Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - oliwia;ppp

oooliwia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: oliwia;ppp
Admin banujący: Kocham Cie kwiatuszku <3
Serwer: Only DD2 #1 
Data zdarzenia: 01.07.2024
Steamid: STEAM_0:0:569845354
Opis sytuacji: leczac innego gracza, strzelajac mu przy tym w glowe i po jego info na czacie dostalam bana za ,,info z ts3,, xddddddd
Link do bana z amxbans  https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2189
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• xD 1
  • Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 1.6 - oliwia;ppp
  • 21cm109dmg

Otóż jak i oliwia tak jak i movekszefitek byli podejrzewani przeze mnie i innych adminow o dawanie sobie infa na ts3 od dluzego czasu.

NO ALE TEGO NIE UDOWODNI,

udowodni udowodni :P

- Po pierwsze na serwerze gracie tylko i wyłącznie razem, nie używacie  mikrofonu, jednak leczycie się bez słowa do siebie biegniecie, gdy jedno zginie, drugie odrazu zaczyna lepiej grać i biegnie w strone przeciwnika nawet gdy został sam i kampi :] [ tutaj idealnie to że dajecie sobie info, na ts3 oddaje mapka w której dałem wam bana, bez wg zadnego slowa ani nic podbiegliscie do siebie na B i zaczęliście się leczyć aż podbiegłem do was żeby to jeszcze u mnie się nagrało"

No i tak od dłuzszego czasu ogólnie, byliście na oku już wcześniej zanim zostałem adminem :]

Po drugie gracie na różnych nickach a pozniej ustawiacie sobie DAWID:PPPPP i OLIWIA :PPPPP" gdzie na chacie jest calkowita cisza i nie macie ze sobą kontaktu

Po Trzecie W tym tygodniu 2 razy pytałem @ Błaszczyk o to czy nie wydaje mu się że "DAWID:PPPPP i OLIWIA :PPPPP" grają razem, dostałem odpowiedź, że podejrzewa że tak

Na mapce w której dostaliście bana zapytałem jeszcze @ czerwonka  oraz @ PROSTO. MISTRZ  również dostałem pozytywną odpowiedz.

Wykonałem lekka prowokacje żeby mieć podkładke właśnie jak by jeszcze trzeba było sie odwoływać.

Napisałem na y@@  oliwia daj ts3 wpadne ( wgl nie nawiązywałem wtedy jeszzcze do goscia "movekszefitek" mimo ze wiedzialem ze gadają razem po czym dostałem odpowiedz od Oliwka:pppp oraz od głownego zaangazowanego, co juz tylko dalo mi jak na tacy ze grają razem na discordzie czy ts3 i dają sobie info 

[ SVIP | Silver I ] oliwia;ppp :  co ty pierdolisz

Mozesz juz uzyc spadochronu latawico!

[ SVIP | Silver I ] movekszefitek :  nie cpaj tyle

[Skoczek] [ SVIP | Silver II ] czerwonkaaa :  wcale nie widac xd

czerwonkaaa killed Swegi with awp
+DiaBliK+ killed MangO with ak47
[ SVIP | Silver I ] oliwia;ppp :  poplacz sie

No i ostatnie zdanie oliwia:pppp która wgl już nawet nie zaprzeczała także, no ...

IP Ts3 czy discorda nie mam ani sc ze siedza razem, ale sytuacja przedstawiona chyba jasno mowi o tym ze jednak ja jak i reszta administracji nie jestemy w błędzie... Pozdro :]

• Dzięki 1
  • xD 3
  • Użytkownik

jak mam ci udowodnic czlowieku ze nie bylo zadnego ts3   i co z tego ze gramy na takich nickach co to ma do tego, dajesz bana bo gramy na podobnych nickach i chodzimy caly czas na b szkoda ze nie widzisz ze jak gram sama to robie indetycznie to samo a jak klikam tab to widze ile ktos ma hp i zawsze jak gramy razem i mamy np po 99 nawet to pisze na steam ulecz i  leczymy sie zawsze na midzie a poplacz sie napisalam do niej bo jest non stop splakana:P po cos jest steam zeby pisac na nim a nie na czacie takze niezle argumentyxd

a bana dales po sytuacji gdzie on napisa na czacie ,,dl,, i go tam zabilam 

Edytowane przez oooliwia
  • Super 1
  • xD 3
  • Użytkowniczka

Nawet na demku jest pokazane, bo najbardziej jedna akcja zwrocila moja uwage pod koniec za nim wylapaliscie bana. Moment w ktorym movek zginal zostalas ty i chlop z tt byl na pochylni to za nim dostalas info to bylas na koncu gali biegnac w strone anarchii, ale jednak musialas dostac info z gory, bo automatycznie zmienilas kierunek.

Skoro mowisz ze na steam sobie piszecie podlecz czy cos to automatycznie mozecie tez sobie dawac tam info. Jesli sie mylimy to pokaz wycinki z rozmowy w momencie gdy graliscie.

To nie ja placze, ty juz tak a przynajmniej zaczynasz^^

tu odwolanie do ss, automatycznie mozecie poleciec za wyzwiska na adminach takze jesli ban zostanie zdjety to zapewnimy go wam na tydzien a co jeszcze do tych ss to nie jest wszystko XD tak naprawde WYCIELAS koncowke za nim wylecieliscie. Reszta to juz po banie gdzie wyzywacie takze dalej sie nie popisalas.

Edytowane przez czerwonka
Przyjaciel <3
Przyjaciel <3, (edytowane)

.

Edytowane przez Przyjaciel <3
Krip
Krip,

Nie zbanujesz kogoś na serwerze, bo obrazi cię prywatnie np. na steam. Jeżeli taka sytuacja miała by miejsce na serwerze, to jak najbardziej, ale w tym wypadku nic im nie zapewnicie. Zapominacie chyba czasami, że macie być dla serwera jako admini, a wasze prywatne spięcia czy spiny nas nie interesują ;) 

• Super 1
  • Fuu 2
  • xD 1
  • Użytkownik

ale ty rozumiesz ze jak umarl to od razu widzialam na czacie info i szlam gala widzac ze ktos strzela w pochylnie wiec wychylilam i go zabilam chcac isc na dluga 

• Użytkowniczka

To jest jedna z wielu akcji gdzie sie nie popisaliście i jedna akcja z wielu ktora przetoczylam, nie zawsze ktos da ci info na grze. Wiekszosc na to sra i musisz sie domyslac, dlatego powiedzialam zebys pokazala wycinki ze steama💁🏻‍♀️

• 21cm109dmg

może być, to teraz poczekajmy na kogos z tych zjebanych adminow z tego zjebanego forum XD

Krip
Krip,

+1 za niewłaściwe zachowanie w temacie. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Dobra, podsumowując powiem tyle, @ -slajdEN 100% racji, nic ciekawego na demach nie ma. Demo rozpisał konkretnie, więc nie ma sensu żeby prosić o wypowiedź czy jakąś kontr-rozpiskę.

10 godzin temu, czerwonka napisał(a):

mozecie poleciec za wyzwiska na adminach takze jesli ban zostanie zdjety to zapewnimy go wam na tydzien

Otóż nie.

Nie pisali tego do was, nie pisali tego na serwerze.

UB, następnym razem zapraszam z demkiem i porządną rozpiską, a nie banicja z dupy bo ,,wydaje mi sie''. Jako admini macie zachować chłodną głowę, a nie robić sobie jaja i publicznie coś komentować, bez sprawdzenia dwukrotnie czy jest tak, jak myślicie.

PS.:
@ Krip to już zostawiam tobie do późniejszej oceny.

Cytat

O TA JUŻ DOSTAŁA INFO I BIEGNIE, ZAPIERDALA

I UDAJE PRZYGŁUPA ŻEBY NIE BYŁO

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

GRACZ ODBANOWANY.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]