Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Twój nick: BOA DUPCZYCIEL Nick oskarżonego: @ czerwonka @ Hana_Montana @ aXeee @ Krip Powód skargi: Podwójne standardy i w mojej ocenie niesłuszny werdykt. Opis sytuacji: Ogólnie tak w zawartej skardze były ssy które dodałem z opisami, zostały w moim mniemaniu olane bo tam widać ewidentnie że również jestem obrażany Data i godzina zdarzenia: Non stop Miejsce zdarzenia: Forum/grupa Dowody: Dowody są poniżej w ssach i niech zajmie się tym @ Trivor bo nikt tu nie jest obiektywny. Coś od siebie: Ogólnie to tak co do tego że mam odzyskać admina dla mnie na plus, ale nie podoba mi się to że tylko dostaje po dupie za obrażanie a inni nie i działanie w mojej ocenie na szkodę sieci, poniżej odniosę się do werdyktu @ Trivor Ogólnie co do wyzwisk na grupie. Grupy przeze mnie stworzone to grupy adminowskie, rozumiem się na nich dla żartów się czasem pocisnąć, ale gdy co nie spojrzy się na grupę to lecą wyzwiska i kłótnie z każdej strony to tak być nie może. Odbije się to potem na serwerze, gdy administracja będzie z sobą skłócona to gracze będą to widzieć i nie będą traktować takiego serwera poważnie gdzie każdy admin ma z innym adminem kose. Nie było jasno określonych zasad panujących na takich grupkach więc na dniach to sprecyzuje. Jedni je brali jako grupki do popisania 4fun+tyralnia, inni jako grupy adminowskie - wyjaśnimy to na dniach. Moja odpowiedź: Słuchaj @ Trivor Dzięki za danie szans chociaż nie wiem jak to odbierać ponieważ zostałem niesłusznie zbanowany i w tej swojej wypowiedzi sam przyznałeś że na grupie "ale gdy co nie spojrzy się na grupę to lecą wyzwiska i kłótnie z każdej strony to tak być nie może." więc dobrze wiesz że mam rację nie tylko ja wyzywałem ich a ja dostałem po dupie i jak sam przyznałeś " Nie było jasno określonych zasad panujących na takich grupkach więc na dniach to sprecyzuje." No właśnie nie było więc można było robić tam też burdel bo ta grupa nie posiada regulaminu i nigdy zapewne nie miała więc na jakiej podstawie mam problemy skoro nie było nic nigdy sprecyzowane jeśli chodzi o zachowanie, równie dobrze moglibyśmy tam robić co chcieliśmy więc skąd mam teraz problemy? Co do banowania ludzi na forum "z czapy" bez nabycia 10 słusznych warnów(automatyczny ban) Moja odpowiedź: Tutaj nie wiem jak to interpretować bo nie wiem (automatyczny ban) odbierać jako no po prostu perm czy coś w stylu "jeszcze raz ktoś tak zrobi to ma automatycznego bana". Ja jestem w stanie dać mu szansę jeśli tak jak wspomniałem nie będzie ponownych kłótni, wyzywań itd. Jak będą kłótnie w administracji to czy słusznie czy nie słusznie będę likwidował większego prowodyra tylko po to żeby była harmonia i nie odbijało się to na serwerze, bo adminujecie tu dla serwera, a nie żeby tworzyć jakieś grupki, kłócić się między sobą przez co prędzej czy później ucierpi serwer. Tak więc decyzja jest taka, że przywracam go na admina z tym że będzie posiadał tak jakby 2/3 ukryte ostrzeżenia dotyczące zachowania. Jeśli dostanie choć jedno ostrzeżenie za zachowanie czy to na serwerze czy grupie adminowskiej/forum to poleci. Ostrzeżenia za całą reszte czyli jakieś nieprzegrane godziny itp. będzie nabijał jak normalny admin. Moja odpowiedź: Pomimo tego co było na grupie nigdy na serwerze nie było spin między adminami i być nie może bo byłby dopiero burdel, fajnie że postanowiłeś mi dać szanse ale jak wyżej napisałem nie wiem jak to mam odebrać skoro zostałem niesłusznie zbanowany... Wszystko spoko wiem że jesteś właścicielem i możesz robić co chcesz, ale pokaż mi gdzie w regulaminie jest coś o jakiś ukrytych warnach, wymagacie od nas przestrzegania regulaminu więc przestrzegajmy go wszyscy, bo głupi nie jestem i wiem że zacznie się specjalnie polowanie na mnie przez administrację tylko po to żeby zdobyć ten 1 ukryty warn i się mnie pozbyć, jak coś to też zrozumiałem "Ostrzeżenia za całą reszte czyli jakieś nieprzegrane godziny itp. będzie nabijał jak normalny admin." Moja odpowiedź: A tak na koniec dlaczego nie opisałeś w werdykcie jakie wyciągniesz konsekwencje co do czerwonki za obrażanie i groźby również z grupy co do hany za obrażanie "Ale przecież ja go obraziłem to co biedny chłopak miał mi odpowiedzieć jak sam twierdził" a no i ten perm z dupy na forum i co do axeee który również mnie obraził a tylko ja mam ponieść konsekwencje, pewnie napiszesz że nie musisz pisać tam o konsekwencjach.. Ja dostałem po dupie za to co było na grupie a oni nie więc albo wyciągamy z wszystkich konsekwencje albo z nikogo. Co to tej całej sytuacji to powiedz mi @ Trivor czy nie zawiniła cała administracja skoro Twoja prawa ręka @ Krip odpierdala takie akcje o których Ci pisałem na GG, co w moim mniemaniu jest działaniem na szkodę sieci "sytuacja działa się na forum i steam bo sam byłem pytanie o pożyczenie 20 zł blikiem" to nie ma żadnego problemu, ale jak coś się dzieje na grupie steam to problem i dostaje tylko ja, gadałem z ludzmi o tej sytuacji czy jest sens to dodawać i pisali mi swoje opinie coś w stylu "Ode mnie pożyczał ale oddawał co z tego skoro pożyczał od innych by mi oddać i coś w stylu że na normalnym forum taka osoba za jakieś pożyczki straciłaby rangę, pożyczał oddawał i tak w kółko a podejrzewam że niektórym do tej pory nie oddał... 5 ss jest dowodem i przyznaniem się do winy że to robił, ale oczywiście nikt nie reagował bo przecież co tam "robienie sobie pożyczek na forum i steam gdzie się jest prawą ręką właściciela to nic przecież to normalne" ale jak wyzywamy się na grupie to afera na całą sieć xDDDD @ Krip Czyli uważasz że pożyczanie kasy od ludzi i nie oddawanie to normalne gdzie ludzie się wyświewali z Ciebie na serwerze że od nich też pożyczałeś a zaczął o tym gadać paczajnowicz, wiesz skąd wiem bo mi ludzię piszą na forum i steam ale na szczęście jest możliwość usunięcia wiadomości prywatnych bo wiem że macie możliwość czytać wiadomości. Dotego jedna osoba na steam mi sama pisała że pożyczałeś od jednej by spłacić drugą i tak w kółko, tutaj problemu nie masz ale jakieś wzajemnie wyzywanie to już problem xDDDDD Edytowane 23 Czerwca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 1 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Odniosę się tylko do tego co napisałeś przy samym końcu i do jakiej sprawy zostałem oznaczony. W resztę nie ingeruję tym się zajmie już @ Trivor . 58 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a): ale jak coś się dzieje na grupie steam No właśnie na "GRUPIE STEAM" gdzie jest kilkanaście innych osób. Gdzie ja fakt faktem robiłem takie coś , ale "PRYWATNIE" pisząc w danym momencie z "JEDNĄ" osobą. Czy zaburzyłem tym jakieś funkcjonowanie grupy tutaj na forum bądź na jakieś grupie fb/steam? - no raczej wątpliwe jest, to bardzo i chyba sam, to przyznasz. Czy wyszły z tego jakieś spiny/kłótnie/wyzwiska itp? - nic takiego nie miało miejsca, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Więc w tym momencie sobie przeczytaj, to co napisałem i przeanalizuj sobie jeszcze raz gdzie dokładnie leży problem u ciebie, bo widzę, że pisanie ci tego i tłumaczenie i tak nic nie da już. (Na upartość nie ma rady najwidoczniej). Równie dobrze mogłem olać też i ten temat, ale jak sytuacja wyszła na światło dzienne wolałem napisać temat z przeprosinami i przyznać się do popełnianych błędów publicznie. Czego ty za żadne skarby nie potrafisz zrobić i pewnie nigdy już nie zrobisz tylko dalej będziesz brnął w swoją upartość. 58 minut temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a): robienie sobie pożyczek na forum i steam gdzie się jest prawą ręką właściciela to nic przecież to normalne" A skąd wiesz jaki ja tutaj mam w ogóle kontakt z poszczególnymi osobami z forum?. Najlepiej jest wypowiadać się na dany temat gdzie nie znasz nawet całej sytuacji i jak to wyglądało w rzeczywistości Tyle ode mnie. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 może ja się wypowiem jak byłem adminem kiedyś tutaj to na tej grupie adminowskiej każdy się wyzywał ale jakoś nikt nie miał problemu o to każdy wiedział że to dla beki i normalnie na serwerze się dogadywalo może nie wiem inne osoby wtedy były teraz każdy kołka w dupie ma 🤔 @ paczajonovicz był @ Błaszczyk chłopaki byli wtedy mogą potwierdzić jedynie taka pani rozdwojenie jaźni ale to szybko poleciała bo waliło w dekiel w chuj pozdrawiam panią mam nadzieję że lepiej trochu z główką 😇 widzę że administracja się zmieniła i każdy robi co chce nikt nie trzyma ręki na niczym anox z tego co widzę wyjebane po całości czasami coś tam zrobi krip no jak cię lubię tak moim zdaniem nie nadajesz się na h@ nie masz czegoś takiego żeby trzymać za ryjca jako osoba jesteś mega spoko wszystkich a te awanse j@ to już szkoda gadać jeszcze nie widziałem żeby w ogóle coś na + zrobili ale może za mało na forum wchodzę kto wie kto wie czas pokaże czas pokaże piszecie o regulaminach a sami się do niego nie stosujecie dodajecie jakieś swoje zasady oskiego to jeszcze rozumiem bo sobie robi co chce chociaż te ukryte warny bez sens wiadomo że będą chcieli go udupic a za godziny normalnie się nalicza nie widzę sensu tego albo normalnie ma 2 warny albo ich nie ma widzę że jak @ LAN CIECHOCINEK 2K2 i pan @ HAWAJSKA jeden zrezygnował drugi dostał degrada bo niby nic nie robił to z dnia na dzień coraz ciekawiej tu u was w sumie się nie nudzi przynajmniej tyle na plus 😳 jedyne osoby co pilnowały forum żeby burdelu nie było no @ Trivor oski musisz ty za ryjec trzymać bo nie ma kto żeby @ Dusia pisała skargę na administrację żeby odbanowac użytkownika tego nie grali 😂 3 1 1 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Odniose sie krotko, bo widze ze niektore ssy sa wyrwane z kontekstu i szkodza tobie niz komukolwiek. Lecz za nim do tego przejdziemy to wypowiem sie raz jeszcze bo chyba masz dziury w pamieci. Kazdy z grupy adminowskiej a szczegolnie @ Krip potwierdzi to w jaki sposob sie do mnie zawsze zwracales i zwracasz nawet gdy nie kierowalam nic w twoja strone albo gdy kierowalam w normalnych stosunkach(byla raz sytuacja gdy chcialam bys sie wypowiedzial to wypowiedziales sie i zaczales pocic sie w moja strone) byles niejednokrotnie upominany przez Kripa bys nie zachowywal sie tak do mojej osoby. Oczywiście musiales rzucic tekstem ze sie splakalam, bo przeciez ugryzc sie w jezyk to trudno. Niech nikt mi sie nie dziwi ze sie do ciebie tak zwrocilam, bo mam cie serdecznie dosyc od samego poczatku byly z toba problemy bo mnie kurwa nie lubisz i od zawsze mnie wyzywasz. Wiec nie rob z siebie poszkodowanego gdyz to wszystko to twoja wina i twoje ciagle przypierdalanie sie do mojej osoby. Ciesz sie, ze odzyskales admina, ale dam sobie reke uciac, ze to wina Dusi co bawi mnie w chuj, bo oksio wylecial za 1 tekst i skonczyl z kreska a ona sie za toba wstawila chuj wie bo taki miala kaprys chyba, mimo ze notorycznie wyzywales i prowokowales innych wiec tylko dlatego jeszcze tu jestes. Sam dales do zrozumienia w swoich wypowiedziach, ze sie nie zmienisz to na chuj tu jestes i na chuj cie trivor trzyma. #dramat 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 23 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Ja nie mogę zrozumieć dlaczego ty nie potrafisz przyznać się do błędów jakie Ty popełniłeś. Potrafisz wytykać tylko nam błędy, że my też ciebie wyzywaliśmy. Tylko tu jest jedno ale, ja cię raz wyzwałem bo też już nie mogłem patrzeć na to jak ciśniesz i prowokujesz @ Hana_Montana @ czerwonka Próbowałem się z tobą jakoś porozumieć gdzie wszystko szło z mojej strony na marne, nawet nie potrafiłeś normalnie komuś z Administracji czegoś wytłumaczyć jak był problem bo od razu się unosiłeś, a jak już coś było nie po twojemu to zaczynałeś awanturę. Sam @ JanuszHD pisał, że psujesz wewnętrznie atmosferę wiecznie prowokując i szukając spin. Nic do ciebie nie docierało wręcz jeszcze bardziej cię to nakręcało. Większość osób z tej grupy mieli dość tego, że cały czas były z tobą awantury. Nie dziw mi się dlaczego też wybuchłem i wyleciałem z takim tekstem do ciebie, ale człowieku z tobą się nie da inaczej już pisać. Screeny są i każdy widzi jak się zachowujesz , no ale cóż to my jesteśmy źli a ty ten dobry. Cały czas robisz tak i pewnie będziesz robił bo nie pozwolisz na to aby to ktoś inny miał rację a nie ty. Do mnie miałeś cały czas problem o to, że zostało mi przyjęte za szybko podanie na Admina, wręcz bolało cię to gdzie sam to napisałeś i dlatego był u ciebie ze mną problem, tylko to nie ja przyjmowałem podanie, mogłeś pisać od razu do @ Trivor dlaczego podjął taką decyzję. Powtórzę ci jeszcze raz wytknąłeś nam błędy, nie pozwoliłeś sobie nic powiedzieć, wytłumaczyć bo cały czas się unosiłeś. Mi zostało pokazane jak ja się odzywam do ciebie i się przyznaję do tego. Myślę, że ktoś inny by tak samo zareagował jakby tam był, a ty nadal nie potrafisz się z tym pogodzić, że robiłeś tam Toksyczną atmosferę. Dodam już na koniec, że po tym jak od ciebie 2 osoby zaczęły się wypowiadać i potem było brak argumentów na odpowiedzi, Pokazaliście jak można szybko zrobić z nas tych najgorszych. Tyle ode mnie! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Kolego, tak po prawdzie to żadnej kary nie dostałeś za to co odstawiasz od początku swojej przygody jako admin. I ty teraz chcesz, żeby inni zostali ukarani? Jak cisnąłeś po wszystkich 10-20 razy bardziej? Jest akcja, jest reakcja. Ludzie mieli ciebie dość. Jeśli po 20 wyzwiskach z twojej strony i jednym w twoją stronę od takiego Hany czy innego Axe uważasz, że ktokolwiek poza tobą powinien oberwać, to chyba ci się cement zmieszał z wodą pod kopułą i powstał beton. Dostałeś szansę, skończ już tę durną wojenkę i pilnuj się, bo do niczego dobrego cie to nie zaprowadzi. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Czerwca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Skarga została już na ten temat rozpatrzona, sytuacja z kripem też była załatwiona przez nas prywatnie, chyba logiczne że jak przeprowadzamy jakąś rozmowę z administratorem wyższym na temat jego poczynań to jest rozmowa właściciel-administrator, a nie na forum publicznym więc pisanie, że zostało to zamiecione po dywan jest nie prawdą. Myślę jednak ze względu na atmosfere panującą w administracji względem całej reszty do twojej osoby wstrzymamy się z tym adminem. Tyle ode mnie końcowo 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Czerwca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi