Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Lipca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Pytający --->@ Przyjaciel <3 Odpowiadający --->@ NetaO Pytania zadane: 1. Co sądzisz o aktualnej pracy administracji forum? Ułóż w kolejności zaangażowania administracje wliczając siebie. 2. Spodziewałeś się awansu na J@? 3. Co sądzisz o awansie @ DeVoX 'a i jego pracy jako junior administrator? 4. Jakbyś miał awansować jedną osobę, to kto to był i dlaczego? 5. Jakie masz relację z resztą administracji? 6. Czy masz pomysł, żeby forum jeszcze lepiej prosperowało? 7. Jakie masz relację z @ Axel ? 8. Na jakiego użytkownika możesz liczyć, że zawsze Ci pomoże? 9. Co sądzisz o ostatniej skardze na J@? 10. Co sądzisz o permach, które @ DeVoX rozdawał na czatboxie? 11. Jakie masz zdanie na temat pracy aktualnych moderatorów? 12. Jaka jest Twoja opinia na temat ostatnich skarg na @ FunnyPuma od @ -slajdEN i @ rainbow ? 13. Uważasz, że to był dobry ruch z awansem @ DeVoX i @ Axel pomimo wcześniejszych rezygnacji? 14. Czy Twoim zdaniem @ okSio faktycznie zasłużył na bana na forum? 15. Opisz w 3 słowach użytkowników: @ Dusia , @ Apple 16. Jakie jest Twoje zdanie na temat robionych ,,dymów" w niedawnym czasie na forum? 17. Co jest Twoim zdaniem do zmiany na forum od buta? 18. Jeśli miałbyś wskazać 1 osobę najbardziej pracowitą według Ciebie oraz 1 najbardziej leniwą to kto to by był? Co sądzisz o aktualnej pracy administracji forum? Ułóż w kolejności zaangażowania administracje wliczając siebie. Nie wszystko działa tak jak powinno w administracji, ale też nie jest najgorzej. Ostatnio jest cięższy okres, ale myślę, że będzie tylko lepiej. Co do zaangażowania najbardziej wyróżnia się @ Hana_Montana chłop odwala naprawdę kawał dobrej roboty na forum. Co do reszty administracji jest trochę słabiej i uważam, że cała reszta jest na podobnym poziomie, jeżeli chodzi o zaangażowanie i aktywność. Spodziewałeś się awansu na J@? Nie. Co sądzisz o awansie @ DeVoX 'a i jego pracy jako junior administrator? Szczerze? Awans dla mnie niezrozumiały, tym bardziej że wcześniej zrezygnował z rangi moderatora, gdzie między innymi powodem był brak czasu. Co do jego pracy na tej randze uważam, że raczej jest słabo. Ogarnia podstawy, ale dużo rzeczy zrobił na własną rękę, nie konsultując tego z innymi, gdzie finalnie jego decyzje były błędne i odbiły się na całej administracji. Jakbyś miał awansować jedną osobę, to kto to był i dlaczego? @ HAWAJSKA Kubuś wie jak zarządzać takim forum i zna się na robocie. Po prostu ma łeb do tego. Jakie masz relację z resztą administracji? Dobre/neutralne nie ma większych zgrzytów między nami. Czy masz pomysł, żeby forum jeszcze lepiej prosperowało? Zacząć podejmować dobre decyzje, czy to przez administracje, czy osoby funkcyjne, bo ostatnio z tym trochę zrobił się lekki syf i na pewno rozkręcić serwery CS2 wtedy myślę, że forum dostanie dodatkowy zastrzyk energii i będzie lepiej. Jakie masz relację z @ Axel ? Dobre. Mogę powiedzieć, że jest kolegą z forum. Na jakiego użytkownika możesz liczyć, że zawsze Ci pomoże? @ HAWAJSKA Co sądzisz o ostatniej skardze na J@? Było ich dość sporo w ostatnim czasie. Z tego, co widzę wszystkie są rozstrzygnięte i wyjaśnione, i niech tak zostanie. Co sądzisz o permach, które @ DeVoX rozdawał na czatboxie? Tak jak pisałem wyżej podejmował błędne decyzję na własną rękę z nikim tego nie konsultując. Potem musiał się z tego tłumaczyć, a finalnie oberwało się forum i całej administracji. Jakie masz zdanie na temat pracy aktualnych moderatorów? Radzą sobie bardzo dobrze oraz wywiązują się ze swoich obowiązków, chociaż @ FunnyPuma ostatnio trochę czarnych chmur zebrało się nad głową i słusznie. Jaka jest Twoja opinia na temat ostatnich skarg na @ FunnyPuma od @ -slajdEN i @ rainbow ? Skarga @ -slajdEN była dziecinna i naciągana, ale jak widać administracja podjęła dobrą decyzję i wszystko się wyjaśniło w sumie skarga tylko po to, żeby ją napisać - nic więcej. Skarga @ rainbow była w miarę sensowna i po części miał rację, ale czy to ważne, jeżeli i tak skończył z permem i był tu tylko po to, żeby podkręcać i robić syf na CB? Uważasz, że to był dobry ruch z awansem @ DeVoX i @ Axel pomimo wcześniejszych rezygnacji? Myślę, że z perspektywy czasu i opinii użytkowników był to strzał w kolano. Ale warto wspomnieć, że rezygnacja @ DeVoX 'a była napisana sama z siebie, a rezygnacja @ Axel 'a miała podwójne dno, więc nie do końca to wszystko wygląda tak jak wszyscy myślą. Czy Twoim zdaniem @ okSio faktycznie zasłużył na bana na forum? Nie do końca śledziłem tę sytuację, więc trudno mi się wypowiedzieć, ale z tego co wiem mocno zwyzywał administrację forum i jeżeli Panowie uznali, że zasłużył na perma to jak najbardziej decyzja właściwa. Opisz w 3 słowach użytkowników: @ Dusia , @ Apple . @ Dusia - napinatorka, hipokrytka, atencjuszka @ Apple - bardzo dobra mordeczka Jakie jest Twoje zdanie na temat robionych ,,dymów" w niedawnym czasie na forum? Dymy z umiarem, wyważeniem są okej i czasem fajnie jest się pośmiać, ale w ostatnim czasie poszło to wszystko za daleko i w bardzo złą stronę, dlatego z dnia na dzień staramy się to ogarnąć i myślę, że jest coraz lepiej i sytuacja trochę się uspokoiła. Co jest Twoim zdaniem do zmiany na forum od buta? Zmiana podejścia administracji do użytkowników i użytkowników do administracji. Jeśli miałbyś wskazać 1 osobę najbardziej pracowitą według Ciebie oraz 1 najbardziej leniwą to kto to by był? 1. Najbardziej pracowity @ Hana_Montana 2. Najbardziej leniwy @ DeVoX 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 18 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Piękne 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Października 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi