Użytkownik∙ Larry24 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Nick z CS: Admin banujący: komornik Serwer:dd2 Data zdarzenia:11.08.2024r Steamid: Opis sytuacji: BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 46 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : na obiad wiadro chipsow [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 796278187 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.252.183.141 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/player/xkamxxenudloraxqslc.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. zmienilem nick a tydzien temu wstawialem zdjecia pod nick gracz przecietny a teraz mi wpierdala ab admin komornik to sie zdecydujcie wczesniej gralem na nicku Larry a ze wypije to lubie napisac cos nie kazdy moze kuma moj zart a czasami jest odzew ale to NAJWAZNIEJSZE wgl bracie jezeli nie masz na utrzymaniu rodziny nie grozi ci glód i te sprawy to wystarczy że sobie odpowiesz sobie na zajebiscie ale zajebiscie wazne pytanie CO LUBIE W ZYCIU ROBIC a potem ZACZNIJ TO ROBiC i ja sobie odpowiedzialem na to pytanie, pardon nie do konca ale jestem blisko i tak życze kazdemu czytajacemu POZDRAWIAM a tak po za tym pocalujcie w dupe misia Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Tu masz swoje AB a ze Pan Z UBT @ KrólNastolatek tego nie sprawdził to już nie mój problem Spoiler P.s a granie i wyzywanie nie idzie 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi