Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 1 Września 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Nick:Mr.Alban`T Imię:Filip Wiek:26 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Mr.Alban`T/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Witam , jestem na serwerze od nie dawna ,ale serwer jest o ogromnym potencjale jak na czasy gdzie 1.6 praktycznie wymarło . Fajna atmosfera , konkretni gracze ale często brakuje adminów . W tym temacie przychodzę ja ! Chciałbym się ubiegać o stanowisko Administratora Serwera DD2.Wróciłęm do gry w 1.6 po 11 latach przerwy . Za starych czasów byłem administratorem jednego z najlepszych w Polsce (w tamtych czasach) kamros.eu jak i również byłem w unban teamie także z cheaterami miałem dużo do czynienia . Myślę , że moją osobą mogę poprawić komfort graczy jak i wyeliminować cheaterow ludzi wulgarnych jak i nie spełniających celów mapy / serwera . Kontakt: Forum , steam jak będzie potrzeba to również fb. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:TAK Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 1 Września 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 moim zdaniem misiek pograj jeszcze troche, bo za krotko, kojarze Cie itp, reszta pewno ciezej, wcis to podanie za 2 tyg i bedzie git 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 1 Września 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 gt + steam --- Doświadczenie +/- 1 Skończyłeś karierę w wieku 15 lat dość szybko i wracasz po 11 latach i pisze amx na 9 to dobrze 2= Ja cie w ogóle nie kojarzę z serwera może gramy o innych godzinach 3 Stema https://steamcommunity.com/profiles/76561199687661783/ Konto założone 3 miesiące temu nawet nie było czasu je uzupełnić JA jestem na nie Życze powodzenia Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 1 Września 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Komornik mój błąd skończyłem grać ok 17 tego roku życia ale uwierz z amx nie ma żadnego problemu . Akurat jeśli chodzi o grę to ja cię kojarzę bardzo dobrze bo często się przecinamy na serwerze ;). Racja steam nie uzupełniony ale nadrobię , po zakupie csa od razu ruszyłem do gry i po czasie trafiłem na ten serwer . Pozdrawiam Hana_Montana, 1 Września 2024 4.10 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach. Jeżeli autor podania się wypowie, zostanie upomniany. Gdy upomnienie okaże się niewystarczające użytkownik dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 1 Września 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Na nie - Nie znam cie +Wiek +Steam +/- Godziny Pograj jeszcze dwa tygodnie systematycznie, i wtedy złóż podanie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 1 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Neutral Często Cię widzę i to w sumie tyle. +/- GT +Wiek Pograj trochę jeszcze, daj Siebie bardziej poznać - udzielaj się trochę podczas gierki Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 1 Września 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Jestem na nie: -gt -krótki staż na forum -nie znam Cię, jak większość osób, daj się poznać ludziom Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 na NIE nie znam typa niech pogra 2-3 tygodnie żeby większość adminów mogła jako tako zdanie wyrobić Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papson26 Opublikowano 2 Września 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Na dany moment na NIE gt: +/- nie kojarze Cie kompletnie, zwlaszcza zebym Ci hedy z gali walił , +steam +wiek +amxx postrzelaj jeszcze troche,daj sie uslyszec i złóż ponownie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Pograj jeszcze trochę i daj się poznać graczom na serwerze oraz użytkownikom na forum i napisz podanie ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Września 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi