Użytkownik sTk Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Nick:sTKKKK Imię:Sebastian Wiek:20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie Doświadczenie z amx[1-10]:9 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/sTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK/54.38.58.82:27015/ co do gt to właśnie zauważyłem że mam przegrane całościowo 31 godzin co jest dziwne bo dwa razy tyle potrafiłem kręcić w miesiąc tutaj, a gram u was od roku jakoś Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Bezkonfiliktowy przystojny chłopak, grający w godzinach nocnych, chociaż ostatnio zdarza się wbić też w dzień, na serwerku gram już dłuższy czas, dużo osób mnie kojarzy, nigdy nie sprawiałem problemów, zgłaszam osoby łamiące regulamin no i generalnie macie fajną ekipę więc miło by było do niej dołączyć Kontakt:Steam,forum,dc Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 21 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi Ode mnie masz TAK +GT +Steam +/- Troszkę te godzinki leżą, ale myślę, że poprawisz to bo będę jak najbardziej zwracał na to uwagę. +Ogarnięty (zgłasza na U@ jak widzi, że jest jakiś problem) Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Na Nie. +Wiek +Steam -Godziny Ps - Pograj jeszcze troszkę, i wtedy składaj podanie, bo po godzinach widać kiepsko Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Na tak> podpieprza graczy zazwyczaj + rozpisuje+ no - godziny ale moze wtedy wyrobi < a kazda praca rak zawsze spoko 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Ode mnie okres próbny: +wiek +amx +zgłasza na u@ +/- gt ( Ale wiem, że nadrobisz jako admin) Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 22 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Ode mnie Okres Próbny 👌 + Wiek, to podstawa.. + Doświadczenie, ( Co prawda skończyło się na sprawdzaniu doświadczenia przy rekrutacji, ale mam nadzieję że piszesz prawdę NO i że znasz podstawowe komendy po przez konsole... + Znany na serwerze + Steam Minusy: -Gt - za bardzo nie powala, ale zawsze można nadrobić także ( na drób GT ) - Podanie napisane takie sobie, mogłeś się bardziej postarać. Pozdro 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 22 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Przyjmuję podanie na okres próbny (2tyg) Zgłoś się do @ Trivor 'a po flagi oraz odbierz rangę na forum w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 22 Sierpnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi