Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - ENJOYKIN

Enjoykin

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: ENJOYKIN
Admin banujący: HTH-PIGULA
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 04.09.2024
Steamid: NIE CHCE MI SIĘ PODAWAC, NIE POTRZEBNE
Opis sytuacji: Gram często na waszym serwerze, może ktoś kojarzy, wie że zawsze pełna kulturka i wgl, i dziś było to samo, pykałem sobie od 8 i wszystko było git, miło topki wyprowadzałem, no i przyszedł GrzeNiu, jak padał to wyzywał od "cipek skocznych" itd. i ignorowałem buraka, bo nie nasza wina że nie umie grac na takich serwerach, a dostępne to jest dla wszystkich jak wiemy, jak raz mu odpowiedziałem "GrzeNiu frajerze, nie obrażaj" (bo to co on robi to frajerskie zagranie, więc wszystko się zgadza), to wtedy wkroczył Piguła, bez ostrzeżenia ani nic, bana na godzine. No to sory, to jest nie na miejscu...więc może to jest troche odwołanie a troche skarga na pigułe (specjalnie z małej bo tu bez szacunku musi być), bo kto tak podejmuje decyzje? Może i mu kolege obraziłem, ale nawet nie wiedział jak wygląda sytuacja, tylko mu pewnie grzeniu się popłakał na u@...
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3925
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): NIE MAM.

• Lubię to! 1
  • BeerM@n

napisales skarge, bo powiedzialem ogolnikowo cipki na skoczkach? :xdd:

Nie, nie popłakałem sie na u@, nawet nie widzialem, ze mnie od frajera zwyzywales :) 

• Ha ha 3
  • Premium
Premium

Grzeniu też powinień dostać bana za wyzywanie.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Po 1 nikt do mnie na u@ na pisal

Po 2 grzeniu nawet nie wiedzial co pisales bo chyba nawet gral albo nie zauwazyl

A po 3 on w zartach to powiedzial dla smiechu i nikogo tym nie obrazil a ty prosto z mostu napisales do niego frajerze dla mnie ban jest calokowicie zasluzony.

Nie masz psychy Drogi kolego wiec wiesz ; )

• WTF 1
  • Użytkownik

Co ty pier*olisz za przeproszeniem, zresztą to samo grzeniu...nie., nie powiedział tego ogólnikowo, bo powiedział to o mojej akcji i powiedział to o mnie. bo któryś to tam przywował mój nick, jak byłem szybciej na długiej i wtedy to powiedział... więc co wy jakieś sobie sojusze zakładacie xd....a jak napisałem wyżej że to nie było pierwszy raz... a ja RAZ odpisałem mu co oni myślę... frajerskie zachowanie? frajerskie... 

a co do żartów to będę wchodził na serwer i dla żartów pisał frajerskie cipki do każdego to będzie okej? Co wy gadacie

• Dzięki 1
  • Zasłużony

@ Enjoykin ściągnij demko z HLTV znajdź minutę gdzie była mowa o tej akcji i dopiero cos pisz dalej na razie to jest przepychanie się między sobą bez jakichkolwiek dowodów 

Ps. Przenoszę temat do skarg 

• Trzymaj się 1
  • Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - ENJOYKIN
  • Użytkownik

myslalem ze ogl tak powiedzial ale nawet jesli do cb kierowal to , to bylo w 100% zart i takim glosem to powiedzaial ze sam pownienes przyjac to ze zwala czy z usmiechem  ; v . a Ty odrazu frajerze spioles sie jak nwm co , dobra zrobicie jak uwazacie ale stan psychiczny slaby. ile razy tez grzenia zabijalem i cos podobnie mowil takim glosem jak juz wspomnialem to az sie tylko smialem w monitor ze zwaly xd. Jesli chcesz to dalej ciagnac czy co tam zamierzasz sciagnij HLT jak axel pisal i juz.

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Dobra szkoda mi czasu na ściąganie demka, ale jak poczytacie jak piguła w wszystkich tych wiadomościach się gubi to weźcie sobie to do myślenia. Jeden warty drugiego, nie wiedzą co piszą i co mówią. Obrażał mnie często, a ja po jednym zdaniu dostałem 1h na ochłonięcie. I bez sensu się jeszcze tłumaczy. Temat to zamknięcia. Nic wam nie przegadam 

• Ha ha 1
  • Zasłużony

Gadanie gadaniem ale bez jakichkolwiek dowodów to są tylko puste słowa bez potwierdzenia, jeżeli następnym razem założysz temat bez dowodów to dostaniesz Warna za pomawianie, skarga odrzucona 

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]