Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 12 Lipca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: strefaskilla Kolorystyka: fioletowy/niebieski Rozmiar: pasujący Napisy: KrólNastolatek UBT CS 1.6 ADMIN CS 1.6 ONLY DD2 Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 14 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Łap takie dwie propozycje ode mnie, na szybko mi do głowy wpadł taki pomysł. Jak nie siądzie to będziemy kminić jak wróce z trasy we wtorek Tylko napisz co ci nie pasuje Wrzucam dwie wersje jedna z plamka za napisami, druga bez. 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz KrólNastolatek Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Dziękuję, podoba mi się, dobra robota! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 16 Lipca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi