Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [PROPOZYCJA] SURF + KLASY - Kilka propozycji od krzyska

Krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

1. Twój nick: Krzysiek | StrefaSkilla
2. Co chcesz zmienić:

1. Dodanie pluginu CampMeter by wyeliminować kampienie na T1/T2/Wieży z AWP na tych co spadają
  2. Naprawienie nieśmiertelności w MARIO/GR gdyż aktualnie widnieje informacja taka po wejściu, ale owa nieśmiertelność tam nie działa
  3. Zablokowanie możliwości strzelania/zadawania DMG z spawnu + dodanie nieśmiertelności w tym miejscu, by wyeliminować kampienie na spawnie
  4. Dodanie plików .txt od VIP/Regulamin itd - aktualnie nie działa żaden z opisów
  5. Nie wiem czy u każdego ale przynajmniej u mnie bonusy od SVIP nie działają, przynajmniej nie wszystkie, na pewno działa ciche chodzenie, reszta nie. AWP/M3 czy SMOKE+NOKTOWIZOR nie działają, bo CODMOD blokuje te bronie w momencie ich otrzymania je usuwa.
  6. Dodanie w końcu mapek, które zaproponował @ Pressure_c , ileż można po ss2 latać :D 
  7. Przeanalizowanie na nowo preków, gdyż nie które wydają mi się zbyt OP, np. wczoraj trafiłem na perk, który dodaje USP i 1/2 z niego (Talibowskie Naboje) bądź "lake shit", który daje całkowitą niewidkę jak się nie ruszamy, gdzie aktualnie jak nie ma camp metera, można sobie stać i stać.
  8. Przemyślenie samego systemu klas na surfie, nigdy nie byłem fanem takiego rozwiązania, nie wiem jak inni. Ale moją propozycją byłoby zrobienie SURFA z XP Modem, gdzie wbijając poziomy odblokowujesz broń jak na ZM Modzie, kiedyś grałem na takim i sztos rozwiązanie :D (w sensie, nie że odblokowuje że każda broń pokolei, tylko masz domyślnie, tylko expisz a z każdym poziomem dostajesz jakiś bo ja typu %dmg, a co Z poziomu zmienia się model broni, złote, emeraldowe etc)
  9.  
  10. Dodanie sklepiku za monety, gdyż aktualnie są chyba kompletnie bezużyteczne, przynajmniej nie zauważyłem by na serwerze można było je gdziekolwiek wydać

3. Dlaczego chcesz to zmienić: Wszystko wyjaśniłem wyżej.
4. Link do pluginu (opcjonalnie): https://amxx.pl/topic/219-bad-camper/

@ Trivor zapomniałem dodać że voice chat jest źle ustawiony, i ct nie słyszy tt i odwrotnie.

Edytowane przez Krzysiek
  • Lubię to! 1
  • Super 1

• Właściciel
Właściciel
W dniu 2.07.2024 o 13:45, Krzysiek napisał(a):
  • Dodanie pluginu CampMeter by wyeliminować kampienie na T1/T2/Wieży z AWP na tych co spadają
  • Naprawienie nieśmiertelności w MARIO/GR gdyż aktualnie widnieje informacja taka po wejściu, ale owa nieśmiertelność tam nie działa
  • Dodanie sklepiku za monety, gdyż aktualnie są chyba kompletnie bezużyteczne, przynajmniej nie zauważyłem by na serwerze można było je gdziekolwiek wydać

to zrobilem, reszte zobacze w niedziele, i nie widze opinii ludzi na temat reszte propozycji wiec czekam

• Super 1
  • Użytkownik

Wypowiem się tylko o punktach 5,3 i 8 bo reszta jest w mojej propozycji.

3. Jest to dobry pomysł bo wydaję mi się że jak nie ma admina na serwerze to sporo ludzi przesiaduje na respie poprostu w rogu i kampi a ja staram się ich wyganiać było by kilka przykładów graczy którzy korzystają z tego.
5. Zgadzam się z tym sam zakupiłem Svipa i działają z tego tylko 3 pierwsze opcje chyba że masz którąś broń z listy to ci doda brakującego ammo.

8. Ciężko mi się wypowiedzieć czy byłoby to dobre bo nigdy nie zdarzyło mi się grać na takim surfie dlatego wstrzymam się z komentarzem.

おめでとう、バカ   

katsune.gif.8d13df53d7162e9cdb98911782b53f64.gif.a4abc4b7cf93a448639a268c592738b1.gif |<-->| uytrmd697ls71.jpg.82fd82a712c2a24527af446b0d45aac0.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

10. Również to przydałoby sie na np Aim+awp poniewaz są moneety ale nie ma jak ich wykorzystać 

spacer.png

• 5 tygodni później...
  • Właściciel
Właściciel

Dodalem mapy. Sa teraz 4

Dodalem niesmiertelnosc na respach.

Dodalem plugin ktory zabiera hp i slapuje za kampienie na respie

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

PROPOZYCJA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]