Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Finał: @ Przyjaciel <3 vs @ Bylek Ustawienia stolika: Wygrany wysyła mi na pv ss'a z wynikiem 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Dziś został rozegrany finał turnieju i oto wynik: Podsumowanie: I Miejsce: @ Przyjaciel <3 - 50zł oraz Ranga Mistrz Chińczyka!! II Miejsce: @ Bylek - 20zł oraz Ranga Wicemistrz Chińczyka III Miejsce: @ Krzysiek & @ kropka - Vip na forum/serwer na okres 7dni i 80 reputacji. W tym temacie pisać o odebranie nagród, a po $ należy się udać do @ Trivor 'a na pv z dokładnymi informacjami za co ile i z ss wyniku Wzór do odebrania nagrody: Nick: Które miejsce: Jak się podobał turniej: 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bylek Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 (edytowane) dzieki za mozliwosc udzialu edit @ Hana_Montana no masz rację Nick: Bylek Miejsce: 2 Jak się podobał turniej: Miałem giga farta, że w ogóle udało mi się wyjść z grupy, trzy osoby miały dokładnie taki sam bilans wygranych przegranych i musieliśmy grać dogrywkę w trzy osoby. Wraz z kolejnymi etapami głód zwycięstwa rósł co dało sporo zabawy i emocji, a końcówka finału była super emocjonująca, spoko inicjatywa. Pozdrawia wicemistrz chińczyka Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez Bylek nagroda i opinia Hana_Montana, 11 Sierpnia 2024 Ranga dodana, a po $ zgłoś się do @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 nick: @ kropka jak ske podobalo: bylo spoko fajnie jakby wiecej takich turniejow bylo bo fsjnie sie gra tylko zebys pilnowal terminow bardziej next time miejsce: 3 Hana_Montana, 12 Sierpnia 2024 Nagrody dodane 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Nick: @ Przyjaciel <3 Które miejsce: 1 Jak się podobał turniej: No musiał się podobać, skoro wyszedłem z grupy, zaszedłem wyżej niż 1/8 (nareszcie ). A tak serio to bardzo fajna inicjatywa, pograć sobie w coś innego przy tym rywalizując o jakąś stawkę. Bardzo dobrze się bawiłem. [W grupie było bardzo ciężko, potem jakoś to szło, a finał był bardzo emocjonujący -1 runda totalna dominacja, kolejna ze strony przeciwnika, a ostateczna runda była bardzo wyrównana, wygrana rzutem na taśmę ] Hana_Montana, 11 Sierpnia 2024 Ranga dodana, a po $ zgłoś się do @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Nick: @ Krzysiek Które miejsce: 3 Jak się podobał turniej: Git, farta miałem dużo, ale niestety skończył się na rundzie z @ Przyjaciel <3 gdzie on fartem mnie rozdupczył Hana_Montana, 12 Sierpnia 2024 Napisz mi na pv o sprawie vipa na jaki serwer Repka dodana 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi