc tego admina, lecz chciałbym wrócić i pomóc młodej administracji po za komornikiem bo to nasz tatuś -, myślę że pokaże się teraz z lepszej strony, nie wdając się w nie potrzebne dyskusje. Zapytałem @ Krip co i jak, napisał żebym pisał podanko Kontakt:Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak 4 5 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Jestem na Tak +Doświadczony. +/-GT. +Ogarnięty. +Bardzo znany. Edytowane 22 Czerwca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 1 Odnośnik do komentarza
Premium Martinos.TM. Opublikowano 22 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Jestem na Tak +Doświadczony admin +GT. +Pomocna dlon przyda sie na serwerze do ogarniecia +Bardzo popularny na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HeadShot Mashine Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Na tak : - Kozacki GT - Często widywany -Zawsze aktywny w gierce na mikrofonie, czasami swoje pogada "głupoty" ale zawsze to dodaje uroku podczas rozgrywki oczywiście na plus Atmosferic I ogólnie czym więcej adminów tym lepiej, jeszcze tym bardziej gdy gracz posiadał admina. Pozdrawiam Edytowane 22 Czerwca 2024 przez HeadShot Mashine 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 22 Czerwca 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Jestem na Tak + doświadczenie +/-gt + znany na serwerze, a nad zachowaniem myślę że będzie pracował i nie będzie problemów. 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 22 Czerwca 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 jak najbardziej na TAK, doswiadczony, ogarniety, wie co jest 5, popelnia bledy, ale kto nie popelnia ten sie na nich nie uczy, takze jak najbardziej na tak, podobnie jak ja, nie pierdzieli sie w tancu z banowaniem (czyli banuje jesli ktos zasluzy, a nie ostrzega po 30x) umie rozpoznac odpalona osobam dawac go pozdrowki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 na tak; + GT + doświadczenie + potrafi rozpoznać cheatera :> 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DontPush Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Widuję na serwerze, znam, ogarnięty, udziela się dużo, spoko gt, dodatkowe ręce się przydadzą. na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 rewka Opublikowano 22 Czerwca 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 jestem na TAK! +gt +znany + doświadczony Zachowanie idzie zmienić, a przez ten okres zauważyłem dużą poprawę kultury wobec innych osób na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sztuki walki Opublikowano 22 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Błaszczyk to mój serwerowy kolega. Dużo się razem wygłupiamy i śmiejemy. Mimo to chciałbym napisać prawdziwą opinię zamiast lać wodę. Był adminem długi czas i został zdegradowany. Moim zdaniem to była dobra decyzja bo czasami przeginał. ALE... Szanuję bardzo ludzi którzy potrafią przyznać się do błędu i wziąć to na bary. Pokora to niesamowita wartość. Jestem przekonany, że Błaszczyk wyciągnął wnioski i teraz będzie uważał na słowa itp To dobry chłopak. Uważam, że warto przywrócić mu uprawnienia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 22 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Jestem na TAK! Bardzo mocno poprawiłeś się odnośnie zachowania. +GT +Znany +Byłeś tutaj Adminem +Doświadczenie Wracaj do nas!!! 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 22 Czerwca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Niewiem po chu* ta degradacja była wystarczyło żeby Krip osobiście uwagę zwrócił, że błaszczu ma się zachowywać bo jak nie to wypierd*la A co do podania Gt Doświadczenie Wiek Znany I nie ma co tu pieprzyć jeden z lepszych adminów. 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 23 Czerwca 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Ty to masz tupet. Dalej nie zrozumiałeś tego, że kompletnie się na to stanowisko nie nadajesz. To, że poprawiłeś swoje zachowanie, a raczej stwarzasz POZORY przed administracją (gdy ich nie ma na serwerze, niekoniecznie) ponownie po degradacji, nie czynią Cię teraz przykładem. Administracja jest dla Ciebie łaskawa, lecz Ty w dalszym ciągu do czasu tego podania, wolałeś robić to co potrafisz najlepiej: Prowokacje, zaczepki, skargi. Mimo to dostałeś kolejną, pewnie 10 już szansę. Nie mówiąc o upomnieniach niby "słownych", a teraz przyzwalających Ci złożenie podania, w tak krótkim czasie. Aktywność na serwerze jak najbardziej na plus, ale to jedyna pozytywna rzecz dla mnie. Uważam, że taka osoba jak Ty nie powinna być w administracji. Jesteś konfliktowy i toksyczny: liczne skargi, degradacje oraz blokady które zostały nałożone, nie są znikąd. To samo Twoje wypowiedzi w odwołaniach graczy, też do najmądrzejszych nienależą. Pokazujesz jakie sprawiasz wrażenie osoby, będącej skrajnym przeciwieństwem takiej, która ma tu pilnować porządku. https://megawrzuta.pl/download/f40970c2ee0df586035c9e96cf8c27fe.html Podburzasz. Uczestniczysz. Wdajesz się w dyskusje. Do tego nadpobudliwy bełkoczący człowiek, wydający odgłosy; nadużywając mikrofonu. Jeżeli tolerujecie patologię i dobrze się w niej czujecie, to już wasza prywatna sprawa. Ja jestem na nie. 3 1 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 W sumie jak inni nie tracą admina z powodu zachowania, to czemu ty nie powinieneś go dostać raz jeszcze? +wiek +aktywność +znany +amx +doświadczenie +widać poprawę zachowania Jestem na tak. 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 23 Czerwca 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 +aktywność +gt +- kultura ale nie przekraczaj granic xd Ze swojej strony z Blaszczykiem gram lekko 5+lat czasami ma problemy ale kto ich nie ma, ale na serwerze jako Admin wywiazuje sie z obowiazkow w 150% i bardzo często gra NOCAMI > wiec jak najbardziej na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Wraz z administracją podjęliśmy decyzję, że możemy dać Ci jeszcze raz szanse, tylko obiecaj, że ją dobrze wykorzystasz i nas nie zawiedziesz. Będziemy mieli ja ciebie oko. Napisz do Trivora o flagi 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi