Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Użytkownik Miesiąca Sierpień Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Sierpień, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać owy tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. Głosowanie trwa od dzisiaj 21.08.2024 a zakończy się 28.08.2024. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Nick: @ Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jego zaangażowanie w życie forum i serwerów, zwłaszcza CS 2, może nie być widoczne z perspektywy zwykłego użytkownika, ale jako administrator widzę, jak intensywnie pracuje zarówno dniami, jak i nocami nad stroną techniczną CS2 oraz forum. Szacunek ode mnie, bo wkłada w to mnóstwo swojego czasu, aby wszystko działało sprawnie. Zawsze można się do niego zwrócić o pomoc czy radę. 4 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 22 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Nick: @ Hana_Montana Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ jest jednym z nielicznych tutaj osób bardzo zaangażowanych w życie sieci. Za każdym razem gdy się zwracałem o pomoc zawsze otrzymywałem i raczej większość osób też otrzymywała tak ową pomoc. Pokazujesz bardzo duże zaangażowanie w różnych działach gdzie jest to widać np. zagadki,pytania itp itd. Jak są nawet problemy próbujesz jak najszybciej się dowiedzieć co się dokładnie stało i w jakimś stopniu to ogarniać. Zawsze jak miałem problem pisałem do ciebie i dostawałem informacje na jakiś temat gdzie nie wiedziałem o co chodzi. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Nick: @ Anox Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Podbijam propozycje Hany, widać że wkłada dużo swojego czasu w strefe jak i serwer CS2 Mirage by działał sprawnie i się kręcił, co widać po ostatnich devlogach Nie widzę w tym miesiącu innej możliwości. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Użytkownikiem miesiąca został @ Anox . Gratulację! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi