Użytkownik lop1k Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) Nick z CS:Lop1k Admin banujący: RRoberciKK TV Serwer: cs1.6 only dd2 Data zdarzenia: prawdopodobnie 29.08.2024 Steamid: 1321169235 Opis sytuacji: wstaje sobie odpalam cs i chce pograc i mam bana Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie znajduje Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie wiem czy w tej sytuacji jest potrzebne @CryBaby coś w tej sprawie się ruszyło ? udało się normalnie mogę wejść na serwer dzięki za pomoc Edytowane 30 Sierpnia 2024 przez lop1k Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Żaden ban nie widnieje w bansie. Może przypisało Ci czyjeś IP, zresetuj router i daj znać czy pomogło. /Edit @ lop1k Zresetuj porządnie router. Spróbuj go wyłączyć, odczekać z 5 minut, dopiero go włącz i wtedy spróbuj. Jeśli nie pomoże to napisz do mnie na pv, spróbujemy coś zaradzić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lop1k Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 zresetowałem i dalej mam bana Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi