Użytkownik oooliwia Opublikowano 30 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Nick z CS: oliwia;ppp Admin banujący: Kocham Cie kwiatuszku Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: 01.07.2024 Steamid: STEAM_0:0:569845354 Opis sytuacji: leczac innego gracza, strzelajac mu przy tym w glowe i po jego info na czacie dostalam bana za ,,info z ts3,, xddddddd Link do bana z amxbans https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2189 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 30 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 @ Kocham Cie kwiatuszku <3 ? Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 1 Lipca 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Otóż jak i oliwia tak jak i movekszefitek byli podejrzewani przeze mnie i innych adminow o dawanie sobie infa na ts3 od dluzego czasu. NO ALE TEGO NIE UDOWODNI, udowodni udowodni - Po pierwsze na serwerze gracie tylko i wyłącznie razem, nie używacie mikrofonu, jednak leczycie się bez słowa do siebie biegniecie, gdy jedno zginie, drugie odrazu zaczyna lepiej grać i biegnie w strone przeciwnika nawet gdy został sam i kampi :] [ tutaj idealnie to że dajecie sobie info, na ts3 oddaje mapka w której dałem wam bana, bez wg zadnego slowa ani nic podbiegliscie do siebie na B i zaczęliście się leczyć aż podbiegłem do was żeby to jeszcze u mnie się nagrało" No i tak od dłuzszego czasu ogólnie, byliście na oku już wcześniej zanim zostałem adminem :] Po drugie gracie na różnych nickach a pozniej ustawiacie sobie DAWID:PPPPP i OLIWIA :PPPPP" gdzie na chacie jest calkowita cisza i nie macie ze sobą kontaktu Po Trzecie W tym tygodniu 2 razy pytałem @ Błaszczyk o to czy nie wydaje mu się że "DAWID:PPPPP i OLIWIA :PPPPP" grają razem, dostałem odpowiedź, że podejrzewa że tak Na mapce w której dostaliście bana zapytałem jeszcze @ czerwonka oraz @ PROSTO. MISTRZ również dostałem pozytywną odpowiedz. Wykonałem lekka prowokacje żeby mieć podkładke właśnie jak by jeszcze trzeba było sie odwoływać. Napisałem na y@@ oliwia daj ts3 wpadne ( wgl nie nawiązywałem wtedy jeszzcze do goscia "movekszefitek" mimo ze wiedzialem ze gadają razem po czym dostałem odpowiedz od Oliwka:pppp oraz od głownego zaangazowanego, co juz tylko dalo mi jak na tacy ze grają razem na discordzie czy ts3 i dają sobie info [ SVIP | Silver I ] oliwia;ppp : co ty pierdolisz Mozesz juz uzyc spadochronu latawico! [ SVIP | Silver I ] movekszefitek : nie cpaj tyle [Skoczek] [ SVIP | Silver II ] czerwonkaaa : wcale nie widac xd czerwonkaaa killed Swegi with awp +DiaBliK+ killed MangO with ak47 [ SVIP | Silver I ] oliwia;ppp : poplacz sie No i ostatnie zdanie oliwia:pppp która wgl już nawet nie zaprzeczała także, no ... IP Ts3 czy discorda nie mam ani sc ze siedza razem, ale sytuacja przedstawiona chyba jasno mowi o tym ze jednak ja jak i reszta administracji nie jestemy w błędzie... Pozdro :] 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik oooliwia Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) jak mam ci udowodnic czlowieku ze nie bylo zadnego ts3 i co z tego ze gramy na takich nickach co to ma do tego, dajesz bana bo gramy na podobnych nickach i chodzimy caly czas na b szkoda ze nie widzisz ze jak gram sama to robie indetycznie to samo a jak klikam tab to widze ile ktos ma hp i zawsze jak gramy razem i mamy np po 99 nawet to pisze na steam ulecz i leczymy sie zawsze na midzie a poplacz sie napisalam do niej bo jest non stop splakana:P po cos jest steam zeby pisac na nim a nie na czacie takze niezle argumentyxd a bana dales po sytuacji gdzie on napisa na czacie ,,dl,, i go tam zabilam Edytowane 1 Lipca 2024 przez oooliwia 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Nawet na demku jest pokazane, bo najbardziej jedna akcja zwrocila moja uwage pod koniec za nim wylapaliscie bana. Moment w ktorym movek zginal zostalas ty i chlop z tt byl na pochylni to za nim dostalas info to bylas na koncu gali biegnac w strone anarchii, ale jednak musialas dostac info z gory, bo automatycznie zmienilas kierunek. Skoro mowisz ze na steam sobie piszecie podlecz czy cos to automatycznie mozecie tez sobie dawac tam info. Jesli sie mylimy to pokaz wycinki z rozmowy w momencie gdy graliscie. To nie ja placze, ty juz tak a przynajmniej zaczynasz^^ tu odwolanie do ss, automatycznie mozecie poleciec za wyzwiska na adminach takze jesli ban zostanie zdjety to zapewnimy go wam na tydzien a co jeszcze do tych ss to nie jest wszystko XD tak naprawde WYCIELAS koncowke za nim wylecieliscie. Reszta to juz po banie gdzie wyzywacie takze dalej sie nie popisalas. Edytowane 1 Lipca 2024 przez czerwonka Przyjaciel <3, 1 Lipca 2024 (edytowane) . Edytowane 1 Lipca 2024 przez Przyjaciel <3 Krip, 1 Lipca 2024 Nie zbanujesz kogoś na serwerze, bo obrazi cię prywatnie np. na steam. Jeżeli taka sytuacja miała by miejsce na serwerze, to jak najbardziej, ale w tym wypadku nic im nie zapewnicie. Zapominacie chyba czasami, że macie być dla serwera jako admini, a wasze prywatne spięcia czy spiny nas nie interesują 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik oooliwia Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 ale ty rozumiesz ze jak umarl to od razu widzialam na czacie info i szlam gala widzac ze ktos strzela w pochylnie wiec wychylilam i go zabilam chcac isc na dluga Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 To jest jedna z wielu akcji gdzie sie nie popisaliście i jedna akcja z wielu ktora przetoczylam, nie zawsze ktos da ci info na grze. Wiekszosc na to sra i musisz sie domyslac, dlatego powiedzialam zebys pokazala wycinki ze steama💁🏻♀️ Odnośnik do komentarza
Użytkownik oooliwia Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 moze byc?😘 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 1 Lipca 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 może być, to teraz poczekajmy na kogos z tych zjebanych adminow z tego zjebanego forum XD Krip, 1 Lipca 2024 +1 za niewłaściwe zachowanie w temacie. 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -slajdEN Opublikowano 1 Lipca 2024 Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Ten post jest czysto informacyjny, dla osób grających na serwerze. W każdym momencie, grupka adminów może zdecydować że jesteś niewygodnym graczem - i na podstawie ich widzimisię cię po prostu wyjebać. Czy ktoś wyciągnie konsekwencje za samowolkę w bezpodstawnym banowaniu niewinnych osób? To trochę dziwne, że o banie za info z komunikatora decyduje grupka randomów, z których jeden dopiero co otrzymał range, a reszta pewnie nie wie nawet jak rozpakować demo. Nie chcę obrażać tutaj nikogo - ale w dziale nie pojawiają się żadne rozpiski od adminów z dd2 za jakieś aimy, a co dopiero rozpiski za info z komunikatorów. Odkąd jestem na forum, w dziale nie spalono osoby za podpowiadanie, bo to nie jest takie proste - kto chociaż trochę ogarnia, ten wie. Pierwsza sprawa - gdzie są dowody? Gdzie jest demo? Gdzie jest rozpiska tego dema? Od kiedy banujemy za "tak mi się wydawało?" Cytat Otóż jak i oliwia tak jak i movekszefitek byli podejrzewani przeze mnie i innych adminow o dawanie sobie infa na ts3 od dluzego czasu. Od długiego czasu podejrzewaliście ich o info z tsa i wszystko co na nich zgromadziliście przez ten czas to to, że używają tych samych nicków? XDDDDDDDD Tutaj sobie każdy może odpowiedzieć na pytanie, jak bardzo użyteczni są admini w momencie gdy chodzi o ogarnięcie czegoś innego niż aktywny ban, czy koleś na speedhacku. Cytat tutaj idealnie to że dajecie sobie info, na ts3 oddaje mapka w której dałem wam bana Admini nie dostarczyli rozpiski, więc ja ją wam dostarczę. Spoiler http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2407010048-de_dust2-1719787680-1719788940.zip Odwołanie oliwki, więc skupię się wyłącznie na jej povie. 00:30 - oliwia pada, nie ma mowy o przekazaniu infa koledze; 00:50 - jej kumpel prawie ginie od pleców - gdzie to info? 01:20 - jeden rywal żywy - od początku go widział - nie ma mowy o przekazaniu infa koledze; 02:00 - oliwka słyszy wszystko od momentu wejścia do dolnego - klar; 02:40 - oboje żyją w momencie gdy oliwka ginie - pada bo nie poszło info że ktoś wbił b - gdzie to info? 03:05 - oliwka pisze na czacie: [ SVIP | Silver I ] *DEAD* oliwia;ppp : ct ct ct!!! [ SVIP | Silver I ] *DEAD* oliwia;ppp : dw ct [ SVIP | Silver I ] *DEAD* movekszefitek : nie [ SVIP | Silver I ] *DEAD* oliwia;ppp : pierdol " W połączeniu ze screenem wyżej chyba jasno widać, że nie siedzą ze sobą na komunikatorze, skoro zwracają się do siebie poprzez czat. Spoiler 05:30 - skany smoke'a, prawie padła od typa z ciemni bo nie dostała informacji o nim; gdzie to info? 07:30 - przeszli do jednego teamu, jej kumpel padł, a ona nadal go szuka patrząc na nicki po modelach postaci; gdzie to info? 07:40 - klar, bez infa; co więcej - został ostatni tt, a ona nie dostała informacji, że typek jest na anarchii; 08:20 - wow, spotkali się w bramie na B, czyli w miejscu gdzie oliwka chodzi od początku mapy - MEGA, ADMIN BANUJ 09:10 - oliwka padła, padło też B, jej kumpel to słyszał więc cofnął - klar; 10:00 - kumpel strzela jej diglem po głowie, bo chce żeby go podleczyć - według adminów to jest info na tsie - myślałem że jak się z kimś rozmawia, to wystarczy powiedzieć podlecz, a nie pakować magazynek w głowę żeby zwrócić na siebie uwagę; 10:40 - oboje żyją, nie ma mowy o infie, zresztą tu nic nawet nie ma; 10:50 - czerwoniasta daje wywód na temat tego, że OD DŁUŻSZEGO CZASU PODEJRZEWAJĄ (nie wiem czemu mówi w liczbie mnogiej, ale się domyślam) ŻE OLIWKA I JEJ KUMPEL GRAJA RAZEM - BO UWAGA - CZĘSTO ZE SOBĄ BIEGAJĄ RAZEM XDD Tymczasem Oliwka od początku mapy chodzi na B, nawet gdy jej kumpel był w enemy. Zaraz potem admin slapuye admina - po co? chuj wie - ale z ciekawostek - na serwerze w tym momencie grał cziter, więc jakbyście się czasami zastanawiali czemu admin nie banuje - to prawdopodobnie jest zajęty slapwaniem innych adminów. 11:05 - PADA CIEKAWY STEJTMENT OD CZERWONIASTEJ - W SUMIE NIE MAMY ZBYTNIO DOWODÓW WIĘC PO CHUJU Ulala, czy ja dobrze słyszę? Chcecie kogoś wyjebać, bo W Y D A J E S I Ę W A M, że ktoś łamie regulamin, jednocześnie "nie macie zbytnio dowodów" i mimo to, NA TEJ SAMEJ MAPIE ICH WYJEBALIŚCIE? HIT! 11:27 - Oliwka leczy ziomala, który ustawił się w tym samym miejscu, co w poprzedniej rundzie. Ustawił się tam, żeby po prostu ułatwić Oliwce znalezienie go - chyba logiczne. Gdyby rozmawiali ze sobą, to by se latał gdzie by chciał, a ona i tak by do niego podeszła. 11:47 - no idą za sobą - do tego nie trzeba mieć infa z tsa; 12:12 - klar; 12:38 - kolejne slapy admina; 13:00 - postrzelała w smoke'a, cofnęła na bramę i wróciła podleczyć kumpla - w miejscu w którym robiła to już dwa poprzednie razy - MEGA INFO; 13:40 - czerwonka spectuje kumpla Oliwki, po czym jak jej kumpel robi najnormalniejszego killa (kolega widzi pakę, która leży po bsem i po którą na pewno przyjdzie TT) - rzuca na voicechat - INFO Z PIĄTNICY NO BO SKĄD - XDDDD 13:53 - kumpel Oliwki pada w pobliżu BSa A - w tym momencie Oliwka jest na zielonych - został ostatni terrorysta - w okolicy A słychać strzały - więc chyba logiczne - że Oliwka zaczęła biec w tamtym kierunku - niesamowite co? Ktoś padł na A - biegniesz na A. Jednak mózg czerwonki nie mógł tego pojąć i pada na voicechatcie Cytat O TA JUŻ DOSTAŁA INFO I BIEGNIE, ZAPIERDALA <- swoją drogą niezłe słownictwo i kulturę słoneczko prezentujesz 14:04 - wychyla na bs bo jej teammate się strzela z kimś z bsa - klar; Po rundzie czerwoniasta dorzuca Cytat I UDAJE PRZYGŁUPA ŻEBY NIE BYŁO <- ulala, admin wyzywający innych graczy? Czy będą wyciągnięte konsekwencje? 14:20 - na y@@ pojawia się prowokacyjny tekst - oliwia podajcie tsa, wpadne do was - czy tak powinien reagować i zachowywać się admin? nie wiem ale się domyślam; 15:15 - padają bany; Jak widać wyżej - żadna akcja nie została spalona w ten sposób, by można było klepnąć bana za info z komunikatora. Dlatego pytam, skąd decyzja o banie? Dlaczego te bany nie były konsultowane z UBT, czy kripem? Dlaczego jako dowód w odwołaniu pada: Cytat Po Trzecie W tym tygodniu 2 razy pytałem @ Błaszczyk o to czy nie wydaje mu się że "DAWID:PPPPP i OLIWIA :PPPPP" grają razem, dostałem odpowiedź, że podejrzewa że tak Na mapce w której dostaliście bana zapytałem jeszcze @ czerwonka oraz @ PROSTO. MISTRZ również dostałem pozytywną odpowiedz. i od kiedy opinia podrzędnych adminów jest wiążąca by zadecydować o losowym banie? Czerwoniasta pisze: Cytat Nawet na demku jest pokazane, bo najbardziej jedna akcja zwrocila moja uwage pod koniec za nim wylapaliscie bana. Moment w ktorym movek zginal zostalas ty i chlop z tt byl na pochylni to za nim dostalas info to bylas na koncu gali biegnac w strone anarchii, ale jednak musialas dostac info z gory, bo automatycznie zmienilas kierunek. Cytat To jest jedna z wielu akcji gdzie sie nie popisaliście i jedna akcja z wielu ktora przetoczylam, nie zawsze ktos da ci info na grze. Gdzie te akcje skoro demko z bana jest klar? A "info z góry, bo automatycznie zmieniłaś kierunek" to zwykłe pierdolenie które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością? Dlaczego na serwerze, który przez długi czas był top1 w polsce rozdajecie flagi losowym ludziom, którym się coś uroiło w głowie i na tej podstawie dają komuś bana? 12 6 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Dobra, podsumowując powiem tyle, @ -slajdEN 100% racji, nic ciekawego na demach nie ma. Demo rozpisał konkretnie, więc nie ma sensu żeby prosić o wypowiedź czy jakąś kontr-rozpiskę. 10 godzin temu, czerwonka napisał(a): mozecie poleciec za wyzwiska na adminach takze jesli ban zostanie zdjety to zapewnimy go wam na tydzien Otóż nie. Nie pisali tego do was, nie pisali tego na serwerze. UB, następnym razem zapraszam z demkiem i porządną rozpiską, a nie banicja z dupy bo ,,wydaje mi sie''. Jako admini macie zachować chłodną głowę, a nie robić sobie jaja i publicznie coś komentować, bez sprawdzenia dwukrotnie czy jest tak, jak myślicie. PS.: @ Krip to już zostawiam tobie do późniejszej oceny. Cytat O TA JUŻ DOSTAŁA INFO I BIEGNIE, ZAPIERDALA I UDAJE PRZYGŁUPA ŻEBY NIE BYŁO 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi